ŽIVOT

Vrijeme na kontinentu loše!? Ma padaj kol’ko hoćeš …

U Dalmaciji pretežno sunčano, u njenoj unutrašnjosti uz umjerenu naoblaku

Objavljeno 12.07.2018
Alan Srčnik

U većini krajeva promjenljivo oblačno sa sunčanim razdobljima, češćim u drugom dijelu dana. Ponegdje će biti kiše, a poslijepodne je moguć i poneki pljusak. U Dalmaciji pretežno sunčano, u njenoj unutrašnjosti uz umjerenu naoblaku. Vjetar na kopnu većinom slab. Na Jadranu slabo i umjereno jugo, od sredine dana i jugozapadnjak, a još prijepodne na sjevernom dijelu ponegdje bura. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28, u Dalmaciji i do 31 °C.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Kombinacija baš i nije bajna, ali vjerovat ćemo u pozitivan ishod! Pozitive nam treba za nove radne pobjede stoga evo i dobre strane - još uživamo u visokim temperaturama i to do 24 °C.

Ponedjeljak i moguća kiša, ali bit ćemo optimistični!

Dok budete išli prema poslu vjerojatno se nećete smočiti, bit će umjereno oblačno, ali kasnije je moguć porast naoblake, mjestimice Više…

Ona stara mudra ''u životu je sve moguće'' vrijedi i za današnju vremensku prognozu... Jedino snijeg nisu naveli, ali tko zna!?

Sunce, kiša, oblaci… Ali barem se nećemo smrznuti!

Da čujemo, možete li uopće izbrojati ili se barem prisjetiti koliko nas je puta vrijeme iznenadilo i šokiralo, unatoč najavi!? Više…

Možda je ova reuma subjektivna pojava, al' opet, veli DHMZ da nam slijedi kišica pa garant ima nešto istine i u tome..

Mogla bi nam i danas pasti mala kišica – kako se vama čini?

S obzirom na bolove u kralježnici i glavi, ne bi nas čudilo da nas iznenadi kojekakva kišica. Možda je ovo Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Osijek je stavljen na svjetsku kartu gradova koji svijetle za dijabetes! Akcija započinje u 17:00 sati kada će most biti osvijetljen, nakon toga slijedi šetnja...

Sutra će naš pješački most zasjati u plavoj boji povodom Dana dijabetesa

''Spustila sam dnevnik i naježila se jer, eto me pet godina poslije, živim svoje želje'' - napisala je Petra na svom Instagram profilu... :)

Petra Cicvarić živi svoje snove zapisane u dnevniku

Dan i noć na Akademiji - kažu... Predstavit će svoje programe, organizirati radionice slikanja, glume, sviranja... Ali i podijeliti s vama najpovjerljive tajne kako je to studirati na Akademiji!?

Vrata Akademije za umjetnost i kulturu za sve su otvorena do 22 sata!