ŽIVOT

Uz online treninge GD Osijek – Žita redovito trenirajte u vlastitom domu

Online treninzi obuhvatit će vježbe razgibavanja i istezanja te vježbe snage, mobilnosti i koordinacije

Objavljeno 18.03.2020
Mirela Belaj

Svjetska pandemija virusa COVID-19 posljednjih je dana iz temelja promijenila svakodnevni život gotovo cijelog svijeta, a iznimka tome nisu ni Osječani, kako odrasli tako i djeca. Građani se pozivaju da smanje socijalne kontakte i što više vremena provedu u kući, a nastava je vrlo uspješno organizirana preko televizijskih programa i različitih online sučelja.

U trenucima kada je uistinu bolje što više vremena provesti kod kuće u krugu obitelji, jedan od najaktivnijih osječkih sportskih klubova, GD Osijek – Žito, odlučio je svoje treninge iz dvorane Sokol Centar u Osijeku prenijeti online i svim svojim trenutnim, ali i budućim članovima pomoći kako da i dalje što kvalitetnije provedu dane koje slijede.

Naime, na online platformama kluba (Facebook i Instagram profili) bit će moguće svaki dan naći novi video trening koji će voditi treneri Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a koji prikazuje jednostavne vježbe lako izvodive i u kućnom okruženju bez upotrebe dodatnih rekvizita.

Željeli smo našim članovima te svima onima koji nas prate, a još uvijek nisu iskušali naše treninge u Sokol Centru, ponuditi ono što možemo u ovom trenutku – naše programe treniranja prebacili smo u online formu i svaki dan ćemo objavljivati nove sadržaje kako bi svi zainteresirani mogli vježbati s nama“, iz GD Osijek – Žita poručio je Boris Čulin.

Online treninzi obuhvatit će vježbe razgibavanja i istezanja te vježbe snage, mobilnosti i koordinacije.

Ovu inicijativu osječkog gimnastičkog kluba već su pohvalili i njihovi mnogobrojni članovi.

U ovom trenutku izoliranosti svima nam je važno da ostanemo povezani i u kontaktu. Vježbanje iz domova, uz stručno vodstvo naših trenera iz GD Osijek – Žita, zasigurno će razveseliti djecu, a i nas odrasle članove. Kada sam vidjela objavu za treninge, oduševljeno sam rekla djetetu: Vježbat ćemo zajedno!“, izjavila je Kristina Ibrahimović, inače polaznica programa GYM BODY u Sokol Centru.

POVEZNICE ZA PRAĆENJE ONLINE TRENINGA

GD Osijek – Žito poziva sve zainteresirane da se pridruže zajedničkim online treninzima, a linkovi na kojima rekreativci mogu pratiti treninge su sljedeći:

Facebook: https://www.facebook.com/osijek.zito/

Instagram: https://www.instagram.com/osijek_gymnastics/

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kao i svake godine City Fitness sezonu započinje u dobro poznatom ritmu, darivanjem popusta na ‘all inclusive’ godišnju članarinu

Dugo očekivani Black Week tjedan se vratio u City Fitness!

Baš kao i svake sezone, City Fitness vam želi dobrodošlicu za povratak u City Fitness! Kao i svake godine sezonu Više…

Akcijom potrage i spašavanja zrakoplova na lokaciji je koordinirao pročelnik Područnog ureda civilne zaštite Osijek, Zvonko Grgec

[FOTO] Uspješno provedena terenska vježba potrage i spašavanja zrakoplova “ASAR 2023 – 3”

U organizaciji Ravnateljstva civilne zaštite, na području Virovitičko–podravske i Osječko–baranjske županije, 3. i 4. lipnja 2023., održana je terenska vježba Više…

Može li se s King shape – om pomoću ultrazvučne kavitacije uistinu skinuti masne naslage bez dijete i vježbe?

Ultrazvučna kavitacija, iznimno tražen tretman prije ljeta za koji smo provjerili “radi” li ili ne

Naša zdravstvena insajderica prikuplja iskustva iz hrvatskih zdravstvenih ustanova, provjerava koje su to mogućnosti dijagnostike i terapije ali iz aspekta Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša