ŽIVOT

Uskoro Izložba tarantula u Portanovi

Ako ste fascinirani paucima, veselit će vas da uskoro u Portanovu stiže i jedinstvena izložba tarantula i insekata, i to od 1. ožujka. Tarantule i insekti stižu iz cijeloga svijeta

Objavljeno 23.02.2024
Matija Ivanković

Kao što su mnogi od vas već mogli primijetiti, privremeno je zatvorena Europa 92… A sve s ciljem otvorenja još bolje i veće, odnosno najveće Europe 92 u regiji! Europa 92 je privremeno zatvorena i u tijeku su radovi na uređenju prostora. Krajem ovog mjeseca, što znači sljedeći tjedan – otvara se veća i ljepša Europa 92.Europa 92 omiljeni multi-brend lanac trgovina najpoznatijih jeans brendova u svijetu. Fokus i snaga Europe 92 su educirani Jeans Eksperti i pomno odabrana ponuda jeans brendova: Levi’s, Mustang, Wrangler, Lee, Salsa, Pepe Jeans, Petrol Industries i LTB, ali i modnih brendova kao što su Scotch & Soda, Gipsy i Redskins, te ponuda vlastitog modnog brenda omiljenog među ženama — AD twenty.

A još jedan novi stanar uskoro stiže u Portanovu. Dugo očekivani modni brand Fashion&Friends otvara u ožujku. Osnovan 2007. godine, Fashion&Friends se tijekom godina razvio u vodeći regionalni multibrend koncept s više od 30 maloprodajnih objekata u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sjevernoj Makedoniji i Albaniji. Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u kupovini, jednak onom koji bi potrošači iskusili u poslovnicama neke od svjetskih metropola, od sada i u Osijeku.

A ako ste fascinirani paucima, veselit će vas da uskoro u Portanovu stiže i jedinstvena izložba tarantula i insekata, i to od 1. ožujka. Tarantule i insekti stižu iz cijeloga svijeta: Meksika, Indije, Afrike i Azije; a dodatna zanimljivost ove izložbe svakako će biti i Selfie park u kojem će se najmlađi moći fotografirati sa svojim omiljenim zvijezdama!

Cijene ulaznica bit će 6 € za djecu i 7 € za odrasle, održavat će se u prostoru na 1. katu, odmah pored Müllera, a radno vrijeme izložbe bit će vikendom, i to:

Petak 1.3.: 15 – 18 sati

Subota 2.3. i nedjelja 3.3.: 10 – 18 sati

Petak 8. 3.: 15 – 18 sati

Subota 9.3. i nedjelja 10.3.: 10 – 18 sati

Nadolazeća subota savršena je prilika za shopping, ali i humanitarno djelovanje jer u subotu, 24. veljače na redu je još jedna akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove subote čekaju vas u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte. Vidimo se od 16 do 19 sati!

A ukoliko za vikend planirate posjet Portanovi – imajte na umu da u nedjelju, 25. veljače trgovine neće raditi.

Ali… u nedjelju 25. veljače moći ćete posjetiti 2. kat koji će raditi prema prilagođenom radnom vremenu. Sva radna vremena provjerite na web stranici Portanove. https://portanova.hr/hr/vijesti/2289-radno-vrijeme-u-veljaci

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, i to svakako provjerite. Ne Više…

Nije ovo prva ovakva potraga u Portanovi. Prošlih godina je bilo odlično, a ove godine organizatori najavljuju još više zabave i još više nagrada što znači još više nasmijanih dječjih lica.

Više od 150 pisanica bit će sakriveno u Portanovi, a svaka je dobitna

Uoči Uskrsa, u subotu 23. ožujka u 11 sati u osječkoj Portanovi vas očekuje Velika uskršnja potraga za pisanicama koje Više…

Radi velikog interesa, za vikend opet možete pogledati izložbu tarantula na II katu. Ne zaboravite i na dar za svoje omiljene žene!

Danas je portastična srijeda u TC Portanova

Danas, 6. ožujka na rasporedu je Portastična srijeda! Iskoristite prvu srijedu u mjesecu i sve njene pogodnosti te kupite sebi Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

[FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI

Projekt je pokrenut s ciljem usmjeravanja darovitih učenika u STEM područja, ali i jačanje kompetencija nastavnog osoblja koje će raditi s darovitim učenicima.

U Osijeku održana Završna konferencija Regionalnog znanstvenog centra Panonske Hrvatske

Budite spremni na pitanja o osnivanju EU-a, njenim članicama, važnim zakonima i propisima,ali i temama slavnih ličnosti. Uskoro nam se bliže izbori za EU parlament pa je ovo prilika da se informiramo  i o ovoj temi.

Kviz večer o znanju povijesti, institucijama, politici, kulturi i zemljama Europske unije