ŽIVOT

Vikend je uvijek rezerviran za zabavu, a to vam omogućuje In da Sofa!

Svaki epski spektakl ima svoje finale u trećem činu, pa tako In da Sofa ovog vikenda održava svoju zadnju sesiju. In da Sofa nije epski, ali spektakl svakako je :)

Objavljeno 15.08.2018
Antonela Verković

In da Sofa je već više puta Osijek zabavljala svojim bogatim glazbeno-scenskim programom i svakim događajem posjetitelje fascinira sve više. Kakav se tek spektakl ovaj put priprema… Iako sam naziv govori ”In da Sofa” – ovog puta nema zavaljivanja u kauč i sjedenja, to možete i u udobnosti vlastitih domova – prihvaća se samo energija, ples i akcija! Iako su se i lokacije više puta mijenjale, ovog puta su se organizatori odlučili za našu staru Tvrđu – kod Vodenih vrata.

– Duh stare Tvrđe najbolje moguće uklopio se u našu viziju te je odlično posložio kockice koje su poslužile kao idealni plesni podij – naveli su organizatori.

Svaki epski spektakl, osim ako se ne radi o potonuću broda i erotičnom aktu nakon kojeg slijedi snošaj, ima svoje finale u trećem činu. Ovoljetni specijal chillanja i nježnih plesnih pokreta popraćenih suptilnim, blago napaljujućim dodirima u prolazu, svoju zadnju sesiju odradit će ovog vikenda, u petak i subotu 17. i 18. kolovoza – kako navode organizatori.

Iako se vrijeme nešto ”muti” ništa se ne brinite – plesni pokreti će vas dovoljno zagrijati sve i da temperatura padne. Osvježite se uz nježni povjetarac koji smo poslali s Dinare, a kojeg hrvatski Bruce Dickinson nije uspio zaustaviti i pitati nešto. Pokažite preplanula tijela osunčana na obali Drave ili mora, sačuvajte drske plesne pokrete za kraj i dajte si oduška jer već sam riječ odušak zvuči dobro.

PROGRAM

Petak, 16.8.2018.

Nakon što su obučeni u veo Pipsbra i Kemungosa pokorili Mljet i rasplesali svaku nogu koja je kročila na taj predivni otok, dašak te sunčane energije poznati dvojac originalno s poteza Sjenba – Vatrogasno, Pips i Kema, dolaze osvojiti vaša srca i ugasiti požar dosade koji se želi proširiti po kopnu. Dođite osjetiti pravu ljubav raspršenu poput sjemena maslačka kojeg je lagani proljetni povjetarac prosuo po svakoj travnatoj površini ovog grada.

Tandem koji će ovog petka drmati kod Vodenih vrata rijetko se može vidjeti zajedno te stoga iskoristite priliku da provedete noć s njima i pitate ih sve što već neko vrijeme želite. Pips und Kema startaju već 18.00 sati u Kids sofa terminu i treskat će vaša tijela sve do 2.00 ujutro.

SUBOTA

w / TONBE

Sinonim za Disco, Funk, House, Nu – Disco glazbu zasigurno je Tonbe, čiji ga talent, glazbena karijera i diskografija svrstavaju među najtalentiranije i najproduktivnije DJ-e. Nastupa diljem Europe, producirao je preko 100 raznih naslove te izdao dva albuma. U Osijek dolazi pokazati sav raskoš plesne glazbe, bitova i melodija koji u vama pobuđuju osjećaje koji se ekspresiraju osmijehom na licima, nogama par centimetara od zemlje, stalnom rotacijom guznih mišića i potrebom da se grlite. Dođite uživati u opisanim ekspresijama i Tonbeu.

w / FLEGMA

Mr. Moc, po disko klubovima znan i kao Flegma, jedan je od predstavnika osječke DJ scene čiji su nastupi garancija dobre zabave. Još kao malo dijete nosio je melodiku u vrtić i redovno nastupao u svoj grupi Gumbići gdje su ga djeca oduševljeno pratila, a tete poticale njegov glazbeni talent kako bi imali malo predaha.

Od tada pa sve do danas, Flegma ima jasnu misiju zabavljanja masa koju ispunjava bolje nego Tom Cruise u popularnim akcijskim filmovima. Dođite ove subote i ispunite misiju te uz Flegmu pometite taj barokni pod!

Ne možete reći da vas ovaj primamljivi program nije zainteresirao… Evo, više ne morate razmišljati gdje ćete i što ćete za vikend! 🙂

Izvor fotografije: Facebook

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Advent je u Osijek možda privukao zimu, ali je sve nas ispunio toplinom! U Osijeku je svaki dan Adventdan.

Svaki dan je dan za Advent!

Advent je svojim šarenilom podsjetio prirodu da je zima na vratima! Baš u tim prvim danima šarenila, uz mirise cimeta Više…

Ono što su Osječanke i Osječani najviše priželjkivali – Advent se vratio u Tvrđu i to na obnovljeni Trg Vatroslava Lisinskog

Ovog Adventa poklonimo si ljubav

Ulice osječke Tvrđe u narednim će danima obojati sva svjetla, mirisi i okusi koje će posjetiteljima ponuditi ovogodišnji Advent u Više…

Danas nas je osim kuhanog vina odličnih delicija osječkih ugostitelja zagrijavao i ABBA tribute bend, jer kako bolje otvoriti Advent, nego uz ples omiljenih evergreena.

Započeo Advent u Osijeku

Čarobnih 25 dana započelo je danas u subotu 30. studenoga u 18.00 sati, kada je Tvrđa ponovno postala topli dom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

"Svjesni smo da je to kap u moru realnih potreba, ali ovime činimo korak naprijed i pokazujemo da Vlada Republike Hrvatske vodi brigu o najpotrebitijima"

Dodijeljena četiri stana u Vinkovcima te darovane nekretnine vrijedne 6,4 milijuna kuna

Ovo je 11. kalendar Udruge pobjede, odnosno Azila. Ove godine kalendar se zove“ Tamna strana mjeseca“

Udruga Pobjede predstavila najljepši kalendar u svemiru

Svaki se dan nešto zanimljivo događa...

Što danas očekujemo u Osijeku?