ŽIVOT

VIDEO: Flamenco u Osijeku!

Pogledajte kako je prošla radionica flamenca u Osijeku :)

Objavljeno 19.03.2019
Tamara Lemajić

Upoznajte čarobne ritmove flamenca – španjolske umjetnosti pjesme, plesa i gitare – uz profesionalnog plesača i pedagoga, Mitju Obeda. Savladajte osnove koordinacije, pljeskanja i ritmičkog udaranja nogama i usput se odlično zabavite!

Mitja Obed je iskusan slovenski profesionalni plesač koji surađuje s brojnim izvođačima iz Španjolske, Francuske, Slovenije, Hrvatske i Srbije te je svojom energijom oduševio publiku na brojnim nastupima u Sloveniji, Hrvatskoj, Italiji, Španjolskoj i Portugalu. Kao nagrađivan koreograf autor i plesač je u predstavama Box, Metamorphosis, diStoRTion. Redovito održava sate flamenca i radionice u Zagrebu i Splitu, a ovo je njegov prvi susret sa slavonskom publikom.

Pogledajte kako je radionica prošla u Osijeku 🙂

 

 

Također, osmišljena je i grupa FlamencOS s ciljem da se Flamenco vježba do sljedećeg Mitjina dolaska, kažu.  Naravno, svatko je dobrodošao i slobodno se može pridružiti grupi na Facebook-u i pratiti termine i vijesti.

 

 

 

Foto: Mitja Obed

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša