ŽIVOT

Udruga Pobjede poziva na proslavu 1. maja s volonterima i “kerovcima” u osječkom Azilu!

Zvijezde su se posložile! - 1. maj slavimo zajedno, u dobrom društvu, uz solidarnost, dobra djela i još bolji grah

Objavljeno 26.04.2022
Ivona Amidžić

Sprema se velika prvomajska radna akcija u Azilu! “1. maj slavimo zajedno, u dobrom društvu, uz solidarnost, dobra djela i još bolji grah. Gdje drugdje nego kod nas u Azilu”, poručuju iz osječkog Azila Udruge Pobjede u Nemetinu.

“Znamo da ovaj grad voli svoj Azil i obratno – da ‘kerovci’ vole ljude koji čine taj grad. Pa kad je tako, ima li bolje prilike za demonstraciju i osnaživanje te ljubavi od jednog prazničkog proljetnog čišćenja, uz najbolje društvo i najfiniji grah? Jer takvi su društvo i klopa u Azilu, ako niste znali. Sunce nam se već obećalo, sad još samo vi!” pozivaju iz Azila.

Druženje kreće već od 10, a traje sve do 18 sati!

Njihovi su četveronožni štićenici načuli od šetača o nekakvom proljetnom čišćenju, pa bi i oni htjeli “generalku” svoje kuće i dotjerati svoje domove ususret lijepom vremenu. S obzirom na to da ih se u Azilu skučilo 180, trebaju i vašu pomoć!

“Da ne mislite da će se samo raditi, iako s ‘kerovcima’ ni to nikad nije teško – neće! Bit će tu, osim uvijek dobro raspoloženog društva i fine papice kojom će vas ‘kerovci’ počastit: što drugo za 1. maj nego grah! Onaj najbolji, suosjećajni, jer se u Azilu misli na sve životinje. ‘Kerovci’ su već na iglama i naveliko se pripremaju, a ni mi nismo ništa manje uzbuđeni što ponovno možemo otvoriti sezonu azilskih druženja i događanja!” uzbuđeno najavljuju iz Azila.

foto: Azil Udruge Pobjede

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Sve će biti "bagatela", a unaprijed su poznati datumi i vrijeme održavanja svih Posh store-a ovog proljeća i ljeta

Posh store – prilika za vrpanje po krpicama, a sve će biti bagatela!

Udruga Pobjede poziva vas na sajam rabljenih stvari, popularni “Posh Store”! Posh Store organiziraju već 17 godina kako bi skupili Više…

U kinu Urania se održava promocija Kalendara koji nikad nije bio samo kalendar, očekuje vas i zadnji ovogodišnji "Samo Aleks" i premijeru filma "Akcija Đavolja greda"

Promocija azilskog kalendara, filmska premijera i zadnji ovogodišnji stand up

I ove godine, već tradicionalno pred Božić, u petak 15.12. s početkom u 19:00 h održat će se Promocija Kalendara Više…

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.

Građani su na trgu imali priliku provjeriti različite rizične faktore svog zdravlja (tlak, vrijednost šećera u krvi, indeks tjelesne mase i dr.) te se upoznati s aktivnostima udruga u području zaštite zdravlja, socijalne djelatnosti, sporta i drugih srodnih udruga

[FOTO] U Osijeku obilježen Svjetski dan zdravlja