ŽIVOT

Za kraj tjedna posjetite Belomanastirsko ljeto mladih!

Turniri, odbojka, bicikli, zumba i za kraj najfiniji baranjski grah! Dođite na Sunday Games

Objavljeno 24.07.2019
Ivona Amidžić

U sklopu Belomanastirskog ljeta mladih 2019. nedjeljni dan, 28. srpnja, odvojio se za sportske aktivnosti pod nazivom “Sunday Games”.

Prijavite se na turnire, posjetite nas, sudjelujte u programu, poboljšajte vještine vožnje bicikla, zaplešite Zumbu i uživajte u okusima najfinijeg baranjskog graha, pripremljenog od udruge PSIOS.

Program počinje u 16.00 sati na Srednjoškolskom igralištu Beli Manastir i tijekom programa bit će zanimljivih sadržaja za sve dobne skupine!

Turnir u odbojci na pijesku je aktivnost kojom počinje Sunday Games. U sklopu programa policijski službenici Odjela Prevencije Policijske uprave Osječko-baranjske provodit će preventivne aktivnosti, sukladno projektu „Biciklirajmo biciklističkom”, s ciljem podizanja razine sigurnosti biciklista u cestovnom prometu, kao i razine svijesti o posljedicama neodgovorne i nesmotrene vožnje.

Svi posjetitelji imat će priliku okušati se u poligonima i drugim zanimljivim aktivnostima pripremljenih od strane policijskih službenika. Također, djeca će imati priliku okušati se u igrama stare olimpijade.

Kako bismo dodatno uljepšali dan, svi posjetitelji moći će zaplesati u pokretima Zumbe – plesu, u kojemu nema pogrešnog koraka. Plesa će biti, kako za velike, tako i za male, uz Zumba® Kids Mini Master Class te Zumba® Master Class.

Zadnja aktivnost planirana za Sunday Games jest turnir u Futsalu. Turnir će se igrati 4+1 te 2 zamjenska igrača, odnosno najviše 7 igrača u jednoj ekipi.

Broj ekipa na svim turnirima je ograničen, iz tog razloga se prijavite što prije! Prijaviti se možete na telefonski broj: 095/808-1068 ili na facebook stranici Savjet mladih Beli Manastir.

Kotizacije za prijave ekipe nema, ali svakako ima vrijednih nagrada.

Obzirom da se u sportskim igrama brzo i ogladni, kako ne biste bili praznih stomaka, imat ćete priliku uživati u okusima najfinijeg baranjskog graha, pripremljenog od udruge PSIOS.

sunday_games_beli_manastir_24072019_osijeknews

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Policijski službenici provodili su preventivne projekte na nogometnom turniru

Preventivni projekti na Memorijalnom turniru „Marko Svrtan“

Policijski službenici provodili su preventivne projekte na nogometnom turniru. Na nogometnom igralištu „Olimpija“ u Osijeku 26., 27. i 28. travnja Više…

Požurite s prijavama! Broj ekipa je ograničen

Počele prijave za Studentsku roštiljadu!

Počele su prijave za Studentsku roštiljadu! KAKO SE PRIJAVITI? Prijavi ekipu od 4 člana na mail adresu: studentska.rostiljada@gmail.com * u Više…

Na ovoj radionici naglasak će biti na fizičkim položajima i vježbama disanja koje aktiviraju i pročišćavaju probavni sustav, stimuliraju limfni sustav te općenito jačaju imunološki sustav

Yoga: S proljetnim čišćenjem krenite u nove početke!

“Proljeće je godišnje doba kada se sve budi, raste i cvjeta” – ovako započinje gotovo svaka dječja zadaćnica o proljeću Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Građanska inicijativa "Zasadi drvo, ne budi panj" prava je prilika za započeti divan sunčani vikend

Akcija sadnja drveća (19.10. u 10.00 sati) EDUKACIJA i DEMOSTRACIJA

Uvijek se nešto događa u našem divnom gradu...

Što Vas danas očekuje u Osijeku?

U prvom dijelu dana umjerena naoblaka, vjetar većinom slab...

Prognoza danas: I dalje sunčano