ŽIVOT

Uz online treninge GD Osijek – Žita redovito trenirajte u vlastitom domu

Online treninzi obuhvatit će vježbe razgibavanja i istezanja te vježbe snage, mobilnosti i koordinacije

Objavljeno 18.03.2020
Mirela Belaj

Svjetska pandemija virusa COVID-19 posljednjih je dana iz temelja promijenila svakodnevni život gotovo cijelog svijeta, a iznimka tome nisu ni Osječani, kako odrasli tako i djeca. Građani se pozivaju da smanje socijalne kontakte i što više vremena provedu u kući, a nastava je vrlo uspješno organizirana preko televizijskih programa i različitih online sučelja.

U trenucima kada je uistinu bolje što više vremena provesti kod kuće u krugu obitelji, jedan od najaktivnijih osječkih sportskih klubova, GD Osijek – Žito, odlučio je svoje treninge iz dvorane Sokol Centar u Osijeku prenijeti online i svim svojim trenutnim, ali i budućim članovima pomoći kako da i dalje što kvalitetnije provedu dane koje slijede.

Naime, na online platformama kluba (Facebook i Instagram profili) bit će moguće svaki dan naći novi video trening koji će voditi treneri Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a koji prikazuje jednostavne vježbe lako izvodive i u kućnom okruženju bez upotrebe dodatnih rekvizita.

Željeli smo našim članovima te svima onima koji nas prate, a još uvijek nisu iskušali naše treninge u Sokol Centru, ponuditi ono što možemo u ovom trenutku – naše programe treniranja prebacili smo u online formu i svaki dan ćemo objavljivati nove sadržaje kako bi svi zainteresirani mogli vježbati s nama“, iz GD Osijek – Žita poručio je Boris Čulin.

Online treninzi obuhvatit će vježbe razgibavanja i istezanja te vježbe snage, mobilnosti i koordinacije.

Ovu inicijativu osječkog gimnastičkog kluba već su pohvalili i njihovi mnogobrojni članovi.

U ovom trenutku izoliranosti svima nam je važno da ostanemo povezani i u kontaktu. Vježbanje iz domova, uz stručno vodstvo naših trenera iz GD Osijek – Žita, zasigurno će razveseliti djecu, a i nas odrasle članove. Kada sam vidjela objavu za treninge, oduševljeno sam rekla djetetu: Vježbat ćemo zajedno!“, izjavila je Kristina Ibrahimović, inače polaznica programa GYM BODY u Sokol Centru.

POVEZNICE ZA PRAĆENJE ONLINE TRENINGA

GD Osijek – Žito poziva sve zainteresirane da se pridruže zajedničkim online treninzima, a linkovi na kojima rekreativci mogu pratiti treninge su sljedeći:

Facebook: https://www.facebook.com/osijek.zito/

Instagram: https://www.instagram.com/osijek_gymnastics/

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Potvrđeno je ukupno 2.244 osoba zaraženih koronavirusom

Stožer CZ: Nema novozaraženih koronavirusom

U Hrvatskoj u posljednja 24 sata nema novozaraženih koronavirusom, izvijestio je u srijedu Nacionalni stožer civilne zaštite. Potvrđeno je ukupno Više…

Mediji i relevantni stručnjaci upozoravaju da nakon zdravstvene krize slijedi svjetska ekonomska kriza koja će zahvatiti i Hrvatsku

Okrugli stol pod nazivom „Što s mladima? – Utjecaj COVID-19 na mlade u Hrvatskoj”

Svjetski savez mladih Hrvatska organizira online okrugli stol „Što s mladima? – Utjecaj COVID-19 na mlade u Hrvatskoj” koji će se održati Više…

Specifičnim načinom liječenja uspio bi se spriječiti pad broja stanica imunološkog sustava...

Britanski znanstvenici krenuli s testiranjem potencijalno učinkovite vrste liječenja COVID-19

Britanski znanstvenici počinju s testiranjem načina liječenja koji bi, nadaju se, mogao pridonijeti suzbijanju najtežih posljedica zaraze covidom-19 u bolesnika s teškom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Današnje lansiranje rakete u svemir prvo je takvo s američkog tla još od 2011. godine

PRATITE UŽIVO: SpaceX i NASA večeras lansiraju astronaute u svemir

Dezinfekcija ruku pri ulasku ostaje na snazi, a edukacija i proslave rođendana se do daljnjega ne održavaju

Akvarij i terarij ZOO vrta otvoreni, mjere na kompi ostaju…

Potvrđeno je ukupno 2.244 osoba zaraženih koronavirusom

Stožer CZ: Nema novozaraženih koronavirusom