ŽIVOT

Udruga Pannonian stvara volonterski program, a za to je i nagrađena!

Osim samog volontiranja na festivalu, Udruga mladima nudi i edukaciju te naposljetku pomoć u pronalasku posla... Također, Pannonian Challenge sljedeće godine slavi 20. rođendan, jeste li spremni? :)

Objavljeno 06.12.2018
Antonela Verković

Jučer je, osim Dana obrane grada i 27. godišnjice pogibije osječkih branitelja, kao što smo i pisali, obilježen i Međunarodni dan volontera.

Dodijeljene su važne nagrade i priznanja koje predstavljaju najbolju potvrdu za primjere dobre prakse na lokalnoj razini.

Volonterski centar Osijek je tako prepoznao važnost Pannonian Challengea, koji svake godine ulaže u mlade, educira ih i pomaže u pronalasku posla.

Udruga Pannonian je za svoj dugogodišnji angažman zavrijedila još jedno priznanje za razvoj volonterskog programa prepoznatljivoga u cijeloj regiji.

Udruga pruža priliku mladima, afirmirajući njihovu marljivost i omogućavajući im znanja koja mogu primjenjivati u daljnjem životu. Udruga nudi edukaciju, dugoročno ulaganje te naposljetku pomoć u pronalasku posla – ukazuje Stefani Šešum, voditeljica projekata u Udruzi, a i koordinatorica volontera najpoznatijeg osječkog festivala.

Govoreći o samom festivalu, nagodinu slave 20. rođendan, ne moramo ni govoriti da će pripremiti spektakl… 🙂

Na posljednjem Pannonian Challengeu sudjelovalo je čak 100 mladih volontera, koji su zajedničkim snagama odradili 3 350 volonterskih sati!

FOTO: Pannonian Challenge (priopćenje)

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Pannonian Challenge, pripremio je osječkoj publici selekciju vrhunskih vozača BMX-a, inlinea i skateboarda, a u večernjim su satima za zabavu zaduženi najbolji glazbeni izvođači

Jubilarni 20. Pannonian Challenge – datumi su vani!

Pannonian Challenge je osječki festival, koji već 19 godina ujedinjuje ekstremne sportove, glazbu, modu i zabavu. Nakon što su se Više…

Konferencija će okupiti stručnjake iz svijeta sport-eventa, turizma i marketinga

TO DO Sport Event Conference u sklopu Pannonian Challengea

Prva specijalizirana sportska konferenciju u regiji – TO DO Sport Event Conference očekuje sve ljubitelje sporta i one koji se Više…

Doživite Pannonan Challenge kroz objektiv najboljih action sport fotografa

Pannonian Challenge najavljuje izložbu fotografija, Psihomodopop i Who See

Pannonian Challenge za kraj svibnja najavljuje dva dana kulture i glazbe. Naime, najveći festival ekstremnih sportova, uz bogat sportsko – Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Najviša dnevna temperatura do 11 °C! Tko bi rekao da je prosinac?! :)

Sunčani ponedjeljak!

Dogradonačelnica Žana Gamoš je na Dan grada i prvu nedjelju došašća uplalila šibicama svijeću ispred pozornice. Palimo li drugu na fontani? Btw. lijep je novi vijenac :)

Evolucija Adventa u Osijeku: Novi vijenac i nove svijeće! Stari ispred pozornice više ne važi!?