Arhiva

Večer vina i umjetnosti

  Objavljeno 06.10.2017
  OsijekNews redakcija

  U subotu, 14. listopada 2017. godine, u utvrdi dobre zabave, dvorištu Galerije Kazamat u Tvrđi od 18.00 sati započinje još jedna u nizu čarobnih večeri koju nosi dobra glazba, umjetnost i vrhunsko vino – Večer vina i umjetnosti.

  Taj poseban događaj koji neslužbeno obilježava početak jeseni. Jeseni s onim večerima kada želite biti vani jer nakon mjeseci vrućine i čudnog promjenjivog vremena, dolazi manja, ali ujednačenija temperatura. Kada vani jednostavno ima zraka, napada neka polu-hladnoća, ali je super, stabilno je i daje neki fantastičan ritam. Događaj na kojemu ćete napokon isfurati svoje najkul jakne na svijetu za prijelazno razdoblje, godit će vam vatrica i toplina vina s područja Slavonije, Baranje i Srijema, koje zagrije tijelo na temperaturu koja te natjera da plešeš u ritmu te stabilne, opuštene jeseni.

  Budite u subotu, 14. listopada u dvorištu Galerije Kazamat gdje će vas od 18 do 24 sata zabavljati Fluentes, Trend Acoustic Band i DJ on Wine – Kiki te uživajte u ovogodišnjoj Večeri vina i umjetnosti.

  Osim glazbenog programa, organizatori supripremili niz zanimljivih kulturno umjetničkih sadržaja, a više informacija i program očekujte uskoro! Ulaz na programe je besplatan, a kušanje vina moguće je uz kupovinu vinskih bonova po cijeni od 5,00 kn i vinske čaše po cijeni od 20,00 kn (kaucija).

  Pozdravimo jesen kako to najbolje znamo, uz Večer vina i umjetnosti 🙂

  Pratite službeni Facebook događaj Večer vina & umjetnosti @Kazamat / Tvrđa / 14.10.na kojem možete pronaći više informacija o događaju.

  VEZANE VIJESTI

  FOTO Večer vina i umjetnosti u Osijeku oduševila brojne posjetitelje

  Manifestacija koja već četvrtu godinu u dvorištu Galerije Kazamat okuplja brojne ljubitelje vina i umjetnosti, ali i druge hedoniste, u Više…

  FOTO Večer vina i umjetnosti

  U subotu u osječkoj Tvrđi održana je Večer vina i umjetnosti uz vino, jazz i ino fino  – u prostoru Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Već danima izvještavamo o krađama, ali one su i dalje prisutne. Osim toga, iz policije najavljuju još jednu povećanu mjeru kontrole brzine

  POLICIJA – Krađe, oružje i pojačana mjera kontrole brzine!

  Riječ je o obnovi parka koji se nalazi u centru grada Osijeka, poznatog kao prekrasnom ambijentu u zimskom periodu kada su stabla posađena u ovom parku, sijala najljepšim sjajem

  Sakuntala park stavljen pod metalne okvire

  Pišite nam u komentar na Facebook-u - rezultat, ili tagirajte svoj kafić za gledanje, ekipu ... :)

  Gdje gledate utakmicu sutra u 20? Tagirajte Vaše kafiće, ekipu …