SPORT

Utakmica Hrvatska-Slovačka traži drugi stadion – Rujevica otpada?

Sve bi trebalo biti službeno kroz koji dan, kada Uefa odobri izmjene...

    Objavljeno 15.10.2019
    Ivona Amidžić

    Utakmicu kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo između Hrvatske i Slovačke 16. studenog neće se igrati na Rujevici, već u Maksimiru, potvrdio je to za Večernji list izvor iz HNS-a.

    Sve bi trebalo biti službeno kroz koji dan, kada domaćinstvo utakmice u Maksimiru odobri Uefa. U našem su Savezu uvjereni da bi to trebala biti formalnost, jer Uefa je već odobravala slične izmjene. Slovački navijači neće imati ništa protiv, jer umjesto 400-tinjak ulaznica koje su im bile namijenjene za Rujevicu, sada će dobiti 1.500-2.000 karata.

    U Rijeci sigurno neće biti sretni oduzimanjem domaćinstva, no promjena je logična. Maksimirski grijani travnjak najbolje reagira na niske temperature moguće u studenom, a logičnije je da odlučujuću utakmicu igramo pred 30 tisuća ljudi nego pred 8.200.

    Svi su očekivali kako će Hrvatska ostvariti plasman na prvenstvo prije zadnjeg kola. Sad kada je jasno da je utakmica protiv Slovačke odlučujuća, puno je više toga na kocki i mijenja se domaćin utakmice.

    Ovdje pročitajte izvorni tekst

    foto: youtube (screenshot)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

    „Bilo je ponuda da odem na brod, ali nisam još sve rekao u gimnastici. Kad nakon parterne staze u Rijeci dođem u pravu gimnastičku dvoranu, osjećam se kao u svemirskom brodu“

    Predstavljanje hrvatske reprezentacije za DOBRO World Cup u Osijeku – MARKO JOVIČIĆ

    Prije godinu dana imao je premijeru na Svjetskom kupu u Osijeku, a priliku da nastupi još jednom na velikoj sceni Više…

    Plivački klub Osijek je nastupio sa 5 predstavnika uz vodstvo glavnog trenera Mihaela Močkovića. Ostvareni su odlični rezultati.

    PK Osijek na Arena open međunarodnom natjecanju u Zagrebu

    Na Bazenskom kompleksu Svetice u Zagrebu, u subotu 9. i u nedjelju 10. ožujka 2024. godine Plivački klub “Dubrava” organizirao Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kao uvijek, veselja neće nedostajati: iako je primat zabava, najbolji pojedinci bit će nagrađeni medaljama i nagradama sponzora, dok prvih dvoje iz svake discipline/kategorije u rujnu putuje u Zagreb na veliko finale gdje će, u sklopu World Athletics Continental Tour Zagreb Gold 2024. - 74. Hanžekovićevog memorijala, imati priliku predstaviti sebe i svoju Regiju

    Erste plava liga Osijek započinje danas u 14:00 sati

    U Čakovcu je održano državno prvenstvo u SAVATEU u disciplini assault za juniore i seniore. Prijavljeno je bilo 109 boraca iz 14 klubova.

    Članovi HUS-a na državnom prvenstvu u SAVATEU odvojili 4 medalje

    7. Kup grada Osijeka okupio je 12 zemalja te se održalo preko 400 nastupa. Tijekom natjecanja održan je i Europski kup za kadete (U14). Ove godine, nešto je manje zemalja, ali je održano više borbi.

    [FOTO] 7. Osijek Fencing cup 2024.