ŽIVOT

[FOTO] U Portanovi otvorena preuređena igraonica Twister koja sada izgleda odlično!

Novi Twister je sada zaista postao mjesto odlične zabave za djecu i to sa jako zanimljivim novitetima, interaktivnim igrama i odlično osmišljenim prostorom

Objavljeno 23.07.2022
Darija Kovačić

Posjetili smo novouređenu Twister igraonicu i imamo samo riječi hvale. Naime, igrala su zaista zanimljiva i sigurni smo da mogu zaokupiti pažnju vaše djece na zaista dugo vremena 🙂 Dok se djeca igraju ili slave rođendan, vi možete recimo ručati u restoranu Polaris ili otići na sladoled u Waldinger koji su sada odmah pored Twistera.

Mini Twister City nudi niz najmodernijih zabavnih atrakcija; od raznih sprava, labirinta, mini mogometnog i košarkaškog igrališta, tobogana do kućica sa zanimanjima, didaktike, najmodernijih digitalnih igara i naravno nezaobilaznih Play Stationa 5 konzola te čak dvije rođendaonice za nezaboravne proslave uz najbolje Twister animatore.

I ovog puta u igri i programu otvorenja pridružili nam se i dugogodišnji partneri Ledo, Plazma, Cappy, Magic Baby, Kraš. Twister je svoju priču i započeo u Osijeku davne 2011. godine, te je od tada postao sinonim za najbolju i najsigurniju dječju zabavu u Hrvatskoj. Brand je to sada broji čak 6 lokacija diljem Hrvatske u najvećim gradovima, te je jedini lanac dječjih igraonica u Hrvatskoj.

U Twisteru su dobrodošli mališani od 1. do 12. godine, te je cijeli prostor pomno osmišljen kako bi svi interesi djece 21. stoljeća bili popraćeni kroz različite zabavne sadržaje, a pritom pazeći na najviše sigurnosne standarde.

Naši Osječki posjetitelji već znaju da su proslave rođendana u Twisteru nezaboravne, Twister ekipa animatora potruditi će se oko svakog slavljenika i osigurati im zabavu koju će pamtiti do kraja života.

Dugogodišnjim iskustvom i profesionalnim pristupom dječjoj animaciji, Twister je zaslužio svoj slogan NAJDRAŽE DJEČJE IGRAONICE. Noviteti u ponudi Twistera su posebne tematske proslave za djevojčice i dječake, članske iskaznice koje vrijede u svim Twister igraonicama u Hrvatskoj te su tu i aktualne posebne ljetne pogodnosti i popusti.

Twister se i dalje razvija i u budućnosti planira razne projekte i novosti.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Još koji dan imate priliku sudjelovati u rođendanskoj proslavi Portanove tako što ćete sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj jednu/jednoga Više…

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.

Bogat izbor ornamentalnih i tropskih biljaka, proizvoda i opreme za hortikulturu i florikulturu, cvijeće, ukrasno bilje, vrtne sadnice, med i slično tome kao i zanimljive radionice i gastro ponuda vas očekuju na Proljetnom festivalu u Čepinu

[NAJAVA] Proljetni festival u Čepinu

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka