CRNA KRONIKA

Umro D.J. Fontana, bubnjar Elvisa Presleya

Dominic Joseph Fontana se među prvima sa svojim bubnjevima uključio u rock'n roll

  Objavljeno 15.06.2018
  Alan Srčnik

  Bubnjar D.J. Fontana, posljednji do sada živući član skupine Elvisa Presleya, s kojim je snimio stotine pjesama, umro je u 87. godini, objavila je njegova obitelj u četvrtak.

  Njegov sin David Fontana je napisao na društvenoj mreži Facebook da je D.J. Fontana, koji je ušao na Rock and Roll Hall of Fame 2004., mirno umro u snu u srijedu navečer.

  Dominic Joseph Fontana se među prvima sa svojim bubnjevima uključio u rock’n roll.

  Fontana, koji potječe iz Louisiane, s juga SAD-a, susreo se 1954. s Elvisovim gitaristom Scottyjem Mooreom, koji ga je pozvao da se priključi skupini.

  (Hina)

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ne bismo pravili 'frku' oko ove teme da u dva dana nisu ukradena čak četiri mobitela (za što znamo)! Ono što su do sada bili bicikli, sad će postati mobiteli u Osijeku?!

  Znate li gdje vam je mobitel? Kradu se više nego ikada!

  Istog dana ukradena su dva mobilna telefona - jedan iz parkiranog auta, drugi pak u trgovačkom centru... Je li riječ o istom počinitelju koji je krenuo u 'lov na mobitele'? Ili su se dvojica 'obogatila' ovog petka?

  ”Crni petak” kada je riječ o krađi mobitela

  Ukoliko imate bilo kakvih informacija o prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu na raskrižju kolnika Gundulićeve i Županijske, javite u Postaji prometne policije...

  Policija moli za pomoć svjedoka!