ŽIVOT

Veliki povratnički koncert kultnog osječkog benda Praxitens

Praxitensi su godinama punili poznate osječke klubove i koncertne prostore, za njih se čulo diljem zemlje, ali oni su uvijek bili najviše vjerni svom Osijeku...

Objavljeno 18.05.2022
Ivona Amidžić

Excellent! Very good! Tako počinje jedna od kultnijih pjesama još kultnijeg benda iz Donjeg grada. Praxitensi su godinama punili poznate osječke klubove i koncertne prostore, za njih se čulo diljem zemlje, ali oni su uvijek bili najviše vjerni svom Osijeku, a prije svega svom Donjem gradu.

Nakon određenog vremena mirovanja, Praxitensi se vraćaju na scenu u nešto malo izmijenjenom sastavu, ali i dalje svoji i jednako moćni. Publika je ostala i dalje vjerna i itekako željna dobrih synth-pop-erotic-punk zvuka kojeg imaju samo Praxitensi.

U organizaciji Kreativne agencije Adverta i Orgasmatron Schedule, u klubu Epic, ovog petka, 20. svibnja, bit će izuzetno energično, jer Praxitensi se vraćaju.

Bit će to prvi veliki njihov koncert nakon novog okupljanja i s novom postavom koju čine: Tommy M – sytnh-vokal, Tracy Bluster – vokal, gitara, Dirty Z – bas gitara, Gittano T – synth,bass,vokal, Lazy Vision – gitara, vokal i Perke Sonno – electric drums. Prije njih publiku će zagrijavati Minimalist i Renđer DeMorales. Hitovi poput Excercise, Diazepina, Runaway i Pred Diskotekom ponovno će odjekivati Osijekom, jer ljeto se bliži, a ljeta su uvijek hit.

Da ne bi bilo gužve pred diskotekom i da stignete čim prije po svoje vruće disko piće, pobrinite se da ulaznicu kupite na vrijeme. Njih možete kupiti u pretprodaji u Barcelona pubu, Amsterdam pubu i Malom princu  po cijeni od 50 kn, dok će za one koji čekaju dan koncerta ona iznositi 65 kn. Vidimo se u petak u Epicu i uživajmo u jednom velikom time bubbleu kojeg će nam priuštiti Praxitensi.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Večer će otvoriti bizovački jazz pop trio Munguru. Ujedno i jedan od bendova s kojim je Oxygen započeo sezonu 2023./24. i dokazao kako je tjedni program Osijeku i te kako potreban.

Oxygen live presents: Dina Jashari + Munguru

U srijedu 5.6. u sklopu tjednog jazz programa pod nazivom “Oxygen live presents” s početkom od 20h u klubu Oxygen Više…

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Pogledajte satnicu kada će Rafali preletjeti vaše gradove u čast svih sudionika VRO Bljesak Povodom svečanog obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene Više…

"Slika koju je policija u Hrvatskoj pokazala o sebi i svojim obrascima ponašanja u ovom slučaju apsolutno je neprihvatljiva. Je li ovo izolirani slučaj ili ozbiljno trebamo posumnjati u transparentnost i povjerenje koje možemo imati u institucije države?"

SDP Osječko-baranjske županije: Osuđujemo svaki oblika nasilja i očekujemo odgovornost onih koji su dopustili ozbiljne propuste u postupanju u slučaju stradavanja mlade studentice u Osijeku

Vezano za slučaj mlade studentice iz Osijeka koja je usmrćena a o čemu smo pisali ovdje: Policajca koji je usmrtio Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Prikazom niza sposobnosti, znanja i vještina Hrvatska vojska opravdala je epitet moderne i moćne oružane sile spremne za obavljanje najzahtjevnijih zadaća.

[FOTO] Hrvatska vojska oduševila Osječane akcijom “Postani hrvatski vojnik”

Novi destinacijski časopis je namijenjen informiranju gostiju koji su došli u samu destinaciju i ne traže više uslugu smještaja, već aktivnosti koje se nude

Predstavljen novi destinacijski časopis “Via Slavonija i Baranja”

Naši vatrogasci su za sve darivatelje osigurali i prigodne poklone kako bi obilježili ovaj dan

Dobrovoljno darivanje krvi u JVP Osijek