GOSPODARSTVO

Vrijeme je za haljine! A to vole svi! Žene nositi, dečki vidjeti :)

Veseli ono novo što nam pristiže - haljinice, košuljice, svilene marame i tanje jakne - piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković

    Objavljeno 21.03.2019
    Antonela Verković

    Dragi naši čitatelji, a posebice ovog puta čitateljice, proljeće je stiglo! Sudeći po temperaturi vani, slobodno bismo mogli odbaciti debele zimske jakne i pulovere … Možda ste vi u tim komadima odjeće i uživali, ali morate priznati da vas veseli ono novo što nam pristiže – haljinice, košuljice, svilene marame i tanje jakne – piše za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

    Moda u proljeće posebno blista novim trendovima i uzorcima. Ne kažemo kako je zimi nemoguće biti ‘stylish’, ali ipak, relativno smo ograničeni. Većinom se fokusiramo samo na to da se ne zaledimo, tko će razmišljati o modi kad vani samo što pingvini ne krenu padati, a na jakni nam se polako hvata inje …

    Pravo je vrijeme da zablistate!

    Proljeće nas odmah ‘mami’ izaći na ulice i prošetati ili popiti kavicu na nekoj od terasa. Želite zablistati na ulicama vašeg grada? Evo koji su vaši glavni saveznici i ‘must have’ odjevni predmeti za proljeće.

    1. Neonske boje – predstavljene su ranije na Fashion Weeku, a i sve više ih možemo vidjeti na trendsetericama. Možda vam je ovo na prvu jedno veliko ‘NE’, ali bacite oko i dajte im priliku, čak i obična majica u upečatljivoj boji začinit će svaku kombinaciju i podignuti ju na jednu potpuno novu razinu (neon ružićasta izgleda feeenomenalno!)
    2. Karirani uzorak – svima je sve jasno, vjerujemo. Ovo nije početak trenda, karirano je IN već nekoliko sezona, a ukoliko ste se prethodno opskrbili s nekoliko takvih proizvoda, čuvajte ih i iznesite i ovog proljeća.
    3. Puf rukavi – preslatko! Haljnica ili pak košuljica s puf rukavima automatski će vas pretvoriti u preslatku princezu iz bajki!
    4. Točke – trendovi koje su velike modne kuće objavile za ovu sezonu jednostavno su preslatki i romantični. Nosit će se točkice svih veličina, ali i u kombinaciji sa svim bojama.

    Za najhrabrije

    Tjedan mode je predstavio brojne trendove. Prateći ih, mnogi su nam ‘zapali za oko’ upravo svojom jednostavnošću, ali neki su ipak sve samo ne jednostavni!

    Potražite uskoro haljine po akcijskim cijenama i na portalu MojaAkcija.hr.

    Odjeća od PVC-a

    Prošlo ljeto naučilo nas je da budemo spremni na iznenadne oblake i pad temperatura, stoga bi ovaj modni trend mogao biti i koristan. Osim bikinija, sunčanih naočala i šešira, ove sezone počastite se i kabanicom od PVC-a ili pak hlačama koje izgledaju neodoljivo.

    Biciklističke hlačice

    Više nisu rezervirane samo za trening! Trendseterice ih nose uz tunike, čak i duže košulje i svečanije kombinacije!

    Resice

    I nisu neka novost, a u trendu su i ovog proljeća – i to posebno! Šuška se kako će najveći hit biti duge, lepršave haljine cijele u resama… 🙂

    Mreža

    Takozvani fishnet, isplivao je kao potencijalni veliki trend za proljeće-ljeto 2019. Ne samo kada je riječ o čarapama, kao prethodnih sezona, već i kada su u pitanju haljinice ili providne majice ispod kojih je dovoljna potkošulja, a upotpune svaku kombinaciju.

    Printovi

    Već vam je dosta leoparda, zmija i tigrova koji šetaju po gradu? Moramo vas razočarati, ovaj trend se zadržava i u proljetnoj sezoni. Ukoliko ste bili pobornici ‘animal printa’ – uživat ćete i na proljeće. Osim životinjskog, kako su najavili stručnjaci, gotovo svi printovi su dobrodošli ovog proljeća!

    I JOŠ DETALJI…

    Uz lepršavu haljinicu na rese, mrežastu ili pak kariranu, potrebna je i jaknica. Proljetne noći nerijetko znaju biti prohladne. Nećete pogriješiti s velikom traper jaknom ili dobrom, starom, ali uvijek vjernom – kožnom! One nikada neće izaći iz mode! – nastavlja za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

    Što na noge?

    ‘Ružne tenisice’ prvo su pobrale masu kritika, ali ipak, ‘zavukle’ su se u ormare brojnih djevojaka. Izbor je zaista golem, a i prekrasan, iako im ime govori drugačije. Glomazne tenisice u raznim bojama možete kombinirati uz sve – idu dobro i uz traperice, ali i uz haljinice i bluzice. S obzirom na to da su modeli obično šareni (ili u barem 3 boje) nećete imati problem niti s kombiniranjem. Ukoliko ovo pak nije vaš stil, s običnim bijelima nikad nećete pogriješiti, ali neka budu predimenzionirane.

    Ipak, ne zaboravite, u modi nema pravila. Puštajte mašti na volju, izrazite svoj odvažni karakter i kreativu. Hrabro prihvaćate trendove i ne plašite se eksperimentiranja? Super, svi navedeni trendovi su za vas! Ne vidite se u ovome? Ništa strašno! Tko kaže da morate? Svaka kombinacija posebna je na svoj način, važno je samo dati joj svoj ‘štih’ i dozu jedinstvenosti, a najvažnije je – osjećati se udobno i dobro se zabaviti kamo god krenuli u toj odjevnoj kombinaciji! – zaključuje za portal MojaAkcija.hr Antonela Verković.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    Katalog Izolirka donosi nove akcije

    Proljetne radove lakše je obaviti uz pomoć Izolirke

    Obogatite vaš vrt s vodenim parkom kojemu će se razveseliti i vaša djeca. Razni dijelovi koje možete kombinirati na vrtna Više…

    Dan žena – praznik ženskih prava

    Žene, majke, kraljice – obilježimo zajedno Dan žena

    Drage naše, uskoro je Dan žena. To je Vaš dan, naš dan! Drage žene, majke, kraljice – počastite se toga Više…

    Ime je osnovno obilježje tvrtke, ali zaposlenici su oni koji jamče njen uspješan rast" - izjavio je predsjednik Uprave Peveca, Jurica Lovrinčević

    Nema više Peveca – odsada idemo u Pevex!

    Neka Vas ne brine ovaj bombastični naslov jer iako više nema Peveca pod okriljem starog imena, dolazi nam Pevex! Zbog Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Kada završimo modernizaciju tramvajske infrastrukture nećemo stati. Planiramo i radimo na preseljenju remize na Zeleno polje, a uskoro ćemo javnosti predstaviti idejno rješenje – istaknuo je gradonačelnik

    Završetak radova na modernizaciji tramvajske infrastrukture se očekuje do kraja ove godine

    Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su istaknute samo za vas ovog tjedna! Sretno u pronalasku idealnog radnog mjesta!

    Poslodavci traže nove djelatnike – donosimo popis novih radnih mjesta u OBŽ

    Ukupno je u Proračunu Osječko-baranjske županije za 2024. za provedbu ovih mjera osigurano 834.300 eura što je povećanje za 520.000 eura u odnosu na prethodnu godinu.

    Otvoreni javni pozivi iz poljoprivrede i ruralnog razvoja