ŽIVOT

Vlasnici mačaka koji su previše gledali Jurassic Park: Svoje dlakave prijatelje pretvaraju u dinosaure

Novi trend

Objavljeno 24.04.2019
Tamara Lemajić

Kao i moda, njega kućnih ljubimaca je podvrgnuta raznim trendovima koji nerijetko graniče s bizarnim – piše NacionalniPortal.hr.

Trend koji je trenutno zaludio vlasnike mačaka je transformiranje čupavih ljubimaca u dinosaure i zmajeve. Ovaj je trend čak dobio i ime – “dinocut” ili “dragoncut”.

Ponosni vlasnici na društvenim mrežama dijele fotografije svojih ljubimaca koji nakon makeovera izgledaju kao mali dinosauri i zmajevi.

foto: Instagram & Daily Mail

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Na izložbi će se moći vidjeti preko 40 šampionskih primjeraka svih starosnih razreda mačaka. Najpopularnije pasmine u svijetu felinologije Maine Coon i Britanska kratkodlaka mačka bit će zastupljene u svim bojama

[FOTO] Vrhunske pasminske mačke sljedeći vikend u Osijeku

Savez felinoloških društava Hrvatske u subotu, 11. studenoga, u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku organizira već tradicionalnu revijalnu izložbu mačaka Više…

Ovaj projekt odnosi se na sve građane s prebivalištem u Osijeku i okolici (Tenja, Višnjevac, Josipovac, Sarvaš, Klisa). Broj kastracija je ograničen i projekt će trajati dok ima sredstava, stoga se prijavite već danas.

Besplatna kastracija mačaka, posljednja u ovoj godini

Iako smo tijekom proteklih godina provodili projekte besplatnih kastracija, nažalost još uvijek ima nesavjesnih građana koji ne kastriraju već dopuštaju Više…

372 mačke iz 17 europskih zemalja u utrci za ugledno priznanje! Bit će tu i ne baš često viđene pasmine, kao što su Kurilski Bobtail, Transilvanijska mačka, Bombay mačka, Munchin, Cornish Rex i mnoge druge. Mijau!

[FOTO] Svjetska četveronožna dlakava elita u Karlovcu na WCF Svjetskom izboru za najljepšu mačku 

Mačke su kao kućni ljubimci već odavno dobile status članova obitelji, a neke, ovisno o pedigreu, često putuju svijetom s Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Portanova ne radi na Uskrs i uskrsni ponedjeljak ali sve do petka 29. ožujka u Portanovi popularni Zecoš koji u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provodi u šetnji Portanovom i druženju s najmlađim posjetiteljima.

Uskršnja kupovina u Portanovi

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Na Trgu Sv. Trojstva u Tvrđi Majstori kotlića Slavonije i Baranje za građane će pripremati 2000 porcija fiš-paprikaša

Na Veliki petak tradicionalna podjela fiš paprikaša