SPORT

U prodaji ulaznice za susret protiv CSKA

Tijekom cijeloga tjedna možete kupiti i godišnje ulaznice s kojima osiguravate maksimalan popust za susret koji nam slijedi

    Objavljeno 29.07.2019
    Ivona Amidžić

    Pokazali su nam redovi u petak i subotu, ispod velike zapadne tribine, da naši vjerni navijači nestrpljivo iščekuju uzvratni susret drugog kvalifikacijskog kruga Europske lige u kojem će Osijek ugostiti CSKA iz Sofije.

    Kao što je poznato, najpovoljnije uvjete za kupovinu ulaznica imaju godišnji pretplatnici koji dolaze s vaucherom na stadion. Riječ je, dakako, o vaucheru na kojem piše „2. pretkolo“, kojega je nužno predočiti uz godišnju ulaznicu da bi se ostvario maksimalan popust pri kupnji karte za dvoboj koji 1. kolovoza počinje u 20.45 sati.

    Na ulazu G6 od 14 do 18 sati

    Ulaznice se prodaju svaki dan od 14 do 18 sati na ulazu G6 koji se nalazi na sjeverozapadu Gradskog vrta. Dakako da se prilikom prodaje može kupiti i godišnja ulaznica, što će biti moguće učiniti i na dan utakmice.

    Godišnji pretplatnici s važećom iskaznicom za ovu sezonu imaju privilegiju najniže cijene jer uz vaucher za ogled s CSKA-om trebaju za tribinu Istok izdvojiti 30 kuna.

    Još jednom podsjećamo da pogodnost povlaštene kupovine (uz obvezno predočenje vauchera) možete iskoristiti cijeli tjedan na blagajnama stadiona.

    PRETPRODAJA

    • Od ponedjeljka (29. srpnja) na ulaznice.hr
    • Od ponedjeljka (29. srpnja) do srijede (31. srpnja) od 14 do 18h na ulazu G6.

    DAN UTAKMICE

    • Četvrtak (1. kolovoza) od 14h na istočnoj blagajni stadiona Gradski vrt.
    • Četvrtak (1. kolovoza) od 15h na zapadnoj blagajni stadiona Gradski vrt.
    • Četvrtak (1. kolovoza) od 15h na sjevernoj blagajni stadiona Gradski vrt.

    Cijene pojedinačnih ulaznica za europske utakmice*

    Tribina Cijena Cijena za članove**
    Istok 120 kn 60 kn
    Zapad 160 kn 80 kn
    Sjever 120 kn
    Loža 200 kn 100 kn
    VIP 1400 kn 700 kn
    Loža Mile Dumančić 400 kn 200 kn

    *cijene za 2. pretkolo UEFA Europa lige
    **vlasnici godišnjih ulaznica ostvaruju dodatnih 50% popusta uz predočenje vouchera

    Poziv udrugama

    Nogometni klub Osijek upućuje poziv svim školama nogometa i ostalim sportskim udrugama da nam se jave, najkasnije do srijede na mail [email protected]. Za njih smo osigurali ulaznice za tribinu Jug.

    Preporuka je svima koji, dakako, ne žele propustiti vrlo važan ogled naše momčadi u Europi, da ulaznice kupe što ranije, kako bi se izbjegle gužve u četvrtak poslijepodne.

    Ne dvojimo da će zanimanje i nadalje biti veliko, budući da Osječanima uistinu treba maksimalna potpora s tribina. Znaju to oni pravi istinski navijači, oni sigurno neće izostati ni ovaj puta, a Bijelo-plavima svakako treba i glasna podrška ostalih simpatizera i ljubitelja nogometa iz našeg grada i njegove okolice.

    Ipak NK Osijek predstavlja i Hrvatsku na međunarodnoj sceni, pa nam je itekako važna navijačka atmosfera koja će nositi osječku momčad do uspjeha, možda čak na kraju biti i presudna… Dakle, takva se utakmica ne propušta!

    foto: youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    Policija će snimati prije, tijekom i poslije utakmice, ulazi u stadion bit će otvoreni od 18 sati. Na snazi će biti posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu

    Nogometna utakmica između Hrvatske i Turske u Opus Areni

    Na stadionu Opus Arena u četvrtak, s početkom u 20,45 sati, odigrat će se nogometna utakmica Europskih kvalifikacija za EURO Više…

    U srazu FC Vorskla (UKR) i FC Flora Talinn (EST) pobjedu su ostvarile Ukrajinke, a u dvoboju između domaćina SFK 2000 Sarajevo i ŽNK Osijek slavile su naše Osječanke!

    UEFA Liga prvakinja: Osječanke izborile finale!

    Na stadionu ‘Asim Ferhatović Hase’ u Sarajevu (BiH), u srijedu, 6. rujna odigrane su prve dvije utakmice kvalifikacijskog turnira UEFA Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Ivan Anušić je u svom je obraćanju naglasio kako su izvrsni sportaši, sportski djelatnici te njihovi uspjesi odraz kontinuiranog procesa ulaganja na pravi način i u prave ljude.

    [FOTO] Nagrađeni najbolji sportaši Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka

    Najbolja igračica u redovima “Pumi” bila je Ana Pehar s postignutih 9 golova, iza nje sjajna Petra Frančić koja je mrežu zatresla 7 puta, dok je Katarina Borac imala 9 obrana

    Rukometašice Osijeka ostvarile vrlo važnu pobjedu

    Najbolji svjetski gimnastičari okupit će se u našem gradu kako bi pokazali svoju izvanrednu vještinu te izbrusili formu za ovogodišnje Olimpijske igre, a mi ovom prilikom dijelimo 2x4 ulaznice, što čekaš, pokupi ih!

    Podržimo hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom kupu u Osijeku!