ŽIVOT

Za moćne žene svakodnevnice – nova Zoe WOMEN:NOW kolekcija!

Veliki PRESALE do 46% u Polleo Sportu

Objavljeno 06.04.2018
Nikolina Ćosić

Pozivamo vas na odlazak na jednu sasvim drugačiju fashion/fit avanturu u vidu nove Zoe kolekcije koja se zove WOMEN:NOW, a slavi različitost žena, njihove generacijske razlike, različite interese, karaktere, izgled i aktivnosti u kojima pronalaze svoj žar. Od danas, 6.travnja, kreće veliki PRESALE u Polleo Sportu gdje je cijela kolekcija snižena do 46%!

Cijelu kolekciju možete pogledati na linku niže:
http://promo.polleosport.hr/womennow

Kampanju nosi pet jedinstvenih žena, ujedinjenih u trenutku koji ih prikazuje kroz različite životne dobi, gdje svaka od njih, na sebi svojstven način, uživa i cijeni svoj NOW karakter. Među njima su televizijska voditeljica Jelena Glišić, fitness trenerica Martina Boščić te Asja Peterson, žena koja je dovela pilates u Hrvatsku.

VIŠE IZ KATEGORIJE

Jučer, na dočeku nogometnih reprezentativaca u Zagrebu manjkalo je signala, ali to nije spriječilo naše dečke da zapale svoje profile na društvenim mrežama i oduševe svoje fanove.

Društvene mreže “izgorjele” zbog Vatrenih

Pomiješane emocije; umor, nervoza, ali i ponos i sreća... Doček Vatrenih bio je NEOPISIV, a svoj osvrt pišu naše novinarke Antonela Verković i Tea Pakšec

Doček Vatrenih u Zagrebu – unatoč gužvi i čekanju, vrijedilo je to doživjeti!

Noizz.rs donosi potpuno apolitičnu i sjajnu priču o hrvatskim navijačima na Exitu u Novom Sadu ...

Noizz.rs: Hrvatski navijači na Exitu u Novom Sadu za sobom pokupili smeće