ŽIVOT

U Reisnerovoj se otvara nova ginekološka ambulanta: Potrebno 1.500 pacijentica

Ravnateljica Doma zdravlja Osječko-baranjske županije: "Pozivam sve sugrađanke i dajem sve preporuke za Matiju Karšu”

Objavljeno 03.02.2022
Ivona Amidžić

Dom zdravlja Osječko-baranjske županije osniva novi tim u djelatnosti zdravstvene zaštite žena na lokaciji Osijek, Reisnerova 34b, točnije osniva tim nove ginekološke ambulante.

U timu će raditi Matija Karša, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije koji će biti nositelj tima. Imenovani specijalist ima dugogodišnje radno iskustvo kao specijalist ginekologije i opstetricije i uže specijalnosti iz uroginekologije.

“Otvaramo novi gineološki tim u gradu, no da bi bio dostupan potreban je dovoljan broj pacijentica. Konkretno, treba ih biti minimalno 1500, pa stoga pozivam sve sugrađanke i dajem sve preporuke za Matiju Karšu”, pojasnila je za Glas Slavonije dr. med. spec. opće interne medicine i ravnateljica Doma zdravlja Osječko-baranjske županije Justinija Steiner.

“Slijedom navedenog, pozivamo sve zainteresirane osigurane osobe-žene starije od 12 godina da se opredijele za Matiju Karšu, dr. med., spec. ginekologije i opstetricije, za svog izabranog doktora specijalistu ginekologije potpisivanjem obrasca ‘Izjava o izboru/promjeni izabranog doktora'”, navode u obavijesti Doma zdravlja OBŽ.

Obrazac Izjave zainteresirane osobe mogu ispuniti i potpisati u Ravnateljstvu Doma zdravlja Osječko-baranjske županije u Osijeku, Park kralja Petra Krešimira IV. 6, na I. katu, soba br. 118.

Podaci potrebni za obrazac Izjave su: ime i prezime, adresa prebivališta, datum rođenja, OIB i MBO (sa zdravstvene iskaznice).

Napominju kako obrazac Izjave za maloljetnu osobu ili osobu pod skrbništvom upisuje i potpisuje njegov zakonski zastupnik odnosno skrbnik.

foto: unsplash

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Kada govorimo o fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, prije dvije godine u Retfali smo proširili kapacitete i tamo preselili ambulantu kako bi pacijenti na jednom mjestu imali pregled i i rehabilitaciju"

Otvorena ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju

Otvorena je ambulanta za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u okviru Doma zdravlja Osječko-baranjske županije u koju su uložena značajna sredstva Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje