AFERE

Užas! Tuga! – Psić iz uzgojilišta spava stojećki, jer od rođenja zbog gužve i fekalija nije imao gdje leći!

Priča o psiću iz uzgojilišta kida srce na komadiće! Kako nije nikada imao svoj jastuk i kućicu, i dalje spava na sve četiri noge!

  Objavljeno 14.03.2019
  Alan Srčnik

  Vlasnica dvogodišnje pudlice ostala je zaprepaštena kada je vidjela na koji način njezin pas spava. Prizor je šokiranoj vlasnici natjerao suze na oči. Ni Vas psić neće ostaviti ravnodušnima … – piše Nacionalniportal.hr.

  Maleni je pas spavao stojećki na sve četiri pokraj svoga kreveta, a razlog tome je u najmanju ruku šokantan i užasan.

  ‘Isprva nisam shvatila što radi jer mu je glava bila sagnuta i ljuljao se. Trebala mi je minuta da povežem što se događa i onda sam shvatila da on tako spava dok stoji pokraj svog krevetića. Slomilo me kad sam ga vidjela takvoga. Nisam očekivala tako nešto. Spasila sam ga iz “pakla” – boravio je u pretrpanim kavezima koji su bili pokriveni urinom i fekalijama na farmi štenadi. Zbog prljavštine, hladnoće i pretrpanosti, mislim da nikad i nije htio leći na pod te da tako nije znao ni kako uopće to učiniti’ – rekla je vlasnica.

  Melissa je psu dala ime Jordan Knight po pjevaču iz benda New Kids on the Block.

  Na snimci se još vidi kako Jordan prvi put stoji na travi i oprezno njuška uokolo.

  ‘Voli druge pse i sada leži kada spava, to je naučio gledajući njih. Naučio je kako biti pas. Njegova postignuća mi svaki dan namame suze radosnice na oči’, rekla je 39-godišnja vlasnica Melissa Lentz iz Georgije, a za britanski Daily Mail.

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Ukinuto rješenje o istražnom zatvoru za Vargu i Curića, i to po sili zakona - obojica će tijekom dana izaći iz osječkog zatvora

  Afera SMS – optuženici izašli iz istražnog zatvora

  Pokrenuta istraga protiv Facebooka - navodno dijelili naše osobne podatke s drugim tehnološkim grupama

  Osim nemogućnosti jučerašnjeg pristupa, Facebook ima još jedan problem

  Napokon, ako mogu direktori ispred svojih poduzeća imati rezervirana parkirna mjesta, što ne bi i svećenik na radnom mjestu ...

  Parking za svećenika! Ima smisla, ali svejedno zabavlja …