ŽIVOT

Vikend je uvijek rezerviran za zabavu, a to vam omogućuje In da Sofa!

Svaki epski spektakl ima svoje finale u trećem činu, pa tako In da Sofa ovog vikenda održava svoju zadnju sesiju. In da Sofa nije epski, ali spektakl svakako je :)

Objavljeno 15.08.2018
Antonela Verković

In da Sofa je već više puta Osijek zabavljala svojim bogatim glazbeno-scenskim programom i svakim događajem posjetitelje fascinira sve više. Kakav se tek spektakl ovaj put priprema… Iako sam naziv govori ”In da Sofa” – ovog puta nema zavaljivanja u kauč i sjedenja, to možete i u udobnosti vlastitih domova – prihvaća se samo energija, ples i akcija! Iako su se i lokacije više puta mijenjale, ovog puta su se organizatori odlučili za našu staru Tvrđu – kod Vodenih vrata.

– Duh stare Tvrđe najbolje moguće uklopio se u našu viziju te je odlično posložio kockice koje su poslužile kao idealni plesni podij – naveli su organizatori.

Svaki epski spektakl, osim ako se ne radi o potonuću broda i erotičnom aktu nakon kojeg slijedi snošaj, ima svoje finale u trećem činu. Ovoljetni specijal chillanja i nježnih plesnih pokreta popraćenih suptilnim, blago napaljujućim dodirima u prolazu, svoju zadnju sesiju odradit će ovog vikenda, u petak i subotu 17. i 18. kolovoza – kako navode organizatori.

Iako se vrijeme nešto ”muti” ništa se ne brinite – plesni pokreti će vas dovoljno zagrijati sve i da temperatura padne. Osvježite se uz nježni povjetarac koji smo poslali s Dinare, a kojeg hrvatski Bruce Dickinson nije uspio zaustaviti i pitati nešto. Pokažite preplanula tijela osunčana na obali Drave ili mora, sačuvajte drske plesne pokrete za kraj i dajte si oduška jer već sam riječ odušak zvuči dobro.

PROGRAM

Petak, 16.8.2018.

Nakon što su obučeni u veo Pipsbra i Kemungosa pokorili Mljet i rasplesali svaku nogu koja je kročila na taj predivni otok, dašak te sunčane energije poznati dvojac originalno s poteza Sjenba – Vatrogasno, Pips i Kema, dolaze osvojiti vaša srca i ugasiti požar dosade koji se želi proširiti po kopnu. Dođite osjetiti pravu ljubav raspršenu poput sjemena maslačka kojeg je lagani proljetni povjetarac prosuo po svakoj travnatoj površini ovog grada.

Tandem koji će ovog petka drmati kod Vodenih vrata rijetko se može vidjeti zajedno te stoga iskoristite priliku da provedete noć s njima i pitate ih sve što već neko vrijeme želite. Pips und Kema startaju već 18.00 sati u Kids sofa terminu i treskat će vaša tijela sve do 2.00 ujutro.

SUBOTA

w / TONBE

Sinonim za Disco, Funk, House, Nu – Disco glazbu zasigurno je Tonbe, čiji ga talent, glazbena karijera i diskografija svrstavaju među najtalentiranije i najproduktivnije DJ-e. Nastupa diljem Europe, producirao je preko 100 raznih naslove te izdao dva albuma. U Osijek dolazi pokazati sav raskoš plesne glazbe, bitova i melodija koji u vama pobuđuju osjećaje koji se ekspresiraju osmijehom na licima, nogama par centimetara od zemlje, stalnom rotacijom guznih mišića i potrebom da se grlite. Dođite uživati u opisanim ekspresijama i Tonbeu.

w / FLEGMA

Mr. Moc, po disko klubovima znan i kao Flegma, jedan je od predstavnika osječke DJ scene čiji su nastupi garancija dobre zabave. Još kao malo dijete nosio je melodiku u vrtić i redovno nastupao u svoj grupi Gumbići gdje su ga djeca oduševljeno pratila, a tete poticale njegov glazbeni talent kako bi imali malo predaha.

Od tada pa sve do danas, Flegma ima jasnu misiju zabavljanja masa koju ispunjava bolje nego Tom Cruise u popularnim akcijskim filmovima. Dođite ove subote i ispunite misiju te uz Flegmu pometite taj barokni pod!

Ne možete reći da vas ovaj primamljivi program nije zainteresirao… Evo, više ne morate razmišljati gdje ćete i što ćete za vikend! 🙂

Izvor fotografije: Facebook

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Najviše maturanata, njih 1.566, naravno bilo je u Osijeku. Okupili su se na prostoru Županijske ulice, tijekom dana zatvorene za promet automobila, te izveli prigodan plesni program. Plesali su držeći bijele kišobrane, odjeveni u bijele i plave majice, a ove godine - uz četiri standardne plesne točke - bio je i peti ples, i to na pjesmu Rim Tim Tagi Dim Baby Lasagne.

[FOTO] Ispraćaj maturanata uz Quadrillu i Rim Tim Tagi Dim

Točno u podne danas (24. svibnja 2024. godine) 2.454 maturanata iz 30 srednjih škola s područja Osječko-baranjske županije zaplesali su Više…

Maturanti su spremni, odradili su generalne probe u školama i na gradskim trgovima. U Osijeku se ponovno vraćamo u Županijsku ulicu u kojoj će maturanti zaplesati s bijelim kišobranima i biti odjeveni u bijele i plave majice.

Maturanti se u petak u podne Quadrillom opraštaju od srednje škole

Osječko-baranjska županija ove godine po 19. put organizira ispraćaj maturanata uz plesanje Quadrille. Tim je povodom jučer (22. svibnja 2024. Više…

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša

Grad Osijek i ove godine na Veliki petak u 12 sati organizira tradicionalno blagdansko druženje sa sugrađankama i sugrađanima. Na Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Važno je naglasiti da nije u svakom kućištu u svakom trenutku prisutna kamera, već da službenici po potrebi sele kamere s jedne lokacije na drugu

Na prometnicama Osječko-baranjske županije postavljeno je šest novih kućišta i dvije fiksne kamere

Uz već postojeću bazensku ambijentalnu rasvjetu, ove je godine postavljena nova rasvjeta na cijelom kupalištu koja pruža iznimni doživljaj noćnog kupanja

Petkom i subotom noćno kupanje na Copacabani do 23 sata

Alain Choplain zahvalio je na lijepom prijemu u Osječko-baranjskoj županiji te naglasio da je ovim sporazumom zapravo konkretizirana dosadašnja suradnja

Sporazumom potvrđena kvalitetna suradnja hrvatskih i francuskih vatrogasaca