ŽIVOT

Udruga Pobjede ove subote u Tvrđi priprema još jedan POSH STORE

"Kerovci iz Skloništa za napuštene životinje Udruge Pobjede znani su ekolozi te u svakom aspektu svog života misle i na okoliš i na naš planet pa, između ostalog, promoviraju i second-hand kupovinu"

Objavljeno 04.08.2021
Ivona Amidžić

Ove subote, 7. kolovoza 2021. godine na travnjaku pored rondela u Tvrđi iz male azilske radionice čudesa očekuje nas nešto već dovoljno poznato, a u novom ruhu: POSH STORE!

“Kerovci su odlučili iskoristiti sunčane dane do maksimuma i pozvati vas na ovaj event jer već danima prebiru po stvarčicama koje su marljivo skupljali! Za ovu subotu izdvojili su najbolje knjige i odjeću, a sve će to za vas izložiti na travnjaku pored rondela u Tvrđi i tim putem skupljati novčiće za svih 180 pasa koji žive u Nemetinu!” najavljuju iz Udruge Pobjede.

“Kerovci iz Skloništa za napuštene životinje Udruge Pobjede znani su ekolozi te u svakom aspektu svog života misle i na okoliš i na naš planet pa, između ostalog, promoviraju i second-hand kupovinu”, dodaju iz Udruge.

Navode kako će posjetitelje osim knjiga, odjeće i još pokojih sitnica, dočekati i “njihov dobro poznati i nadaleko hvaljeni sok od azilske bazge”, koju su štićenici azila “brali u šetnjama sa volonterkama i volonterima te pravili danima, a začinili ljubavlju”.

“Moći ćete popiti i kavu kod nas, odmoriti i pazariti po principu – nekom staro, nekom novo. Svi se skupa veselimo ovoj suboti, 7. kolovoza 2021. godine. Zaokružite datum u kalendaru, a vidimo se od 10 ujutro, pa sve do 14 sati!” ističu iz Udruge Pobjede.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša

Grad Osijek i ove godine na Veliki petak u 12 sati organizira tradicionalno blagdansko druženje sa sugrađankama i sugrađanima. Na Više…

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

Organizirane su tri iznimno popularne ture objedinjene pod nazivom „Cipelcugom po Osijeku“ (više o njima u nastavku teksta) te nova, jedinstvena storytelling tura „Gospodin Edgar nije u arhivu“ osmišljena po motivima romana "Priča o kugi i nevidljivom Edgaru" autorice Erike Žilić Vincetić.

Nove ‘storytelling’ ture u Osijeku donose šarm prošlog vremena

ReActor u ožujku nudi 4 uzbudljive ‘storytelling’ ture koje će vas provesti kroz različita razdoblja bogate povijesti Osijeka. Organizirane su Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša