ŽIVOT

Vraća nam se Hombr3 festival kućnih pivara Osijeka: preko 70 vrsta piva i naveliko poznati roštilj!

Ove godine u najavi su čak i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije...

Objavljeno 12.05.2022
Ivona Amidžić

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske i regije.

Nakon prošlogodišnjeg ‘jesenskog’ izdanja festival se vraća u svoj prvotni termin mjesec svibanj. 28. svibnja 2022. sa početkom u 16 sati, u prostorijama streljane Pampasa (Šandora Petefija 204/a, Osijek) ponudit će se preko 70 vrsta piva raznolikih stilova koje će istakati pivari koji su to pivo i skuhali, pa možete saznati sve što vas zanima o pivima.

Ove godine u najavi su i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije koji će prezentirati i svoje kreacije publici.

Priča će biti zaokružena sa već naveliko poznatim roštiljem (imamo i opciju za vegeterijance/vegane) i najbolju old school glazbu koju Osijek može ponuditi.

Sam ulaz na festival osigurava se kroz kupovinu kotizacije u suradnji sa partnerima udruge, pivnica Runda, kušaonica piva Gajba i Beertija Osijek.

Ukoliko niste iz Osijeka a želite doći na festival udruga poziva da se slobodno javite na email adresu [email protected] ili u inbox na Facebook stranici Udruga Panonski pivarski sindikat.

Kako je bilo prijašnjih godina pogledajte ispod:

Veliki festival privukao je mnoge poglede, a Igor Grginov i Danijel Božurić iz udruge Panonski pivarski sindikat ispričali su više u Otvorenom studiju, emisiji Televizije Slavonije i Baranje.

Prilog možete pogledati ispod:

foto: screenshot

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jučer je zastava postavljena na Pješačkom mostu, a danas i u subotu, na dan utakmice sa Slaven Belupom "prošetat" će osječkim ulicama

Velika zastava NK Osijeka uoči prve utakmice na novom stadionu na Pampasu

Dvije su udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata iz Osijeka i Čepina zajedničkim snagama izradile veliku zastavu NK Osijeka uoči prve Više…

Odaziv je bio lošiji naspram prošle godine no atmosfera je i dalje bila vruća i vesela. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su se i komarci pridržavali!

[FOTO] Održala se još jedna nezaboravna studentska roštiljada

Ovoga četvrtka održala se 9. Studentska roštiljada na livadi ispred FAZOS-a. Po prvi put prostor je bio ograđen, čega su Više…

Ove godine po prvi puta će vas dočekati potpuno ograđen prostor održavanja Studentske roštiljade, uz hrpu noviteta na samoj livadi, a tu su i nezaobilazne igre bez granica i veliki studentski party! :)

9. Studentska roštiljada uz Mladena Grdovića = Praznik dobre zabave!

Došlo je vrijeme za novu, Studentsku roštiljadu koja će se održati 25.5.2023. Ove godine po prvi puta će vas dočekati Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

U nedjelju će netko iz Portanove otići bogatiji za 3.000 eura A čeka nas i kiša balona s nagradama. Portanova u nedjelju radi po redovnom radnom vremenu.

Danas u Portanovi magic show i torta za djecu, a sutra stiže mirror crew – ljudi od ogledala!

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije