ŽIVOT

Vozač godine 2017. u Osijeku je…

Jedan od ključnih kriterija za odabir vozača godine je ocjena korisnika, a sva četiri laureata su od korisnika dobili prosječne ocijene iznad 4,9!

Objavljeno 26.03.2018
Nikolina Ćosić

Povodom Međunarodnog dana taksi vozača koji se tradicionalno održava u ožujku, na svečanosti održanoj u Zagrebu, titulu vozača godine odnijeli su Siniša Maljković (Slavonija), Veljko Šuica (Zagreb), Marin Bašić (Primorje) i Davor Rešetar (Sjeverna Hrvatska). Najbolji vozači uz prigodnu statuu su osvojili i plaćeni odmor u Termama Sveti Martin gdje idu s obitelji.

Vozači Cammea iz Zagreba, Rijeke, Osijeka i Varaždina i ove su godine zasluženo ponijeli titulu najboljih taksi vozači u Hrvatskoj. Jedan od ključnih kriterija za odabir vozača godine je ocjena korisnika, a sva četiri laureata su od korisnika dobili prosječne ocijene iznad 4,9!

Vlasnik Cammeo Grupe Vladimir Minovski ponosan je na svoje djelatnike: “Posljednjih godina smo uložili mnogo vremena i truda kako bismo našim vozačima omogućili najbolje radne uvjete: većina ih odlazi i kući sa službenim automobilom, plaće su uvijek do 10. dana u mjesecu i najviše su u branši, a prošle godine smo i povećali plaće svim vozačima. Zadovoljan zaposlenik znači i da će klijenti biti zadovoljni, a Veljko, Marin, Siniša i Davor mogu biti primjer svim taksistima kada su ponašanje prema strankama i kvaliteta usluge u pitanju!”

Cammeo su korisnici ocijenili omiljenim taksi prijevoznikom u Zagrebu, a od ovog proljeća prevozit će i građane Đakova, Našica, Požege, Karlovca, Slatina, Slavonskog Broda, Petrinje, Ogulina, Gospića, Metkovića… sveukupno u čak 33 grada! A ovom prilikom Cammeo je podijelio i zahvalnice te prigodne nagrade svojim zaposlenicima koji su dio obitelji više od pet godina.

19498,19499,19500,19501,19502,19503,19504,19505

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Nekoliko tisuća ruža jutros su vozači Cammea podijelili svojim korisnicama diljem Hrvatske i time im uljepšali ovaj dan.

Naručile taksi, a stiglo im – cvijeće!

Brojne korisnice Cammea danas je iznenadila akcija koju je najveći hrvatski prijevoznik organizirao povodom Međunarodnog dana žena. Nekoliko tisuća ruža Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

Najduži vinski stol, surduci, vrhunsko vino, radionice, Špricaboca, Winepong,bačvatlon, Zorica Kondža, Garavi sokak... zabilježite 7. lipnja ;)

[NAJAVA] Vinski Spektakl – Vinatlon 2024.

Bojati će se klupe, žardinjere i koševe za smeće te će urediti dvorišta škole. U ovoj aktivnost sudjelovati će i dvije studentice Indiana University iz Amerike

Volonterska akcija “Uljepšajmo Ruđericu”