ŽIVOT

(VIDEO) Ovako je izgledalo iz zraka: Spektakularna proslava Dana Gradske četvrti Jug 2!

Pogledajte kako je iz zraka izgledao fenomenalan vatromet na kulminaciji petodnevne proslave Dana Gradske četvrti Jug 2!

Objavljeno 31.05.2022
Ivona Amidžić

“Ovako je sinoć izgledala proslava iz zraka. Bravo Jugovci!” napisali su iz Gradske četvrti Jug 2 zadovoljno uz video koji su objavili nakon sinoćnje kulminacije nekoliko dana slavlja proslave Dana Gradske četvrti Jug 2.

Gradska četvrt Jug 2 prigodnim programom i ove je godine slavila svoj dan, koji se obilježava 30. svibnja, a ove je godine trajalo čak pet dana.

Proslava dana Gradske četvrti Jug II – Nikad bogatiji program!!

Mještani Juga 2 u ponedjeljak su. 30. svibnja, na Dan državnosti i uz nastavak proslave Gradske četvrti Jug 2, zahvalili gradonačelniku Radiću na revitalizaciji bajera na Jugu 2.

3030 potpisnika peticije za spas bajera zahvalilo je tako gradonačelniku uz veliki transparent. Grad Osijek krenuo je zajedno s Vodovodom u rješavanje problema “umiranja” bajera. Bajer je trenutno u fazi punjenja, voda se podigla za jedan metar i izjednačavaju se veliki i mali bajer. Radovi su obuhvatili bušenje zdenca dubine 83 metra te postavljanje pumpi na dubini 23 metra od tla.

3030 potpisnika peticije zahvalilo gradonačelniku za spas bajera uz veliki transparent

foto: screenshot

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Svečanosti u Dvorani Bells ove se godine odazvalo 65 parova, a čestitke im je uputio osječki gradonačelnik Ivan Radić, poručivši kako je hvalevrijedno provesti pola stoljeća u zajedničkom životu.

116 osječkih bračnih parova proslavilo zlatni pir. Uoči Valentinova Grad za njih organizirao svečanu proslavu i novčani dar od 100 eura

U povodu Valentinova Grad Osijek organizirao je svečani ručak za 116 osječkih bračnih parova koji su proslavili 50. godišnjicu braka. Više…

Službeno počela noćna mora za djecu, starije, bolesne, životinje i njihove skrbnike

Bez petardi! Odaberimo slavlje bez pucnjave i eksplozija!

– Prijatelji životinja mole građane da ne koriste pirotehniku i da prijavljuju kršenje zakona Iako pirotehnika, nažalost, odjekuje još od Više…

Dodatna ispitivanja su potvrdila povećanu brojnost cijanobakterija, stoga obavještavamo građane da se za lokaciju Bajer Jug 2 izdaje zabrana kupanja

Zabranjeno kupanje na bajeru Jug II!

Dana 18. kolovoza 2023. godine djelatnici Službe za zdravstvenu ekologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije izvršili su uzorkovanje Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje

Jesi li se ikada osjećao/a diskriminirano/a zbog svog rodnog identiteta, ili si možda svjedočio/la takvom ponašanju u profesionalnom ili društvenom okruženju? Što misliš o suzama? Je li normalno da dečki plaču?

“Uđi u moje konversice” – radionica Info centra za mlade

Motociklisti će se okupiti u caffe baru B.M.W. (Vukovarska cesta 152) od 8, 30 sati, a polazak za Aljmaš organiziranom defileu je predviđen u 10,00 sati.

Blagoslov motora i vozača Aljmaš 2024.