ŽIVOT

Vlakom na Advent u Osijeku uz 40% popusta i dodatne pogodnosti!

Prilikom kupnje povratne karte, u kolodvoru udaljenom više od 25 km od Osijeka, naglasite namjeru putovanja na „Advent u Osijeku“. Tako ostvarujete popust od 40%.

Objavljeno 04.12.2019
Mihael Šilac

Tijekom trajanja manifestacije Advent u Osijeku, od 30. studenog do 24. prosinca 2019, Turistička zajednica grada Osijeka je s putničkim prijevoznikom HŽPP dogovorila mogućnost ostvarenja popusta na povratne karte redovitih vlakova prema Osijeku iz svih kolodvora u Hrvatskoj i Sloveniji!

NAČIN NA KOJI OSTVARUJETE POPUST

Prilikom kupnje povratne karte, u kolodvoru udaljenom više od 25 km od Osijeka, naglasite namjeru putovanja na „Advent u Osijeku“. Tako ostvarujete popust od 40%.

Da biste prilikom povratka osoblju u vlaku mogli potvrditi ostvarenu namjeru putovanja, vašu kartu tijekom boravka u Osijeku ovjerite u turističkom info-centru i glavnom uredu Turističke zajednice grada Osijeka.

Adrese ureda Turističke zajednice na kojima od 30. studenog do 24. prosinca možete ovjeriti povratnu kartu HŽPP-a su:

  • Glavni ured: Županijska ulica 2, u Gornjem gradu. Radno vrijeme od 8 do 20 sati, subotom i nedjeljom od 9 do 20 sati
  • Info-centar: Trg Svetog Trojstva 5, u starom gradu Tvrđi. Radno vrijeme od 8 do 20 sati, subotom i nedjeljom od 16 do 20 sati

Ovjera vaše povratne karte omogućuju vam da pri povratnom putovanju osoblju u vlaku potvrdite da ste zaista ostvarili pravo na popust, posjetili i nadamo se uživali tijekom Adventa u Osijeku!

VAŠA OVJERENA KARTA VRIJEDI VIŠE!

Tijekom trajanja akcije u kojem ostvarujete početnih 40% popusta na povratne prijevozne karte željezničkog prijevoznika HŽPP, od 30. studenog do 24. prosinca 2019., a nakon što kartu ovjerite u uredu TZ Osijek, vaša karta postaje vaučer za dodatne pogodnosti kod naših partnera!

Dodatne informacije potražite na web stranici TZ Osijek https://tzosijek.hr/vlakom-na-advent-u-osijeku-uz-40-popusta-i-dodatne-pogodnosti-do-2412-1029 ili na stranici HŽPP-a http://www.hzpp.hr/adventska-ponuda?p=271

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Zbivanja su grupirana na tri strane – na središnjem Trgu Svetog Trojstva dominira glavna atrakcija, koja već treću godinu nudi pogled na grad, na Dravu s tridesetak metara visine – panoramski kotač.

[FOTO] Otvoren Advent u Osijeku – Očekuje nas puno različitih programa, na različitim lokacijama

“Dvostruki naslov „Najljepšeg adventa u Hrvatskoj”, prilično je breme organizatorima Adventa u Osijeku, koji su Osječanima i njihovim gostima trebali Više…

Ako ste iz Zagreba, Splita, Rijeke, Dubrovnika ili Pule, vrijeme je za putovanje u Osijek! Posjetiti Osijek direktnim letom možete i iz bavarske prijestolnice Münchena.

Najbržim putem do najljepšeg Adventa – Zračna luka Osijek nudi izravne letove iz čak šest gradova

Ako ste iz Zagreba, Splita, Rijeke, Dubrovnika ili Pule, vrijeme je za putovanje u Osijek! Jer adventsko vrijeme pravo je Više…

Prošlogodišnji pobjednik izbora za najbolji Adven u Hrvatskoj danas je svečano otvoren. Očekuje nas puno zabave i velika gastronomska ponude, provjerite!

FOTO Otvoren Advent u bajkovitoj osječkoj Tvrđi. Posjetitelje očekuje bogat kulturno-zabavni i gastronomski program

U najčarobnijem i najbajkovitijem dijelu Slavonije, osječkoj baroknoj Tvrđi, otvoren je Advent u Osijeku, prošlogodišnji pobjednik izbora za najbolji u Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Informirani, zainteresirani i aktivni građani mogu imati ključnu ulogu u poboljšanju sustava gospodarenja otpadom, donoseći pozitivne promjene u svojim zajednicama

Participacija građana kao ključ ekološki održivog upravljanja otpadom: Primjer iz Osijeka

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!