ŽIVOT

Za sve mališane koji žele kreativne praznike: Kamp (Ni)sam u kući

Pod vodstvom dva voditelja djeca će imati priliku boraviti u velikom, interaktivnom, djeci prilagođenom prostoru od 7. do 11. siječnja svakog dana :)

Objavljeno 17.12.2018
Antonela Verković

Vaši mališani se redovito žale na dosadu tijekom praznika? Žele nešto zanimljivo, kreativno i drugačije?

Tko zna hoće li nas vrijeme poslužiti, u ovom slučaju ‘zasniježiti’ kako bi mališani imali cjelodnevnu zabavu na saonicama…

Kako god bilo, Dokkica ima riješenje! Ove zime za djecu osnovnoškolske dobi organizira Zimski dječji kamp „(ni)Sam u kući“ kao podršku roditeljima i djeci za vrijeme zimskih školskih praznika.

DOKKICA IMA RIJEŠENJE!

Kamp je namijenjen djeci koja svoje zimske praznike žele provesti na kreativan i zanimljiv način, a provodit će se kroz poludnevni boravak.

Pod vodstvom dva voditelja djeca će imati priliku boraviti u velikom, interaktivnom, djeci prilagođenom prostoru u Keršovanijevoj ulici u razdoblju od 7. do 11. siječnja 2018.g. svakoga dana od 10,00 do 15,00 sati.

Petodnevni kamp je osmišljen kroz provedbu različitih kreativnih i zabavnih aktivnosti (kreativne radionice, dječji filmovi, društvene igre i dr.), a u ponudi je i topli obrok te osvježenje za svako dijete.

Članarina za Zimski dječji kamp iznosi 200 kn.

Roditelji mogu prijaviti djecu svaki radni dan od 8 do 16 sati na broj telefona 031/782-454, putem maila udruga.dokkica@gmail.com  ili osobnim dolaskom u Ulicu Otokara Keršovanija 4.

FOTO: Pixabay (ilustracija)

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Ovi načini su, da se razumijemo, zaista pomalo bizarni, ali malo šale i razbibrige za kraj radnog dana dobro dođe :)

Vaši mališani odbijaju vaditi zube? Možda bi na ove metode pristali…

Imate djecu koja taman vode borbu s mliječnim zubima? I sami se sjećate svojih dana iz djetinjstva kad su ispadali Više…

U 40 zemalja svijeta, pa tako i u Osijeku, djeluje Music Together, program rane edukacije koji razvija sluh, ritam, finu motoriku, socijalne vještine, strane jezike.

Glazbena radionica za najmlađe!

Besplatna demo radionica programa Music Together za djecu od 0 do 5 godina! Iskoristite priliku i prijavite se za besplatnu Više…

Dokkica organizira kamp tijekom praznika u kojem će djeca naučiti kreirati svoj animirani video i prvu igru te upoznati programiranje... :)

Kamp za naše mališane: Ulazak u svijet programiranja

Nova godina nam je stigla, a s njom i brojne prilike za edukaciju, učenje i stvaranje. Prilike ćete, dragi čitatelji, Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

''Znači umirem.... ne vjerujem da ću dočekati jutro... i nemojte mi sad pričat o bolovima pri porodu jer od ove boli ne postoji jača!!!!'' - napisao je Prnjat na svojem Facebook profilu uz fotografiju toplomjera koji pokazuje 37,8...

Je li Alen Prnjat dočekao jutro?

Treći ponedjeljak u siječnju još od 2005. ustanovljen je kao 'plavi ponedjeljak' ili najdepresivniji dan u godini. Kako se vi osjećate danas?

Danas je najdepresivniji dan u godini

Najavljuje DHMZ malu mogućnost za tračak sunca, ali dan će uglavnom biti oblačan uz najvišu dnevnu temperaturu do 2°C.

Vrijeme za ponedjeljak: Pretežno oblačno