ŽIVOT

Vikend je uvijek rezerviran za zabavu, a to vam omogućuje In da Sofa!

Svaki epski spektakl ima svoje finale u trećem činu, pa tako In da Sofa ovog vikenda održava svoju zadnju sesiju. In da Sofa nije epski, ali spektakl svakako je :)

Objavljeno 15.08.2018
Antonela Verković

In da Sofa je već više puta Osijek zabavljala svojim bogatim glazbeno-scenskim programom i svakim događajem posjetitelje fascinira sve više. Kakav se tek spektakl ovaj put priprema… Iako sam naziv govori ”In da Sofa” – ovog puta nema zavaljivanja u kauč i sjedenja, to možete i u udobnosti vlastitih domova – prihvaća se samo energija, ples i akcija! Iako su se i lokacije više puta mijenjale, ovog puta su se organizatori odlučili za našu staru Tvrđu – kod Vodenih vrata.

– Duh stare Tvrđe najbolje moguće uklopio se u našu viziju te je odlično posložio kockice koje su poslužile kao idealni plesni podij – naveli su organizatori.

Svaki epski spektakl, osim ako se ne radi o potonuću broda i erotičnom aktu nakon kojeg slijedi snošaj, ima svoje finale u trećem činu. Ovoljetni specijal chillanja i nježnih plesnih pokreta popraćenih suptilnim, blago napaljujućim dodirima u prolazu, svoju zadnju sesiju odradit će ovog vikenda, u petak i subotu 17. i 18. kolovoza – kako navode organizatori.

Iako se vrijeme nešto ”muti” ništa se ne brinite – plesni pokreti će vas dovoljno zagrijati sve i da temperatura padne. Osvježite se uz nježni povjetarac koji smo poslali s Dinare, a kojeg hrvatski Bruce Dickinson nije uspio zaustaviti i pitati nešto. Pokažite preplanula tijela osunčana na obali Drave ili mora, sačuvajte drske plesne pokrete za kraj i dajte si oduška jer već sam riječ odušak zvuči dobro.

PROGRAM

Petak, 16.8.2018.

Nakon što su obučeni u veo Pipsbra i Kemungosa pokorili Mljet i rasplesali svaku nogu koja je kročila na taj predivni otok, dašak te sunčane energije poznati dvojac originalno s poteza Sjenba – Vatrogasno, Pips i Kema, dolaze osvojiti vaša srca i ugasiti požar dosade koji se želi proširiti po kopnu. Dođite osjetiti pravu ljubav raspršenu poput sjemena maslačka kojeg je lagani proljetni povjetarac prosuo po svakoj travnatoj površini ovog grada.

Tandem koji će ovog petka drmati kod Vodenih vrata rijetko se može vidjeti zajedno te stoga iskoristite priliku da provedete noć s njima i pitate ih sve što već neko vrijeme želite. Pips und Kema startaju već 18.00 sati u Kids sofa terminu i treskat će vaša tijela sve do 2.00 ujutro.

SUBOTA

w / TONBE

Sinonim za Disco, Funk, House, Nu – Disco glazbu zasigurno je Tonbe, čiji ga talent, glazbena karijera i diskografija svrstavaju među najtalentiranije i najproduktivnije DJ-e. Nastupa diljem Europe, producirao je preko 100 raznih naslove te izdao dva albuma. U Osijek dolazi pokazati sav raskoš plesne glazbe, bitova i melodija koji u vama pobuđuju osjećaje koji se ekspresiraju osmijehom na licima, nogama par centimetara od zemlje, stalnom rotacijom guznih mišića i potrebom da se grlite. Dođite uživati u opisanim ekspresijama i Tonbeu.

w / FLEGMA

Mr. Moc, po disko klubovima znan i kao Flegma, jedan je od predstavnika osječke DJ scene čiji su nastupi garancija dobre zabave. Još kao malo dijete nosio je melodiku u vrtić i redovno nastupao u svoj grupi Gumbići gdje su ga djeca oduševljeno pratila, a tete poticale njegov glazbeni talent kako bi imali malo predaha.

Od tada pa sve do danas, Flegma ima jasnu misiju zabavljanja masa koju ispunjava bolje nego Tom Cruise u popularnim akcijskim filmovima. Dođite ove subote i ispunite misiju te uz Flegmu pometite taj barokni pod!

Ne možete reći da vas ovaj primamljivi program nije zainteresirao… Evo, više ne morate razmišljati gdje ćete i što ćete za vikend! 🙂

Izvor fotografije: Facebook

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša

Grad Osijek i ove godine na Veliki petak u 12 sati organizira tradicionalno blagdansko druženje sa sugrađankama i sugrađanima. Na Više…

Organizirane su tri iznimno popularne ture objedinjene pod nazivom „Cipelcugom po Osijeku“ (više o njima u nastavku teksta) te nova, jedinstvena storytelling tura „Gospodin Edgar nije u arhivu“ osmišljena po motivima romana "Priča o kugi i nevidljivom Edgaru" autorice Erike Žilić Vincetić.

Nove ‘storytelling’ ture u Osijeku donose šarm prošlog vremena

ReActor u ožujku nudi 4 uzbudljive ‘storytelling’ ture koje će vas provesti kroz različita razdoblja bogate povijesti Osijeka. Organizirane su Više…

Prva dva ogledna dolaska na plesni tečaj su besplatna (slobodno navratite, zaplešite i pogledajte rad s polaznicima, dobro došli ste)!

Plesni tečaj ŠPU Feniks – U RITMU ME OKRENI!

ŠPU Feniks Vas poziva na plesni tečaj standardnih i društvenih plesova koji počinje u ponedjeljak 04. i srijedu 06.03.2024. godine, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Record store day će se održati ispred jedine osječke prodavaonice gramofonskih ploča VinylMania Osijek

Record store day u Osijeku

Tema ovogodišnjeg Festivala znanosti je “INTELIGENCIJA”. Radionice za djecu predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta na PTFOS-u počinju u ponedjeljak 22. travnja 2024. od 9 sati

Festival znanosti (22. – 27. travnja 2024.) na Prehrambeno-tehnološkom fakultetu Osijek

Hrvatska i Slovenija, obilujući prirodnim ljepotama, kulturnim bogatstvima i gastronomskim čarolijama, nude nebrojeno mnogo načina za stvaranje nezaboravnih trenutaka tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci.

100 najljepših doživljaja proljeće/ljeto 2024.