OSJEČANI

(VIDEO) Golden Strings Orchestra posvećuje izvedbu Osijeku u teškim trenucima

"Poštovani, video nije pretjerano kvalitetan, ali je stvoren s dobrom voljom u svrhu podizanja morala građanima našega grada..."

Objavljeno 25.03.2020
Ivona Amidžić

“Poštovani, video nije pretjerano kvalitetan, ali je stvoren s dobrom voljom u svrhu podizanja morala građanima našega grada”, javili su nam se iz Golden Strings Orchestra i zamolili za objavu.

Golden Strings Orchestra poklanja i posvećuje ovu izvedbu Osijeku, svojem gradu, u ovim teškim trenucima. Zbog rizika od zaraze Covidom-19, mole da se svi pridržavaju pravila i ne izlaze iz svojih kuća i stanova.

“Osijek je izdržao sve, a izdržat će i ovo. Zahvaljujemo gospođi Miri Mihaljević na ustupanju prava na skladbu za ovu prigodu”, napisali su ispod videa izvedbe.

Glazba i tekst: Branko Mihaljević
Aranžman: Fran Pogrmilović
Audio obrada: H.I. opal programi
Video obrada: Robert Demo

foto: youtube (screenshot)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Danas će se od 19 do 22 sata ponoviti tretmani na području Nemetina, Podravlja, Tvrđavice, Bosutskog naselja i Donjega grada

Nastavljaju se intenzivni tretmani suzbijanja komaraca, sutra na redu Klisa

U Osijeku se zbog neprestanog ulijetanja komaraca s netretiranih područja nastavljaju intenzivni tretmani njihovog suzbijanja. “U nedjelju 20. lipnja od Više…

"Pozivamo sugrađane da izbjegnu nepotrebno izlaganje insekticidu, vozače na pojačani oprez kod dimne zavjese te pčelare da zatvore svoje košnice"

Večeras se nastavljaju tretmani suzbijanja komaraca na području Grada Osijeka

Zbog svakodnevnog ulaska komaraca s netretiranih područja, a s ciljem održavanja njihove brojnosti u minimalnim granicama u takvim okolnostima, gradonačelnik Više…

Večeras slijedi prvi tretman suzbijanja odraslih jedinki sa zemlje, i to na području Nemetina i Vinogradske ulice

Grad dosad proveo 11 larvicidnih tretmana suzbijanja komaraca, danas prvi tretman odraslih jedinki

Grad Osijek i ove je godine pravovremeno počeo provoditi tretmane suzbijanja komaraca. Temeljem preporuka Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

"Razgovarali smo o razvoju zelene strategije Grada Osijeka kao najzelenijeg grada u Hrvatskoj, naša je intencija da grad bude još zeleniji i da se vodimo tom politikom kako bismo radili na poboljšanju obnovljivih izvora energije i svih zelenih projekata"

Crnković: Cilj je detektirati najvažnije zelene projekte i financirati ih izvanproračunskim sredstvima

"Osnovni cilj jest pružiti mladim osobama prostor za učenje o kulturi, svemu što nas kroz kulturu spaja, ali i po čemu smo posebni i različiti"

#Osbridges – Osječki mostovi spajaju kulture

Na cijepljenje mogu doći osobe koje se cijepe prvi puta, a ne osobe koje trebaju primiti II. dozu

Cijepljenje bez prethodnog naručivanja u Osijeku 17. i 18. srpnja