ŽIVOT

Uskrsne igre u Josipovcu

Dvorište josipovačke škole današnjeg suncem okupanog prijepodneva bilo je ispunjeno dječjim smijehom i veseljem, kako i treba biti u školskom okruženju.

Objavljeno 26.03.2024
Darija Kovačić

U ponedjeljak, 25. ožujka 2024.,na početku Velikoga tjedna, Udruga Josipovac u suradnji s OŠ Josipovac održala je Uskrsnu radionicu igara u dvorištu škole, drugu godinu za redom.
Uskrsu, najvećem katoličkom blagdanu, svi se veselimo i pripremamo se na različite načine, a u odgojno-obrazovnim ustanovama, igre su jedan zanimljiv, kreativan i aktivan način provođenja aktivnosti u preduskrsnom vremenu.

30-ak djece iz dva prva razreda sa svojim učiteljicama: Ružicom Sitar i Andrijanom Sili, uživali su u uskrsnim igrama. Dvorište josipovačke škole današnjeg suncem okupanog prijepodneva bilo je ispunjeno dječjim smijehom i veseljem, kako i treba biti u školskom okruženju. Djeca su tražila 150 jaja raspoređenih po cijelom dvorištu, kotrljali jaja i tucali se jajima, a najbrži i najspretniji osvojili su i slatke paketiće, no i ostali su dobili utješne slatke nagradice.

Aktivnost Uskrsne radionice, igre, rekvizite, te slatke nagrade, pripremili su volonteri Udruge Josipovac Ana i Ivan Šašvari.

Djeca su zaista uživala u igrama, a učiteljice nisu krile svoje oduševljenje idejom.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

"Tu nećemo stati. Projekti su brojni, napravit ćemo od Josipovca poželjno mjesto za život"

(FOTO) Radi se punom parom! 640.000 kuna za obnovu ulica u Josipovcu, Radić najavio nova ulaganja

Gradonačelnik Ivan Radić obišao je u petak sa suradnicima obnovljene ulice Matije Gupce i Braće Radića u Josipovcu. Riječ je Više…

S tim u svezi, privremeno se ukidaju dva autobusna stajališta u Ulici M. Gupca...

Danas i sutra privremena regulacija prometa u Josipovcu

U srijedu i četvrtak, 27. i 28. travnja 2022. godine, zbog izvođenja radova na asfaltiranju Ulice M. Gupca u Josipovcu Više…

Promet će se kroz gradilište odvijati prema postavljenoj privremenoj regulaciji prometa uz suženje ceste i naizmjenično prometovanje vozila jednim prometnim trakom...

Privremena prometna signalizacija: Djelomično otvorena cesta od Osijeka prema Našicama

Privremena prometna signalizacija uključena je na državnoj cesti DC2, dionica br. 010 (Našice DC53 – Josipovac DC34), između naselja Normanci Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje