ŽIVOT

Udruga Pobjede predstavila najljepši kalendar u svemiru

Ovo je 11. kalendar Udruge pobjede, odnosno Azila. Ove godine kalendar se zove“ Tamna strana mjeseca“

Objavljeno 10.12.2019
Petar Tauković

Kino Urania ponovno je bilo domaćin tradicionalnog predstavljanja kalendara Udruge pobjede, gdje su glavni likovi najbolji čovjekovi prijatelji iz Azila za pse, a da je tome tako potvrdio je posve popunjen prostor Kinematografa, gdje se tiskalo ispremiješano mnoštvo Osječanki i Osječana s psima.

Ovo je 11. kalendar Udruge pobjede, odnosno Azila. Ove godine kalendar se zove“ Tamna strana mjeseca“, a u njemu se nalazi 12 dobrovoljki i dobrovoljaca koji su odlučili obradovati ljude i nakon tisućljeća nagađanja – demistificirati pseće zavijanje na Mjesec. U Azilu to zovemo malim noćnim razgovorima s Mjesecom. Njih 12 nam je prepričalo o čemu sanjaju, o čemu razgovaraju, čemu se nadaju. Sve to stavljeno je u kalendar, a bili su dovoljno ljubazni da se i fotografiraju pa smo napravili najljepši kalendar na svijetu. – kazala je Ivana Crnoja iz Udruga pobjede i dodala da je Grad Osijek i ove godine bio pokrovitelj kalendara, a Kinematografi su ponovno bili sjajan domaćin promocije.

Pobjede - promocija kalendara
Među petstotinjak sugrađanki i sugrađana, našla se i zamjenica gradonačelnika Žana Gamoš sa suradnicima, kako bi dala potporu predanom radu Udruge pobjede koja ovaj grad čini boljim mjestom za život.

Velika je sreća imati u našem gradu Udrugu pobjede i ekipu koja vodi brigu o Azilu za nezbrinute pse u Nemetinu. Grad Osijek je bio i uvijek će biti, dobar partner udrugama koje razvijaju ovako dobru priču i masovni građanski aktivizam, poput ovoga koji je pokrenula Udruga pobjede. Promocija jednog od ljepših kalendara u svijetu sa stanovnicima Azila – još je jedna prilika da ukažemo na nužnost razvijanja svijesti o važnosti brige za pse i općenito životinje. – rekla je Gamoš.

Pobjede - promocija kalendara

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Udruga pobjede organizira još jednu promociju fenomenalnog kalendara sa slikama svojih štićenika

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu!

“Godinu dana čekalo se na najnoviji Najljepši kalendar na svijetu. Ako se strpite još samo do ponedjeljka 9. prosinca dobit Više…

Barakude :) Sigurni smo da će našim čitateljicama biti zanimljiva ova objava. Znamo da nama jest :)

FOTO Barakude na bazenu u izdanju na koje niste navikli

Već tradicionalno, krajem godine Hrvatski vaterpolski reprezentativci za svoje vjerne navijače pripreme poseban poklon za kraj tekuće i nove uspjehe Više…

"Prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas..."

“Kaj bre?” – Hit “borba” hrvatske i srpske komičarske scene

Napokon u Osijek stiže i regionalni “stand up comedy” hit s više od 80 izvedbi – stand up „borba” simboličnog Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prošle je godine to bio ultra spektakl ove godine je prijavljeno gotovo 150 kotlića i upriličena je nikad bolja zabava!

VIDEO OsijekNews TV – FOTO Gezina fišijada u Tvrđi

Sajam vjenčanja Osijek danas je otvoren do 21 sat, na 2. katu TC Portanova. Stoga budući mladenci i organizatori vjenčanih svečanosti, dođite i inspirirajte se te uživajte u kreaciji vlastite vjenčane priče.

FOTO Poznati Slavonci gala revijom podržali dobrotvornu akciju osječkog Sajma vjenčanja (300+ fotografija)

Tko je još vidio ostajati kod kuće kad su u Osijeku sajmovi, izložbe, "fiš natjecanje" i druge gastronomske delicije...? ;)

Najbolje završiti tjedan posjetom jednom od mnoštva današnjih događanja!