ŽIVOT

Vraća nam se Hombr3 festival kućnih pivara Osijeka: preko 70 vrsta piva i naveliko poznati roštilj!

Ove godine u najavi su čak i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije...

Objavljeno 12.05.2022
Ivona Amidžić

Udruga Panonski pivarski sindikat poziva sve zainteresirane na “Hombr3”, treće izdanje festivala kućnih pivara Osijeka, okolice i prijatelja iz Hrvatske i regije.

Nakon prošlogodišnjeg ‘jesenskog’ izdanja festival se vraća u svoj prvotni termin mjesec svibanj. 28. svibnja 2022. sa početkom u 16 sati, u prostorijama streljane Pampasa (Šandora Petefija 204/a, Osijek) ponudit će se preko 70 vrsta piva raznolikih stilova koje će istakati pivari koji su to pivo i skuhali, pa možete saznati sve što vas zanima o pivima.

Ove godine u najavi su i posjeti regionalnih pivara iz susjednih država, BiH, Srbije i Slovenije koji će prezentirati i svoje kreacije publici.

Priča će biti zaokružena sa već naveliko poznatim roštiljem (imamo i opciju za vegeterijance/vegane) i najbolju old school glazbu koju Osijek može ponuditi.

Sam ulaz na festival osigurava se kroz kupovinu kotizacije u suradnji sa partnerima udruge, pivnica Runda, kušaonica piva Gajba i Beertija Osijek.

Ukoliko niste iz Osijeka a želite doći na festival udruga poziva da se slobodno javite na email adresu [email protected] ili u inbox na Facebook stranici Udruga Panonski pivarski sindikat.

Kako je bilo prijašnjih godina pogledajte ispod:

Veliki festival privukao je mnoge poglede, a Igor Grginov i Danijel Božurić iz udruge Panonski pivarski sindikat ispričali su više u Otvorenom studiju, emisiji Televizije Slavonije i Baranje.

Prilog možete pogledati ispod:

foto: screenshot

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ispunilo se nekoliko vreća smeća, a Unikom je pomogao u odvozu prikupljenog otpada...

(FOTO) Pohvalno! Velika volonterska vikend akcija čišćenja šume kod Pampasa

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek organizirao je jučer volontersku akciju čišćenja šume pored Streljane Pampas u sklopu projekta Više…

Osječkom Sunčanom ulicom iz 60 točionika poteklo čak 80 stilova piva- najbolje što nudi nezavisna hrvatska pivarska scena. Osječkim pivoljupcima predstavilo se 25 pivovara.

FOTO/VIDEO Craft beer festival u Osijeku

Pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Osječko-baranjske županije i Turističke zajednice grada Osijeka u petak je otvoren Craft Beer Festival. Tako je Više…

Kako nitko ne bi ostao žedan, u Sunčanoj će biti instalirano 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva, i to u posebne festivalske čaše.

Craft Beer festival – 20 pivovara, 60 točionika na kojima će se točiti čak 80 stilova piva

Čak 20 pivovara predstavit će se osječkim pivoljupcima na ovogodišnjem izdanju Craft Beer festivala, koji će se održati u petak Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

„Predivnu sortu imamo, imamo znanja, imamo izuzetne rezultate, imamo struku koja nas podržava, ali na koncu, moramo se najviše uzdati u sebe"

Konferencija “GO – Graševina Osijek”: Graševina – lokomotiva koja će vući sve hrvatske sorte!

Spektakularne letjelice, koreografije vještih pilota i izložena oprema spremna je opet privući Osječane i ostale posjetitelje i ispuniti im poslijepodne dobrom zabavom

Ovog ljeta na nebo iznad Slavonije vraća se Osijek Air Show

Upozorenje DHMZ-a za osječku regiju: "BUDITE NA OPREZU zbog mogućih jačih grmljavinskih nevremena. Posebno pripazite u izloženim područjima"

JOŠ JEDNO UPOZORENJE za sjever, sutra i istok, Hrvatske, prijete velika tuča i jaki udari vjetra!