GOSPODARSTVO

Uz novu godinu dolaze i nove prilike: Poslovi i za kandidate bez iskustva!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova

    Objavljeno 08.01.2021
    Ivona Amidžić

    Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

    Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.500 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Osječko-baranjske županije.

    NTH Mobile d.o.o. traži nove članove tima za rad u izrazito kreativnoj i stimulativnoj radnoj okolini. Zapošljavaju mlađeg suradnika u odjelu za tehniku (m/ž), Angular Frontend Developera (m/ž), Java Backend Developera (m/ž) te Partner Managera (m/ž) u Osijeku. Detalje ovih natječaja možete pronaći na linku.

    Poznati diskontni lanac Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) u Osijeku. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, popust za zaposlenike. Traži se osoba sa završenom srednjom školom, koja ima minimalno tri godine radnog iskustva, te zna raditi na računalu i voli raditi s ljudima. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 18.01. Za detalje i prijavu kliknite na poveznicu.

    SOS Dječje selo Hrvatska, koje brine o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi — traži SOS predstavnika (m/ž). Mjesto rada je Osijek. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za rad u pozivnom centru, telefonski kontakt potencijalnih donatora, te za obavljanje popratnih administrativnih poslova. Idealan kandidat ima odlične komunikacijske vještine, te je snalažljiva, proaktivna i ljubazna osoba. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Rok prijave je 11.01. Prijavite se!

    Ricardo d.o.o. iz općine Darda traži čak 30 profesionalnih vozača (m/ž) teretnih motornih vozila. Očekuje se trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje i položen vozački ispit C i E kategorije. Morate imati upisan i COD 95. Kandidatima koji se dokažu kao odlični radnici, bit će osiguran ugovor na neodređeno. Dodatni detalji dostupni su na linku.

    Atalian Global Services Croatia d.o.o. zapošljava FM tehničara – servisera plinskih trošila (m/ž). Mjesto rada je Osijek, a povremeno i Zagreb s okolicom. Poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Potrebna je godina dana iskustva. Prijaviti se možete do 30.01. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na poveznici.

    Transcom WorldWide d.o.o. planira zaposliti čak 14 agenta na odjelu teleprodaje (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Osijek. Ako Vas zaposle Vaš glavni zadatak bit će prodaja telekomunikacijskih proizvoda i usluga potencijalnim privatnim korisnicima. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Glavni uvjet je završena srednja škola. Kliknite ovdje za više detalja.

    Obrt Fugica iz Đakova zapošljava 2 montera suhe gradnje (m/ž). Radi se o terenskom poslu koji se obavlja na području cijele Hrvatske. Poslodavac osigurava prijevoz, smještaj i topli obrok. Očekuje se da imate minimalno završenu osnovnu školu, te godinu dana radnog iskustva. Uz ovu poziciju, obrt Fugica traži i pomoćne radnike. Prijave na ove natječaje zaprimaju se do 31.01. Aplicirajte!

    Rog d.o.o. iz Osijeka traži 2 zidara (m/ž) te jednog rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž). Posao se obavlja na području Osječko-baranjske županije i Istre. Potrebno je radno iskustvo u trajanju od 3 godine, te srednjoškolsko obrazovanje. Poslodavac osigurava zajednički smještaj, hranu i prijevoz.

    NTL zapošljava na poziciji vozač teretnog vozila (m/ž) za prijevoz robe iz centralnog skladišta u Osijeku u poslovnice u cijeloj Osječko-baranjskoj županiji, dijelom Brodsko-posavskoj županiji, dijelom Virovitičko-podravskoj županiji, te dijelom Požeško-slavonskoj županiji. Dodatne detalje možete pronaći na linku.

    Obrt Aura Beauty zapošljava kozmetičara (m/ž) u Osijeku. Traži se kandidat s iskustvom. Ako Vas zaposle bit ćete zaduženi za tretmane tijela, masaže, anticelulitne tretmane, tretmane lica, depilacije, ugradnju trepavica, nanošenje šminke, crtanje obrva. Na ovaj natječaj se možete prijaviti do 26.01.

    Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

    foto: unsplash

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Započnite svoju potragu za poslom na posao.hr.– vašem izvoru poslovnih prilika. Ovdje možete pregledati 10 pozicija koje su posebno odabrane Više…

    Posao ovaj tjedan nude Tehmont-Gradnja, Obrt za ugostiteljstvo "BOTA", Studenac, Hering d.d., EMSO e-mobility solutions, pogledajte odgovara li što vašoj potrazi

    Nova otvorena radna mjesta u OBŽ

    Ako tražite nove poslovne izazove, posjetite posao.hr. Proučite 10 pozicija koje su odabrane za vas tijekom ovog tjedna! Gi Group Više…

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Studenac d.o.o. traži Prodavače (m/ž) za rad u Osijeku i Belom Manastiru. Odgovornosti uključuju izlaganje robe, pružanje usluge kupcima, rad Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Posao ovaj tjedan nude Ricardo, Tehnomont gradnja, Hire & Fire, Vital Group... pogledajte sve ponude!

    Poslodavci traže radnike, javite se!

    Svaki poduzetnički pothvat započinje dobrom poslovnom idejom. No, poduzetničkih ideja je bezgranično puno, a uspješne pothvate od neuspješnih dijeli – realizacija

    Od ideje do realizacije – novi besplatni seminar za poduzetnike

    Za posjetitelje je otvoren sva tri dana od 10.00 do 19.00 sati, a ponuđena im je kvalitetna oprema za lov i ribolov, kao i prezentacije ponude lovišta i ribolovnih mjesta i uvjeta, natjecanja u pripremi fiša, lovačkog čobanca i drugih jela jedinstvenih okusa, izložbe lovačkih pasa, izložbe fotografija, dakako uz bogatu eno i gastro ponudu

    [FOTO] U Gospodarskom centru OBŽ otvoren 19. Sajam lova, ribolova i turizma SALORI