CRNA KRONIKA

U tri prometne nesreće troje smrtno stradalo, pet osoba ozlijeđeno

U prometnoj nesreći smrtno su stradali 22-godišnjak, 23-godišnjak i 18-godišnjak

    Objavljeno 14.02.2022
    Ivona Amidžić

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su 3 prometne nesreće. U dvije prometne nesreće tri su osobe smrtno stradale, 2 osobe su teško tjelesno ozlijeđene i 3 osobe su lako tjelesno ozlijeđene. Jedna prometna nesreća za posljedicu je imala materijalnu štetu.

    Teška prometna nesreća na đakovačkoj obilaznici

    Jučer, 13. veljače, oko 19,40 sati, 23-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se županijskom cestom ŽC-4292 iz smjera mjesta Dragotin u smjeru Đakova.

    Dolaskom do križanja s državnom cestom D7 (đakovačka obilaznica), koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, 23-godišnjak nije zaustavio automobil na znak „Stop“ te je nastavio kretanje kroz križanje bez zaustavljanja.

    U tom trenutku cestom s prednošću prolaza kretao se automobil iz smjera Piškorevaca u smjeru Osijeka, kojim je upravljao 19-godišnjak te svojim prednjim dijelom udario u desnu bočnu stranu vozila 23-godišnjaka, nakon čega su oba vozila nastavila nekontrolirano kretanje i udarila u osobni automobil koji se zaustavio na znaku „Stop“.

    U prometnoj nesreći smrtno su stradali 23-godišnjak i 18-godišnjak, 23-godišnjak je zadobio ozljede opasne po život, 19-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede, dok su dva 20-godišnjaka i jedan 21-godišnjak lako tjelesno ozlijeđeni.

    Na mjesto prometne nesreće pomoć unesrećenima pružili su djelatnici Hitne medicinske pomoći Đakovo i vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasno društva iz Đakova.

    Očevid na mjestu prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo.

    U slijetanju vozilom smrtno stradao vozač

    Jučer, 13. veljače, oko 14,45 sati, 22-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom i kretao se nerazvrstanom cestom iz smjera mjesta Strizivojna kroz šumski predio zvani „Merolino“.

    Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 22-godišnjak je izgubio nadzor te vozilom sišao preko zemljane bankine u odvodni kanal i prednjim dijelom vozila udario u betonski most odvodnog kanala, gdje je preminuo na mjestu prometne nesreće.

    Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Pokušao je pobjeći policajcima od uhidbenog naloga, skočio kroz prozor i smrtno stradao...

    Smrtno stradao u bijegu od policajaca koji su ga došli uhititi

    Danas oko 7.20 sati, policijski službenici Policijske postaje Našice pokušali su realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku Više…

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Nepoznati počinitelj je 5. ožujka stupio u kontakt s 55-godišnjakom, kojeg je lažnim prikazivanjem činjenica oko ulaganja doveo u zabludu Više…

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

    U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Nakon objave oglasa stigla mu je poruka nepoznatog počinitelja koji mu je nakon kratkog dogovora oko kupoprodaje oglašenog predmeta, poslao link lažne stranice dostavne službe u koji je oštećeni upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice

    Prodavao igraću konzolu pa mu skinut novac s računa

    Nepoznati počinitelj je 30. travnja 41-godišnjaku putem SMS-a poslao link lažne stranice dostavne službe u koji je upisao svoje osobne podatke i podatke bankovne kartice nakon čega je s njegovog računa skinut iznos veći od 1.200 eura.

    Netko vam pošalje link putem SMS poruke i vi uplatite tisuće eura!? Pa zar je to moguće?

    Počinitelj je tijekom listopada 2023. godine stupio u kontakt s 33-godišnjakinjom te joj predložio ulaganja putem Interneta kako bi zaradila. Putem interneta je napravila nekoliko uplata, a ukupno 4500 eura...

    Otkriven prevarant