GOSPODARSTVO

Vrijeme  darivanja – priredite Vašim najmlađima nezaboravni Božić

"Pravi ugođaj blagdana ogleda se u radosti dječjeg smijeha"

  Objavljeno 17.12.2019
  Petar Tauković

  Božić je vrijeme darivanja, a pravi ugođaj blagdana ogleda se u radosti dječjeg smijeha. Zavirite u njihove poruke Djedu Božićnjaku i obradujte ih igračkama iz snova.

  Iako se način igre razlikuje ovisno o kulturi ili generaciji, ona je instinktivni, bitni dio odrastanja i formiranja osobnosti. Osim što igra predstavlja veliku zabavu u djetinjstvu, ona je također i primarni način na koji djeca uče o sebi, drugima i svijetu oko sebe. Igra razvija, odgaja i uči, potiče djecu na druženje i zabavu.

  Igračke trebaju biti prikladne djetetovoj dobi, njegovim sposobnostima i sklonostima. Ma koliko bila velika i skupa, neprimjerena igračka tek će na kratko vrijeme privući pažnju. Iznenaditi ćete se kako djeca ponekad mogu posegnuti za malom igračkicom i s njom se zabavljati satima. Birajte igračke s oznakom CE koja pruža jamstvo da igračka odgovara svim propisanim standardima o sigurnosti proizvoda. Pridržavajte se uputa vezano uz dob djeteta jer igračke neprimjerene određenoj dobnoj skupini mogu dovesti do ozljeđivanja. Iz bogate ponude posebno izdvajamo igračke od drveta iz šuma kojima se gospodari po strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima. Drvene igračke su izdržljive, neumorne i mogu se generacijama nasljeđivati.

  Uz igračke Vaša djeca mogu biti što god požele; vatrogasci, policajci, liječnici, konstruktori, super junaci ili male princeze. Lego kockice, akcijske figure i društvene igre odlični su pokloni za djecu školskog uzrasta. Ako je Vaše dijete kreativno, najbolji poklon biti će setovi za crtanje ili izradu ukrasnih predmeta.

  Više informacija doznajte iz kataloga ili u kategoriji dječji kutak.

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Dan žena – praznik ženskih prava

  Žene, majke, kraljice – obilježimo zajedno Dan žena

  Drage naše, uskoro je Dan žena. To je Vaš dan, naš dan! Drage žene, majke, kraljice – počastite se toga Više…

  Ime je osnovno obilježje tvrtke, ali zaposlenici su oni koji jamče njen uspješan rast" - izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević

  Nema više Peveca – odsada idemo u Pevex!

  Neka Vas ne brine ovaj bombastični naslov jer iako više nema Peveca pod okriljem starog imena, dolazi nam Pevex! Zbog Više…

  Što ćete kupiti svojoj ‘polovici’ za Valentinovo?

  Valentinovo – dan zaljubljenih

  Valentinovo slavi ljubav,  sadašnju ili onu za koju se nadamo da će biti uzvraćena…  Svako od nas iskazuje emocije na Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  "Budući da naplatu carina regulira EU, poslala sam prioritetno pitanje Komisiji tražeći da se ukinu carine na medicinske proizvode za borbu protiv korona virusa koje dolaze iz trećih zemalja"

  Borzan: Nećete više morati plaćati carine na medicinsku opremu za borbu protiv COVID19 koja ulazi u EU

  U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan

  Top 10 novih prilika za posao

  Zbog molbi roditelja učilište je oformilo online nastavu za učenje engleskog jezika za predškolce

  Vrtićki engleski na Pučkom otvorenom učilištu nastavlja se online

  Close