OSJEČANI

Work and Travel USA – Osijek

Građevinski fakultet u Osijeku, 15.1.2019. godine u 17:00h u UČIONICI 0.4 - Priča o Work and Travel programu i kako otići na program!

Objavljeno 12.01.2019
Marko Leskovar

Student si i dosta ti je ljeta na našem predivnom Jadranu? Dosta ti je ljetnih poslova kod nas?Želiš raditi i putovati po Americi? I to cijelo iduće ljeto? IMAMO PLAN!
Građevinski fakultet u Osijeku, 15.1.2019. godine u 17:00h u UČIONICI 0.4 – Priča o Work and Travel programu i kako otići na program!
—————————————————————————————
Bitno je da ste redovni studenti željni avanture i izazova, a ako ispunjavate uvjet, ne sumnjamo da Vas čeka avantura života. New York, Miami, Las Vegas, Los Angeles samo su neki od primamljivih gradova, a upravo si ti osoba koja će proputovati sve to. I baš zato, vidimo se na Građevinskom fakultetu 15.1. jer agencija Sunčana Vura ima najbolju i najjeftinije cijene programa, a uz to i najstručniji tim! Ponude poslova na najzanimljivijim mjestima gdje zarada uopće nije upitna i najbitnije, poznanstva koja ćeš pamtiti cijeli život.
Pripremamo super priče, ali ne otkrivamo puno toga… 😀
Vidimo se!

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Čuli ste sve o W&T programu, prijatelji su vam bili u Americi, vi biste išli, ali ne znate kako, kada, gdje i s kim? Ne brinite! Pozvani su svi studenti, sa svih fakulteta!

W&T 2020 Velika Prezentacija Programa (5.11.) REZERVACIJA

Work and Travel (W&T) USA je program kulturne razmjene studenata koji omogućuje studentima iz cijelog svijeta da tijekom ljetnih mjeseci borave u Americi. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Biciklijada se i ove godine organizira u znak podrške nacionalnoj kampanji Hrvatskog knjižničarskog društva za osobe s teškoćama čitanja i disleksijom "I ja želim čitati"

FFOS-ova BICIKLIJADA 2024.

Projektom su razvijena četiri edukativna programa s temama prilagodbe klimatskim promjenama kroz mjere očuvanja zdravih ekosustava u istočnoj Hrvatskoj

Generacija prilagodbe: Mladi istočne Hrvatske na čelu klimatske adaptacije

Predavanje će se održati u učionici 54 na Filozofskom fakultetu u Osijeku (Lorenza Jägera 9) s početkom u 18 sati te je otvoreno za javnost.

Najava predavanja izv. prof. dr. sc. Hrvoja Klasića “Ima li povijesti bez ustaša i partizana”?