GOSPODARSTVO

U potrazi ste za novim poslom? Donosimo odlične vijesti…

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

  Objavljeno 20.11.2020
  Ivona Amidžić

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

  Tepih Centar zapošljava u Osijeku: prodavač u odjelu rasvjete (m/ž), prodavač kuhinja na odjelu namještaja (m/ž) i prodavač na odjelu zavjesa (m/ž). Rok prijave je 22.11. Provjerite uvjete i aplicirajte.

  Ofir d.o.o. zapošljava programera web aplikacija (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 23.11. Traži se prethodno iskustvo rada na web projektima, B2 ili C1 razina engleskog jezika i slično. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i nagrade, ugodno i opušteno radno okruženje, mogućnost školovanja, edukacije i napredovanja. Više na linku.

  Klobučar Transferi d.o.o. zapošljava voditelja marketinga u „Osječki Taxi“ (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 30.11. Traži se radno iskustvo od godinu dana, viša ili visoka stručna sprema, poznavanje marketinških alata, izvrsno znanje Photoshop-a ili sličnog programa za obradu. Više na linku.

  Transcom WorldWide zapošljava agenta teleprodaje na francuskom jeziku (m/ž) i agenta teleprodaje na talijanskom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave je 23.11. Potrebno je više osoba za rad. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, odlično poznavanje traženog jezika, poznavanje engleskog jezika na razini C1, iskustvo u prodaji. Provjerite kako aplicirati ovdje.

  Energos zapošljava više električara / elektroinstalatera (m/ž) za rad u Osijeku. Rok prijave je 14.12. Potrebno je radno iskustvo i srednja stručna sprema. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Više na linku.

  Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Slanovic zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Traži se srednja stručna sprema, položen stručni ispit i licenca za rad. Više na linku.

  Ambijenta d.o.o. traži montera namještaja (m/ž) za rad u Našicama. Rok prijave je 24.11. Traži se srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Više na linku.

  Enea Software d.o.o. traži računovođu (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 30.11. Traži se višegodišnje radno iskustvo i visoka stručna sprema iz financijskog područja. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, dodatne zdravstvene pogodnosti, priliku za rast i razvoj, bonuse i nagrade. Više na linku.

  Cras d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž), instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž), instalatera ventilacije (m/ž), plinoinstalatera (m/ž) i elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a rok prijave 28.11. Potrebno je više osoba za rad, a uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

  Distanca d.o.o. zapošljava vulkanizera (m/ž). Mjesto rada je Josipovac, a rok prijave 6.12. Potrebna je minimalno završena osnovna škola. Posao obuhvaća montažu guma. Provjerite kako aplicirati ovdje.

  Za dodatne poslove iz Osječko – baranjske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

  foto: unsplash

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Velik dio zlostavljanja na radnom mjestu preselio se online

  SSSH: Pandemija koronavirusa dovela do porasta nasilja nad ženama na radnom mjestu

  Covid-19 doveo je do porasta nasilja u obitelji i na radnome mjestu. Napadima i nasilju najizloženiji su radnici koji rade Više…

  “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine”

  Udruga KultAkt organizira konferenciju

  Udruga KultAkt u studenom ove godine organizira online konferenciju “Posao u institucijama ili (samo)zapošljavanje 2020. godine” koja je namijenjena informiranju Više…

  Ne propustite priliku rada u opuštenom okruženju iskusnih

  IT sektor zapošljava i tijekom pandemije

  Kako se teško zaposliti slušamo svakodnevno, ali te riječi gotovo nikada ne dolaze iz IT sektora. Tijekom pandemije mnogi se Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Kazna zbog dogovora dviju farmaceutskih tvrtki odnosi se na dogovor oko odgode ulaska na tržište jeftinije generičke verzije lijeka za poremećaj spavanja

  EK kaznio Tevu i Cephalon sa 60,5 milijuna eura

  EU mora ojačati svoju internu otpornost, razviti nova partnerstva i osnažiti multilateralnu viziju

  EP o posljedicama pandemije COVID-19 na vanjsku politiku EU-a

  Nove stroge mjere bi trebale stupiti na snagu u petak u ponoć i trebale bi trajati do Badnjaka

  Od subote se zatvaraju kafići i restorani!