SPORT

Unatoč kazni Hajduka, Kohortaši polako mogu na put za Split

Hajduk je zbog nereda kažnjen igranjem četiri utakmice bez prisutnosti gledatelja, baš pred utakmicu protiv Osijeka, ali ipak, nedjeljna utakmica ne obuhvaća pravilo kazne! :)

    Objavljeno 05.10.2018
    Antonela Verković

    U nedjelju, 7.listopada 2018. pripadnici NK Osijeka i Kohorte bit će u ‘toplijim krajevima’ – Splitu. Utakmica protiv Hajduka započinje u 19:00 na gradskom stadionu Poljud.

    Hajduk je kažnjen baš pred utakmicu protiv Osijeka…

    Naime, zbog nereda i velike količine pirotehnike na subotnjoj utakmici protiv Dinama, disciplinski sudac Prve hrvatske nogometne lige Alan Klakočer donio je odluku da se Hajduk kažnjava igranjem četiri domaće prvenstvene ili kup utakmice bez prisutnosti gledatelja.

    “Tijekom utakmice od strane suca i delegata utakmice evidentirana je upotreba velike količine pirotehnike (45 baklji, 9 dimnih bombi, 5 strobova, 17 topovskih udara) od strane domaćih navijača na sjevernoj tribini stadiona. Zbog ubacivanja 13 baklji u teren za igru utakmica je u periodu od 62. do 68. minute bila tri puta u prekidu u ukupnom trajanju od tri minute.

    Ipak, pripadnici Kohorte se mogu polako pripremati i kretati na put s obzirom na činjenicu da odluka stupa na snagu tek nakon što Splićani iskoriste mogućnost žalbe za koju imaju osam dana od njezina primitka.

    To znači da je sve spremno za utakmicu! Kakve su prognoze, što mislite?

    Tekst: Hina i NK Osijek

    FOTO: NK Osijek

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    U Splitu je proteklog vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske u svim kategoriziranim uzrastima. Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su ukupno šest medalja.

    Marija Sajter prvakinja Hrvatske!

    U Splitu je proteklog vikenda održano Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske u svim kategoriziranim uzrastima. Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su ukupno šest Više…

    „Natjecatelji su ostvarili odlične rezultate, oborili svoje rekorde, a bilo je i medalja kako u općoj kategoriji tako i u pojedinoj klasi u kojoj se natjecatelji natječu“ poručuje trenerica Doris

    Plivački klub osoba s invaliditetom, “Delfin Osijek” na otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraplivanju u Splitu

    Plivački klub osoba s invaliditetom Delfin Osijek ovog vikenda (27. – 28.1.2024.) nastupio je na otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraplivanju Više…

    Iako je imao čvrsti ugovor s Albancima,na poziv s Opus Arene reagirao bez ikakvog promišljanja. Odmah ga je odlučio prihvatiti, svjestan da neće baš biti jednostavno raskinuti suradnju sa svojim dosadašnjim poslodavcima.

    Zoran Zekić novi trener Bijelo-plavih

    Zoran Zekić novi je trener NK Osijek. Bivši igrač i trener Bijelo-plavih vratio se u svoj Osijek nakon četiri i Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.

    Na prvenstvu je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa svojih 5 članova. Na turniru je bilo prisutno 519 natjecatelja iz 43 kluba iz 4 zemlje, Slovenije, Češke, BIH i Hrvatske.  

    Taekwondo klub Osijek na natjecanju “Plemeniti turnir Zaprešića 2024.”

    Eva Martinović i Nikola Šešum su proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u višebojima imali dobar uspjeh

    Osječanima dvije višebojske medalje