Arhiva

Uručene donacije s obljetničkih koncerata Ane Rucner

  Objavljeno 01.07.2017
  OsijekNews redakcija

  Ana Rucner i članovi njezinog Rotary kluba Zagreb Maksimir sastali su se danas u Dardi sa četiri primatelja donacija te im uručili čekove u ukupnom iznosu od 136.000 kn. To je prihod s Aninih obljetničkih koncerata održanih u Zagrebu i Osijeku. Kako Ana već dugi niz godina pomaže ljudima u potrebi i ovaj put je inicirala hvalevrijednu akciju, kojom će se darivati nekoliko poslovnih subjekata.

  Udruga Prijatelji Sv. Martina dobila je donaciju u potrepštinama i hrani za socijalne trgovine namijenjene najsiromašnijim građanima. Za udrugu Baranjski leptirići, koja skrbi o djeci s poteškoćama u razvoju, kupljeni su laptop i projektor koji će im pomoći u njihovom daljnjem radu.

  Tijekom jeseni, zahvaljujući donacijama, započet će i  izgradnja novih dječjih igrališta u vrtiću Radost u Dardi te kod društvenog doma u Popovcu  pa će kroz nekoliko mjeseci  dječica bezbrižno uživati u igri. U prikupljanje sredstava koja nedostaju uključit će se i načelnici Popovca i Darde, g. Kontak i g. Vukoja.

  „Jako sam sretna što sam, zajedno s kolegama iz Rotary kluba Zagreb Maksimir, pomogla ostvariti dječje snove i barem malo olakšati život ljudima kojima je najpotrebnije. Nastavit ću i dalje pomagati , a doći ćemo i kad igrališta budu izgrađena , podijelila je s prisutnima Ana Rucner.“