CRNA KRONIKA

Vodovod sazvao hitnu konferenciju za novinstvo usljed smrti radnika

Vodovod Osijek, a još u trenutku dok se treći radnik borio za život, poslao je priopćenje i pozvao novinare

    Objavljeno 20.06.2018
    Alan Srčnik

    Ukupno su trojica radnika izgubila život jučer u Čepinu, a izvodeći radove na kanalizaciji, na križanju dvaju ulica u tzv. Novom naselju, dvojica iz osječkog Vodovoda i jedan iz čepinskog Komunalca.

    Posljednji među njima život je izgubio u osječkoj bolnici, a pošto se liječnici nisu uspjeli izboriti za njegov život. Podsjećamo, riječ je bila o trovanju plinom.

    Vodovod Osijek, a još u trenutku dok se treći radnik borio za život, poslao je priopćenje i pozvao novinare na hitnu konferenciju za novinstvo.

    Priopćenje i poziv donosimo u cijelosti …

    VODOVOD

    Povodom nezapamćene tragedije koja se dogodila na crpnoj stanici u Ulici Papuka u Čepinu tvrtka VODOVOD-OSIJEK d.o.o. izražava najdublju sućut obiteljima stradalih.

    Napominjemo kako su djelatnici tvrtke VODOVOD-OSIJEK d.o.o. , temeljem narudžbenice  tvrtke Urednost d.o.o., vršili čišćenje kanalizacijskog cjevovoda na dionici od Kalničke do Vratničke ulice u Čepinu.

    Djelatnici tvrtke VODOVOD-OSIJEK d.o.o. nisu imali nalog niti obvezu čišćenja crpne stanice koja je u vlasništvu tvrtke Urednost d.o.o, niti su smjeli ulaziti u prostore crpne stanice.

    Čišćenje crpnih stanica u vlasništvu  tvrtke VODOVOD-OSIJEK d.o.o. obavlja poseban  odjel  koji posjeduje svu potrebnu opremu za takve radove.

    Zbog želje za točnim i  objektivnim informiranjem javnosti o svim bitnim detaljima ove tragedije, dana 20. 06.2018. (srijeda) s početkom  u 10:00, djelatnici tvrtke VODOVOD-OSIJEK d.o.o. upoznat će predstavnike medija sa svim detaljima ove tragedije.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila

    U Čepinu, u Ulici grada Vukovara, jučer oko 14,40 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je na mjestu događaja Više…

    Sumnjiči ga se da je u noći između 16. i 17. veljače provalio u kuću 56-godišnjakinje na širem području Čepina, koju je ispreturao

    41-godišnjak provalio u kuću i otuđio razne predmete

    Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. PP Osijek s ispostavom Čepin utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 41-godišnjak sa šireg Više…

    Provedenim izvidima utvrđeno je da su četiri osobe u stanu u Osijeku 29. siječnja između 21 i 22 sata otrovane ugljičnim monoksidom.

    Četiri osobe iz Osijeka otrovane ugljičnim monoksidom

    Policijski službenici Operativnog dežurstva II. policijske postaje Osijek su 30. siječnja u 02,48 sati zaprimili dojavu da su četiri osobe Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    59-godišnjak sa šireg područja Našica, je 20. travnja s 44-godišnjakinjom dogovorio prodaju peći na drva, za iznos od 150 eura, a koji mu je trebala isplatiti idućeg dana, što nije učinila. No nakon toga ga je i opljačkala...

    Otkrivena počiniteljica krađe i prijevare

    Počinitelj je između 29. i 30. ožujka na širem području Osijeka provalio u školu iz koje je ukrao tablet i tri prijenosna računala

    Otkriven provalnik koji je krajem ožujka provalio u školu

    Netko nepoznat stupi u kontakt s vama putem interneta, obeća vam zaradu u trgovanju kriptovalutama i samo trebate instalirati nekoliko aplikacija i unijeti svoje bankovne podatke... i nakon toga deseci tisuća eura vam nestanu s računa...

    U želji ‘rudarenja’ kriptovalutama ostao bez povećeg iznosa