SPORT

Za 30. obljetnicu karate sokolaši opetovano uspješni !

Katia Šegavčić ovogodišnja prvakinja Balkana nastupila je kao favorit u konkurenciji 9 juniorki i opravdala svoj status nadmoćno osvojivši zlatno odličje

    Objavljeno 27.11.2023
    Matija Ivanković

    Na 3. Kupu Osijeka održanom u Osijeku 25.11.2023. u dvorani Jug karate klub Hrvatski sokol nastupio je s petoro natjecatelja KATIA ŠEGAVČIĆ,FRAN SELIGMAN, EMA ALŠIĆ, EMA ŠTEFANČIĆ i KAYA MITROVIĆ  koji su osvojili 2 zlatna,2 srebrna i 2 brončana odličja.

    Katia Šegavčić ovogodišnja prvakinja Balkana nastupila je kao favorit u konkurenciji 9 juniorki i opravdala svoj status nadmoćno osvojivši zlatno odličje, opetovano bez pehara. Katijin nastup je bio nastavak priprema za odlazak na Youth League,u Veneciju( 7-10.12.23.).

    Fran Seligman je jedini nastupio u dvije natjecateljske kategorije, kadeti- juniori i osvojio zlatno odličje u kadetskoj konkurenciji i srebrno odličje u juniorskoj konkurenciji.

    Ema Štefančić od nedavno naša članica kluba uz male zdravstvene probleme u kunkurenciji seniorki uspjela je doći u finale i tamo izgubila od vrlo kvalitetne natjecateljice iz BiH i sa srebrnim odličjem bila je zadovoljna.

    Ema Alšić u kategoriji mlađih kadetkinja svojim nastupom uspjela je osvojiti brončano odličje ali i pokazalo njoj i treneru da će pripreme za nastup na Prvenstvu Hrvatske(Đakovo 17.12.2023.) biti zahtjevne i naporne.

    Od najmlađe natjecateljice (mlađe učenice) ali vrlo perspektivne Kaye Mitrović nije se očekivalo osvajanje odličja, ali nas je ugodno iznenadila osvojivši brončano odličje. 

    Čestitke svim natjecateljima.

    “Uz dobar natjecateljski rezultat našem klubu (Zvonku Biondiću) Karate Savez Županije Osječko-Baranjske, predsjednik Danijel Kufner svečano je uručio Plaketu za 30. obljetnicu uspješne opstojnosti (1993.- 2023.). Hvala Savezu, predsjedniku Saveza i svima koji su nam uputili iskrene čestitke za našu obljetnicu kluba”, izjavili su u klubu Hrvatski Sokol.

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VEZANE VIJESTI

    KK Esseker su predstavljale kadetkinje i juniorke pojedinačno i ekipno

    Karate klub Esseker na prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u katama

    U Zagrebu je u subotu 13. 4. 2024. održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore u katama. KK Esseker su Više…

    Djevojke su bez obzira na debitantski nastup prikazale sigurnu izvedbu i najavile da se od njih može očekivati sve respektabilniji nastupi

    Srebro na Prvenstvu Hrvatske za seniore KK Esseker

    U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za seniore u katama i borbama i veterane u katama. Karate klub Esseker je Više…

    Natjecatelji Essekera su u nedjelju 24. 3. 2024. sudjelovali na natjecanju u Banja Luci koje je ujedno bilo i zadnje kontrolno natjecanje pred nastupajuća Prvenstva i Kup Hrvatske.

    Tri medalje za Karate klub Esseker u Banja Luci

    Natjecatelji Essekera su u nedjelju 24. 3. 2024. sudjelovali na natjecanju u Banja Luci koje je ujedno bilo i zadnje Više…

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Županović je svojim konkurentima ponovno dokazao da je daleko najbolji u ovoj disciplini o čemu svjedoči i rezultat kojega je ostvario

    AK Slavonija – Žito – Još jedna uvjerljiva Županovićeva pobjeda

    U Zagrebu je održano Podravka prvenstvo Hrvatske u štafetama. Predstavnici AK Slavonija-Žito na ovom su natjecanju osvojili dvije medalje!

    Atletika – Srebro i bronca na državnom u štafetama

    Plazma Sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova

    Festival sporta ove srijede u Osijeku