ŽIVOT

Volonteri Azila Osijek organiziraju mali “praznik udomljavanja”: Povratak otpisanih vol. 7

"Nakon dvije godine ponovo se vraćamo najljepšem pikniku na svijetu, našem malom prazniku udomljavanja"

Objavljeno 14.05.2022
Ivona Amidžić

Baš nam treba, al’ svima, jedan lijepi dan u dobrom društvu, naš mali otočić ‘smješkova’ i sretnog laveža, baš nam treba Povratak otpisanih!

Volonteri Azila Osijek 29. svibnja, s početkom u 10.00 sati na lijevoj obali Drave, kod amfiteatra organiziraju sedmo takvo druženje po imenu Povratak otpisanih.

“Nakon dvije godine ponovo se vraćamo najljepšem pikniku na svijetu, našem malom prazniku udomljavanja koji jedva čekamo s vama svima proslaviti! Jedva čekamo da nam dođete sa svojim udomljenim kerovcima, da ih vidimo sretne i da budemo sretni jer smo ipak malo doprinijeli tolikim srećama!” uzbuđeno najavljuju volonteri azila.

“Posljednje nedjelje u svibnju, na našem standardnom mjestu – na lijevoj obali Drave, kraj amfiteatra, uz dobru mjuzu, najfiniju klopu na svijetu koja postoji (jer će se kuvat srcem i kuvat će se veganski, i to i za doručak, al’ i za ručak), kolače, šankove, DJ-a, neumorne voditeljice koje će vas podsjećat na najbogatiju tombolu na svijetu, uz radionice za klince i kerovce, uz sunce i dekicu u najljepšem gradu na svijetu – čekat ćemo vas!” pozivaju volonteri uz ukusne argumente…

“Sjetit ćemo vas zašto je Povratak otpisanih najljepši piknik na svijetu (jer imamo najbolje udomitelje na svijetu) i zašto se svi toliko volimo. Sve što ćete trebati učiniti jest povesti 29. svibnja svoje kerovce, familiju, prijatelje, komšije, sve koji znaju da neko stisne tu pauzu na stres i doći tu nedjelju uživati s nama, veseliti se mirne duše zbog svih udomljenih kerovaca i sanjati svijet u kojem jednog dana neće ni biti potrebe za našim intervencijama”, dodaju volonteri u objavi.

Sve dodatne detalje oko događaja možete pogledati na službenoj Facebook stranici događaja.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kalendar za 2024. uz 12 prelijepih i fotogeničnih četveronožnih zvijezda donosi i njihove priče skupljene pod imenom "Još se nije rodio ko bi svima ugodio" i iz prve ruke, ili ako vam je draže - šape

Promocija najljepšeg kalendara na svijetu

“U Osijeku, uz riječ kalendar najčešće se veže pridjev najljepši, a kad se to desi svi već znaju o kojemu Više…

Gradski sportski savez osigurao je da biciklijada bude odrađena po pravilima, uz policijsku pratnju, tehničku pomoć i prvu pomoć. Planirani dolazak pred Azil je oko 11 sati, u koloni, gdje će vas dočekati 180 kerovaca željnih šetnji!

Bicikllijada – “Bajsom za azil”

Pozivamo sve naše sugrađane (a i one koji to nisu) da nam se pridruže na tradicionalnoj biciklijadi, koja se u Više…

Udruga Pobjede koja se brine za Azil za pse u Nemetinu traži radnika, novog vrijednog člana ekipe, a oglas za posao detaljno opisuje kakvu osobu traže. Javite se ako ste zaineresirani!

Udruga Pobjede traži novog člana ekipe

Voditelji udruge Pobjede su na svoj orginalni ali i detaljan način pojasnili u svom oglasu na Facebook stranici Azil Osijek Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U Auro Domus poslovnicama diljem Hrvatske ti klijenti svakodnevno dobivaju nekoliko stotina ili tisuća eura. I vrlo često se iznenade činjenicom da su u zamjenu za slomljeni lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava za zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli.

Požurite i iskoristite visoke cijene: Otkup zlata sada se najviše isplati

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Izvučen je dobitnik 3.000 eura za shopping u Portanovi,  čak 50 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste, mađioničar, disco hostese i ljudi od stakla (Mirror crew) napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, šampanjac popio, a svih 150 nagrada koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno.

[FOTO] Trgovački centar Portanova proslavio 13. rođendan uz vrijedne nagrade, shopping s popustima i pregršt iznenađenja za posjetitelje