ŽIVOT

Za moćne žene svakodnevnice – nova Zoe WOMEN:NOW kolekcija!

Veliki PRESALE do 46% u Polleo Sportu

Objavljeno 06.04.2018
Nikolina Ćosić

Pozivamo vas na odlazak na jednu sasvim drugačiju fashion/fit avanturu u vidu nove Zoe kolekcije koja se zove WOMEN:NOW, a slavi različitost žena, njihove generacijske razlike, različite interese, karaktere, izgled i aktivnosti u kojima pronalaze svoj žar. Od danas, 6.travnja, kreće veliki PRESALE u Polleo Sportu gdje je cijela kolekcija snižena do 46%!

Cijelu kolekciju možete pogledati na linku niže:
http://promo.polleosport.hr/womennow

Kampanju nosi pet jedinstvenih žena, ujedinjenih u trenutku koji ih prikazuje kroz različite životne dobi, gdje svaka od njih, na sebi svojstven način, uživa i cijeni svoj NOW karakter. Među njima su televizijska voditeljica Jelena Glišić, fitness trenerica Martina Boščić te Asja Peterson, žena koja je dovela pilates u Hrvatsku.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VIŠE IZ KATEGORIJE

Konferencija omogućuje, ističu organizatori, analizu prošlih kriza, njihovih uzroka, odgovora i preporuka koje se mogu identificirati kao važna tema svih istraživanja koji se provode kao studije slučaja

Požar u Dravi Internacional – tema ovogodišnjih Dana kriznog upravljanja

Najduži vinski stol, surduci, vrhunsko vino, radionice, Špricaboca, Winepong,bačvatlon, Zorica Kondža, Garavi sokak... zabilježite 7. lipnja ;)

[NAJAVA] Vinski Spektakl – Vinatlon 2024.

Bojati će se klupe, žardinjere i koševe za smeće te će urediti dvorišta škole. U ovoj aktivnost sudjelovati će i dvije studentice Indiana University iz Amerike

Volonterska akcija “Uljepšajmo Ruđericu”