CRNA KRONIKA

Uhićen sin koji je pokušao ubiti svoju majku

Više mjeseci ju je na različite načine psihički zlostavljao

    Objavljeno 16.04.2019
    Tamara Lemajić

    Zbog pokušaja ubojstva 39-godišnje majke, koju je nakon svađe ubo kuhinjskim nožem i teško ranio, policija je uhitila 20-godišnjaka.
    Osumnjičenika se tereti da je 13. travnja u obiteljskoj kući u Beljevini, u blizini Našica, pokušao ubiti 39-godišnju majku s kojom je živio i koju je prije toga više mjeseci na različite načine psihički zlostavljao.

    Osumnjičen je da je tijekom kraće svađe s majkom i bakom uzeo kuhinjski nož te ubo majku u lijevu stranu leđa, pri čemu joj je nanio tešku ozljedu opasnu za život. Nije ju ubio jer je ranjena majka uspjela pobjeći i potražiti pomoć. Više pročitajte na Večernji.hr.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Prevarant je rekao kako će osječanka morati u zatvor radi navodnog kaznenog djela i da može umjesto toga platiti novčanu kaznu. Uplatila je na račun nepoznate osobe 25.650,00 eura!

    Prevarena 46-godišnjakinja putem e-maila izgubila 25000 eura

    U vremenu od 3. do 27. studenoga, 46-godišnjakinja iz Osijeka zaprimila je e-mail od nepoznate osobe koja joj je rekla Više…

    Atraktivni bijeg iz zatvora u Osijeku snimila je građanka iz susjedne zgrade (pretpostavljamo Hrvatskog telekoma)

    [VIDEO] Dva zatvorenika skokom preko zatvorske ograde pobjegla na slobodu uhvaćeni su nakon 20 minuta

    Dva su zatvorenika bijegom preko ograde pobjegla iz osječkog zatvora potvrđeno je Indexu iz PU osječko-baranjske. jedan od njih se Više…

    Sud je odredio zatvor zbog postojanja mogućnosti da će 50-godišnjak pobjeći i ometati kazneni postupak utjecajem na svjedoke...

    DORH: Vukovarcu koji je prijetio i čak dva puta pretukao izvanbračnu suprugu istražni zatvor

    U Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru je 18. svibnja 2022., povodom posebnog izvješća Policijske uprave vukovarsko-srijemske, provedena dokazna radnja prvog Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila