ŽIVOT

Za sve mališane koji žele kreativne praznike: Kamp (Ni)sam u kući

Pod vodstvom dva voditelja djeca će imati priliku boraviti u velikom, interaktivnom, djeci prilagođenom prostoru od 7. do 11. siječnja svakog dana :)

Objavljeno 17.12.2018
Antonela Verković

Vaši mališani se redovito žale na dosadu tijekom praznika? Žele nešto zanimljivo, kreativno i drugačije?

Tko zna hoće li nas vrijeme poslužiti, u ovom slučaju ‘zasniježiti’ kako bi mališani imali cjelodnevnu zabavu na saonicama…

Kako god bilo, Dokkica ima riješenje! Ove zime za djecu osnovnoškolske dobi organizira Zimski dječji kamp „(ni)Sam u kući“ kao podršku roditeljima i djeci za vrijeme zimskih školskih praznika.

DOKKICA IMA RIJEŠENJE!

Kamp je namijenjen djeci koja svoje zimske praznike žele provesti na kreativan i zanimljiv način, a provodit će se kroz poludnevni boravak.

Pod vodstvom dva voditelja djeca će imati priliku boraviti u velikom, interaktivnom, djeci prilagođenom prostoru u Keršovanijevoj ulici u razdoblju od 7. do 11. siječnja 2018.g. svakoga dana od 10,00 do 15,00 sati.

Petodnevni kamp je osmišljen kroz provedbu različitih kreativnih i zabavnih aktivnosti (kreativne radionice, dječji filmovi, društvene igre i dr.), a u ponudi je i topli obrok te osvježenje za svako dijete.

Članarina za Zimski dječji kamp iznosi 200 kn.

Roditelji mogu prijaviti djecu svaki radni dan od 8 do 16 sati na broj telefona 031/782-454, putem maila [email protected]  ili osobnim dolaskom u Ulicu Otokara Keršovanija 4.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Vrijedni volonteri, djeca i mladi njih 22, iz i oko Bajera JUG2 izvukli su oko 200 kg otpada

[FOTO] Djeca i mladi očistili Bajer Jug2!

Povodom dana planete zemlje 20.04.2024. Održana je akcija čišćenja 3. Rezolucija Zemlja. Inicijator aktivnost je Večernji list s partnerima: Grad Više…

Prema željama najmlađih i ove godine HŽ je odlučio organizirati veselo blagdansko putovanje na kojemu će se djeca družiti, pjevati i zabavljati se, a uskrsni Zeko razveselit će ih i darivati

Uskoro kreće Zeko-express

HŽ Putnički prijevoz od 16. ožujka ponovno organizira vožnje dječjih uskrsnih vlakova Zeko-express. U Zeko-expressu bit će organiziran zabavni program, Više…

Osim teoretskih predavanja, mladi planinari će proći razne vježbe koje će im pomoći ne samo za planinarstvo i odlazak u prirodu već i u samom budućem životu. 

HPD “Bršljan-Jankovac” poziva u Dječju planinarsku školu

Planinarskog društva HPD “Bršljan-Jankovac” poziva mlade u Dječju planinarsku školu. Školi je namijenjena za djecu u dobi od 7-15 godina. Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Grah su kuhali članovi Udruge majstora kotlića Slavonije i Baranje, koji su od ranih jutarnjih sati krenuli s pripremom dvanaest kotlova u kojima se kuhalo stotinjak kilograma graha.

[FOTO] Građanima Osijeka besplatno podijeljeno više od 2500 porcija graha, gužvara i pića

Dva hrvatska Rafalea preletjet će sutra preko Osijeka, odlična prilika vidjeti ih iznad osječkog neba i možda uslikati. Objavite vaše fotke u komentarima!

Rafalei će letjeti sutra iznad cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske, donosimo raspored preleta!

Najavljeni završetak radova i puštanje u promet Stepinčeve ulice od Vukovarske do Reljkovićeve / Reisnerove i Trga Baruna Trenka te početak radova na sljedećoj fazi u Gundulićevoj ulici od Stepinčeve do Radićeve neće započeti kako je najavljeno...

Obavijest o produženju roka dovršetka radova u dijelu Gundulićeve ulice