GOSPODARSTVO

U potrazi ste za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

    Objavljeno 21.01.2022
    Ivona Amidžić

    Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

    Bella d.o.o. zapošljava Stolara (m/ž). Mjesto rada je Darda. Traži se kandidat s 5 godina radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 19.02.2022. Podaci za prijavu nala se ovdje.

    Horizont-S d.o.o. zapošljava Cestara (m/ž) u Čepinu. Prijave traju do 17.02.2022.Kandidat treba posjedovati položeni vozački ispit B, C i E kategorije te 2 godine radnog iskustva. Kako se prijaviti saznajte na linku.

    Euro Janković d.o.o. traži Voditelja restorana (m/ž). Mjesto rada je Đakovo. Prijaviti se možete do 17.02.2022. Kandidat mora imati 1 godinu radnog iskustva i biti stručan za vođenje i organizaciju rada restorana. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    Massive Lamellas d.o.o. zapošljava Radnika (m/ž) u proizvodnji. Mjesto rada je Donji Miholjac. Prijave se zaprimaju do 16.02.2022. Poslodavac traži 3 radnika uslijed povećanog opsega posla. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

    Trgo Fortuna d.o.o. traži Prodajnog predstavnika / Komercijalistu u grafičkoj industriji (m/ž). Područje rada je cijela Hrvatska, a rok za prijavu je 25.01.2022. Poslodavac nudi sigurnu plaću uz stimulativne dodatke, službeno vozilo i mogućnost stručnog usavršavanja. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

    Ancona grupa d.o.o. zapošljava Voditelja (m/ž). Mjesto rada je Đakovo, a rok za prijavu je 31.12.2021. Traži se stručna osoba s 5 godina radnog iskustva i završenom višom ili visokom stručnom spremom tehničkog smjera. Cijeli tekst natječaja i podatke za prijavu pronađite na linku.

    Bokun traži Veterinarskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Hrastovac. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. Posao obuhvaća skrb za zdravstveno stanje goveda, ishranu te opće stanje stada. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

    Balsamico d.o.o. traži Dostavljača (m/ž). Rad se izvršava na području Osijeka, a uključuje dostavu hrane. Rok za prijavu je 31.01.2022. Kako se prijaviti saznjate na linku.

    Genesis Grupa d.o.o. traži Servisera građevinskih strojeva – Električara (m/ž) u Valpovu. Prijave traju do 31.01.2022. Rad uključuje izvršavanje zadataka u servisu i na terenu, dok plaća ovisi o znanju i angažmanu djelatnika. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

    Miholjački vodovod d.o.o. zapošljava Laboranta (m/ž). Mjesto rada je Donji Miholjac. Prijaviti se možete do 31.01.2022. Posao uključuje svakodnevno uzimanje uzoraka vode i vode za piće prema planu uzorkovanja. Cijeli tekst natječaja i podaci za prijavu nalaze se na linku.

    Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr - vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane za vas ovaj tjedan!

    Nova slobodna radna mjesta u Osječko-baranjskoj županiji

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    Ako želite efikasno pronaći posao, pogledajte ponude u nastavku. Tu vas čeka 10 pozicija koje su pažljivo odabrane za vas ovog tjedna!

    Nova ponuda slobodnih radnih mjesta u OBŽ

    Konzum d.o.o. zapošljava na pozicijama Blagajnika (m/ž), Prodavača gotovih jela (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je na Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja