U programu “Imam ideju!” udruga Klikeraj naučit će polaznike kako nastaju ideje i kako koristiti svoju maštu kroz igru, istraživanje, eksperimente, stvaralaštvo, dizajn i umjetnost.

Radionice su namijenjene djeci od 5 do 10 godina, a bit će organizirane mlađe i starije grupe. Radionice se održavaju jednom tjedno, a cijena za sve polaznike iznosi 200 kn. Broj polaznika je ograničen. Prijaviti se možete ovdje.

Besplatne radionice

Također, otvorili su prijave za polaznike spomenutih grupnih radionica u savjetovalištu Sidro. Program je namijenjen darovitoj djeci i mladima, a služi poticanju socioemocionalnih kompetencija te pruža psihosocijalnu podršku. Iako nemaju puno životnog iskustva, djeca i mladi također imaju svoje brige i dvojbe. Često se osjećaju osamljeno, zbunjeno, bojažljivo i nesigurno.

Radionice se održavaju jednom tjedno, a program će trajati tri mjeseca. Zahvaljujući financijskoj potpori Grada Osijeka pohađanje programa Sidro je za sve polaznike besplatan. Otvoreni su upisi u grupe 8 do 10 godina, 11 do 14 godina te 15 do 18 godina. Upisati se možete ovdje.

Za sve informacije obratite se na [email protected].

foto: unspalsh