GOSPODARSTVO

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo dobre vijesti…

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Objavljeno 15.10.2020
  Ivona Amidžić

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

  NTH Mobile d.o.o. traži Customer Care Agenta za njemački jezik (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Uvjeti su aktivno znanje njemačkog jezika, poznavanje rada na računalu, preciznost, inicijativna i ustrajnost. Radno iskustvo nije važno. Aplicirajte.

  Ukras d.o.o. traži elektroinstalatera (m/ž) i montera suhe gradnje (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 31.10. Poželjno je radno iskustvo na traženim poslovima i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Više na linku.

  Grabić – promet d.o.o. zapošljava vozača C kategorije (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 19.10. Uvjeti su srednja stručna sprema, vozačka dozvola C kategorije i godina dana radnog iskustva. Više na linku.

  Perfetto j.d.o.o. zapošljava pomoćne kuhare (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 31.10. Posao se sastoji od pripreme mesa, pravljenja i pečenja. Više na linku.

  Straco Beli Manastir d.o.o. zapošljava bravara – zavarivača (m/ž). Mjesto rada je Beli Manastir, a rok prijave 23.10. Potrebno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost edukacije i razvoja vještina u poticajnoj okolini. Više o poslu ovdje.

  Energos d.o.o. traži kalkulanta elektroinstalacijskih radova (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 21.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Posao obuhvaća prikupljanje ponuda dobavljača/kooperanata, provjera i rangiranje, izrada kalkulacija i ostalo. Više na linku.

  Argo d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Potrebno je radno iskustvo od pet godina, srednja stručna sprema, napredno korištenje MS Office paketa. Provjerite više ovdje.

  Bravarija Perić zapošljava bravara (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Posao obuhvaća izradu metalnih dijelova konstrukcija te izradu kapija i ograda. Više na linku.

  Studio Glass Co. j.d.o.o. traži montera ventilirajućih fasada (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 31.10. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traži se radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Predviđena je plaća do 7.000 kuna. Više na linku.

  Folding d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) u Josipovcu. Rok prijave je 31.10. Uvjeti su srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Provjerite više ovdje.

  Sretno kandidatima!

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

  Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

  Tražite posao? Otvorena su ova radna mjesta…

  Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Ako se ne dogode pozitivni pomaci, sigurno je da ćemo uvoditi dodatne mjere koje će se prvenstveno odnositi na ograničenje okupljanja"

  Beroš: Oprez jer se virus širi horizontalno zrakasto, policijski sat zadnja mjera

  U 2019. godini u Hrvatskoj je ukupno proizvedeno 68 tisuća tona jabuka, a tom se proizvodnjom bavi čak 19.210 gospodarstava

  Osječko–baranjska županija u Hrvatskoj ima najviše površina pod jabukom

  Od 1. siječnja 2021. Grad Osijek oslobađa gospodarstvo za dva od tri poreza u nadležnosti Grada: poreza na potrošnju i poreza na zakup javnih površina. Mjera je to koja će izravno rasteretiti gospodarstvenike za 3-4 milijuna kuna godišnje

  Osijek ukida porez na potrošnju i porez na zakup javnih površina