ŽIVOT

Vikend je uvijek rezerviran za zabavu, a to vam omogućuje In da Sofa!

Svaki epski spektakl ima svoje finale u trećem činu, pa tako In da Sofa ovog vikenda održava svoju zadnju sesiju. In da Sofa nije epski, ali spektakl svakako je :)

Objavljeno 15.08.2018
Antonela Verković

In da Sofa je već više puta Osijek zabavljala svojim bogatim glazbeno-scenskim programom i svakim događajem posjetitelje fascinira sve više. Kakav se tek spektakl ovaj put priprema… Iako sam naziv govori ”In da Sofa” – ovog puta nema zavaljivanja u kauč i sjedenja, to možete i u udobnosti vlastitih domova – prihvaća se samo energija, ples i akcija! Iako su se i lokacije više puta mijenjale, ovog puta su se organizatori odlučili za našu staru Tvrđu – kod Vodenih vrata.

– Duh stare Tvrđe najbolje moguće uklopio se u našu viziju te je odlično posložio kockice koje su poslužile kao idealni plesni podij – naveli su organizatori.

Svaki epski spektakl, osim ako se ne radi o potonuću broda i erotičnom aktu nakon kojeg slijedi snošaj, ima svoje finale u trećem činu. Ovoljetni specijal chillanja i nježnih plesnih pokreta popraćenih suptilnim, blago napaljujućim dodirima u prolazu, svoju zadnju sesiju odradit će ovog vikenda, u petak i subotu 17. i 18. kolovoza – kako navode organizatori.

Iako se vrijeme nešto ”muti” ništa se ne brinite – plesni pokreti će vas dovoljno zagrijati sve i da temperatura padne. Osvježite se uz nježni povjetarac koji smo poslali s Dinare, a kojeg hrvatski Bruce Dickinson nije uspio zaustaviti i pitati nešto. Pokažite preplanula tijela osunčana na obali Drave ili mora, sačuvajte drske plesne pokrete za kraj i dajte si oduška jer već sam riječ odušak zvuči dobro.

PROGRAM

Petak, 16.8.2018.

Nakon što su obučeni u veo Pipsbra i Kemungosa pokorili Mljet i rasplesali svaku nogu koja je kročila na taj predivni otok, dašak te sunčane energije poznati dvojac originalno s poteza Sjenba – Vatrogasno, Pips i Kema, dolaze osvojiti vaša srca i ugasiti požar dosade koji se želi proširiti po kopnu. Dođite osjetiti pravu ljubav raspršenu poput sjemena maslačka kojeg je lagani proljetni povjetarac prosuo po svakoj travnatoj površini ovog grada.

Tandem koji će ovog petka drmati kod Vodenih vrata rijetko se može vidjeti zajedno te stoga iskoristite priliku da provedete noć s njima i pitate ih sve što već neko vrijeme želite. Pips und Kema startaju već 18.00 sati u Kids sofa terminu i treskat će vaša tijela sve do 2.00 ujutro.

SUBOTA

w / TONBE

Sinonim za Disco, Funk, House, Nu – Disco glazbu zasigurno je Tonbe, čiji ga talent, glazbena karijera i diskografija svrstavaju među najtalentiranije i najproduktivnije DJ-e. Nastupa diljem Europe, producirao je preko 100 raznih naslove te izdao dva albuma. U Osijek dolazi pokazati sav raskoš plesne glazbe, bitova i melodija koji u vama pobuđuju osjećaje koji se ekspresiraju osmijehom na licima, nogama par centimetara od zemlje, stalnom rotacijom guznih mišića i potrebom da se grlite. Dođite uživati u opisanim ekspresijama i Tonbeu.

w / FLEGMA

Mr. Moc, po disko klubovima znan i kao Flegma, jedan je od predstavnika osječke DJ scene čiji su nastupi garancija dobre zabave. Još kao malo dijete nosio je melodiku u vrtić i redovno nastupao u svoj grupi Gumbići gdje su ga djeca oduševljeno pratila, a tete poticale njegov glazbeni talent kako bi imali malo predaha.

Od tada pa sve do danas, Flegma ima jasnu misiju zabavljanja masa koju ispunjava bolje nego Tom Cruise u popularnim akcijskim filmovima. Dođite ove subote i ispunite misiju te uz Flegmu pometite taj barokni pod!

Ne možete reći da vas ovaj primamljivi program nije zainteresirao… Evo, više ne morate razmišljati gdje ćete i što ćete za vikend! 🙂

Izvor fotografije: Facebook

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Oprez zbog sebe i drugih, ne zbog policije!

Pojačane mjere u prometu tijekom vikenda

U nadolazećem vikendu provesti će se pojačane mjere usmjerene na prekršaje koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća i Više…

Ovog vikenda kucamo na Vodena vrata u Tvrđi i ne odlazimo dok nas noge ne izdaju :D

Nova “In da Sofa” je u gradu

Drage dame i gospodo, davatelji dobrog ritma ovom gradu, naš i vaš i omiljeni ljetni specijal “In da Sofa” i Više…

Raspored tretiranja komaraca tijekom idućeg tjedna bit će, prema preporuci Zavoda za javno zdravstvo, objavljen naknadno

Raspored aviotretiranja komaraca za vikend

Kako smo ranije i napomenuli, stigao je i raspored za aviotretiranje komaraca u drugim područjima. S obzirom na to da Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Šeširić ili kapa, osvježenje i dobra knjiga... Što vam više treba :D

Vrijeme danas: Pravo ljetno sunčano!

Ovog su ljeta toplinski valovi u fokusu bili nekoliko puta, što se zapravo događa u našem tijelu?

Kako toplinski val utječe na ljudski organizam?

U spomenutom je razdoblju dijagnosticirano 1536 invazivnih karcinoma dojke...

Više peradi, a manje crvenog mesa smanjuje rizik od raka dojke