SPORT

U podne započela pretprodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek – Rangers FC

Utakmica o kojoj ćemo i mi puno pisati izazvala je veliko zanimanje javnosti! Osigurajte si svoje mjesto na tribini :)

    Objavljeno 23.07.2018
    Tea Pakšec

    Tjedan započinje s pretprodajom ulaznica za prvi susret drugog kvalifikacijskog kruga Europske lige između Osijeka i Rangersa FC. Prodajna mjesta dobro su poznata otvorena su od danas, a to su blagajne ispred dvorane Gradski vrt u vremenu od 12 do 18 sati.

    Na sam dan utakmice, u četvrtak, 26. srpnja, ulaznice će se prodavati i na stadionskim blagajnama Istok počevši od 12 sati, pa sve do početka susreta (20,45).

    Svi koji žele biti dio ovog spektakla neka si na vrijeme osiguraju ulaznice jer, sudeći prema najavama, očekuje se pun stadion kakvog ovakav susret i zaslužuje.

    KUPNJA ULAZNICA

    Ulaznice je moguće kupiti i u poslovnici „Kompas“ na Šetalištu kardinala F. Šepera 8F, kao i putem online sustava www.ulaznice.hr.  Napomena za sve koji budu kupovali putem interneta,  takav način kupovine ne omogućava korištenje popusta za članove Bijelo-plavog kluba. Takvu ulaznicu samostalno printate.

    Svim članovima Bijelo-plavog kluba i za pojedinačne ulaznice osigurano je 50 posto popusta. Ovo je odlična pogodnost za sve ljubitelje nogometa, ali svakako je najisplativija kupnja godišnjih ulaznica za cijelu sezonu jer donosi značajne popuste od minimalno 30 posto.

    UTAKMICA NK OSIJEK – RANGERS FC

    U četvrtak za utakmicu između našeg prvoligaša i Rangers FC pojedinačne karte za tribinu Istok stoji 200 kuna, a oni s članskom iskaznicom plaćaju pola toga iznosa. Zapad gore stoji 240 (za članove 120), a Zapad dolje 280 (140), Sjever i Jug po 200 (100), Loža 400 (200), Loža Mile Dumančić 800 (400), VIP 1.400 (700), a djeca do 15 godina plaćaju 80 kuna (odnosno 40, ako su članovi).

    “Nakon PSV-a prošle sezone, sada opet imamo jedno veliko ime u Gradskom vrtu, klub s takvom tradicijom i s toliko osvojenih trofeja dolazi nam u Osijek sa svojim brojnim navijačima koji ga posvuda prate. Očekujemo da će u četvrtak biti pravi spektakl, ono što i naši igrači i navijači uvijek posebno vole i čekaju. Prilika je da napunimo tribine, siguran sam da će ljubitelji nogometa, posebice svi oni koji vole Bijelo-plave, doći na utakmicu i dati veliku potporu našoj momčadi. Već je puno onih koji su kupili godišnje ulaznice, naša je preporuka i svima ostalima da to učine jer je to definitivno najbolji potez i ovoga ljeta” – ističe glavni klupski direktor Igor Galić.

    Izvor: NK Osijek 

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!

    Travanj će uskoro postati epicentar vrhunskog sportskog uzbuđenja! Na petnaestom rođendanu DOBRO World Cupa, najbolji svjetski gimnastičari okupit će se Više…

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    NK Osijek pokazao je prepoznatljivu upornost i organiziranu igru, dok je HNK Gorica pokazala svoju napadačku snagu i dinamičan stil nogometa

    NK Osijek trijumfirao nad HNK Goricom, Tomas: zadovoljan sam što nismo primili pogodak

    Nogometni entuzijasti imali su uzbudljiv prikaz vještine, odlučnosti i timskog rada 20. kolovoza 2023. kada je NK Osijek došao do Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”