ŽIVOT

Vozač godine 2017. u Osijeku je…

Jedan od ključnih kriterija za odabir vozača godine je ocjena korisnika, a sva četiri laureata su od korisnika dobili prosječne ocijene iznad 4,9!

Objavljeno 26.03.2018
Nikolina Ćosić

Povodom Međunarodnog dana taksi vozača koji se tradicionalno održava u ožujku, na svečanosti održanoj u Zagrebu, titulu vozača godine odnijeli su Siniša Maljković (Slavonija), Veljko Šuica (Zagreb), Marin Bašić (Primorje) i Davor Rešetar (Sjeverna Hrvatska). Najbolji vozači uz prigodnu statuu su osvojili i plaćeni odmor u Termama Sveti Martin gdje idu s obitelji.

Vozači Cammea iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Varaždina i ove su godine zasluženo ponijeli titulu najboljih taksi vozači u Hrvatskoj. Jedan od ključnih kriterija za odabir vozača godine je ocjena korisnika, a sva četiri laureata su od korisnika dobili prosječne ocijene iznad 4,9!

Vlasnik Cammeo Grupe Vladimir Minovski ponosan je na svoje djelatnike: “Posljednjih godina smo uložili mnogo vremena i truda kako bismo našim vozačima omogućili najbolje radne uvjete: većina ih odlazi i kući sa službenim automobilom, plaće su uvijek do 10. dana u mjesecu i najviše su u branši, a prošle godine smo i povećali plaće svim vozačima. Zadovoljan zaposlenik znači i da će klijenti biti zadovoljni, a Veljko, Marin, Siniša i Davor mogu biti primjer svim taksistima kada su ponašanje prema strankama i kvaliteta usluge u pitanju!”

Cammeo su korisnici ocijenili omiljenim taksi prijevoznikom u Zagrebu, a od ovog proljeća prevozit će i građane Đakova, Našica, Požege, Karlovca, Slatina, Slavonskog Broda, Petrinje, Ogulina, Gospića, Metkovića… sveukupno u čak 33 grada! A ovom prilikom Cammeo je podijelio i zahvalnice te prigodne nagrade svojim zaposlenicima koji su dio obitelji više od pet godina.

19498,19499,19500,19501,19502,19503,19504,19505

VEZANE VIJESTI

Nekoliko tisuća ruža jutros su vozači Cammea podijelili svojim korisnicama diljem Hrvatske i time im uljepšali ovaj dan.

Naručile taksi, a stiglo im – cvijeće!

Brojne korisnice Cammea danas je iznenadila akcija koju je najveći hrvatski prijevoznik organizirao povodom Međunarodnog dana žena. Nekoliko tisuća ruža Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jučer, na dočeku nogometnih reprezentativaca u Zagrebu manjkalo je signala, ali to nije spriječilo naše dečke da zapale svoje profile na društvenim mrežama i oduševe svoje fanove.

Društvene mreže “izgorjele” zbog Vatrenih

Pomiješane emocije; umor, nervoza, ali i ponos i sreća... Doček Vatrenih bio je NEOPISIV, a svoj osvrt pišu naše novinarke Antonela Verković i Tea Pakšec

Doček Vatrenih u Zagrebu – unatoč gužvi i čekanju, vrijedilo je to doživjeti!

Noizz.rs donosi potpuno apolitičnu i sjajnu priču o hrvatskim navijačima na Exitu u Novom Sadu ...

Noizz.rs: Hrvatski navijači na Exitu u Novom Sadu za sobom pokupili smeće