ŽIVOT

Zaboravili ste vratiti knjige u GISKO? ‘Odletite’ to učiniti sutra!

Sutra možete vratiti svoja posuđena štiva u GISKO bez da plaćate zakasninu! :)

Objavljeno 05.11.2018
Antonela Verković

Sumnjamo da vam se nikada nije dogodilo da niste vratili knjigu na vrijeme… Baš kad je rok iskrsnu nam neodgodive obveze i ne možemo stići do knjižnice, ili ju pak ne pročitamo do kraja, ili, knjigu totalno smetnemo s uma i ostavimo ju u ladici.

Knjiga u ladici skuplja prašinu, a skupljaju se i novčići kunu po kunu – čineći iznos koji ćemo morati dati kad ju napokon dođemo vratiti.

Iznos zakasnine u GISK-u nije velik, ali bismo svi ipak voljeli da možemo i bez toga 🙂

Možemo!

Sutra, 6.11.2018.godine korisnicima će Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek tijekom dana na četiri sata biti omogućen povrat zadužene građe bez naplate zakasnine. Građa će se moći vratiti od u vremenu od 10.00 do 12.00 te od 17.00 do 19.00 sati na posudbenim odjelima u i ograncima Knjižnice.

Ova akcija napravljena je u sklopu programa Mjeseca hrvatske knjige 2018.godine.

FOTO: Pixabay

 

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Tjedan u znaku traganja za istinom Pisma, predstavljaju se nove, velike knjige, a održat će se i ''kruna'' tjedna – dodjela Ekumenske povelje

Danas započinje bogat program Tjedna kršćanske knjige

Tjedan kršćanske knjige započinje danas i traje do kraja mjeseca listopada. Tim povodom imali smo priliku razgovarati i s Julijanom Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

U županiji Osječko - baranjskoj gripa je uzela svoj zamah, pošto već u prva dva tjedna 2019. godine je službeno prijavljeno preko 200 oboljelih osoba, a većinom se radi o kroničnim bolesnicima kojima je narušen proces oporavka zbog raznih kardioloških i bubrežnih bolesti.

KBC Osijek ove zime zabilježio 80 potvrđenih slučajeva gripe

''Prošle godine izazvale smo zebnju moja vjenčanica i ja'' - napisala je Ivana na svojem Facebook profilu...

Ivana Šojat u vjenčanici

Prepuna dvorana Barun Trenk, brojna publika, osmjesi i toplina koja odiše prostorijom, prije početka svira ona značajna ''Neopisivo'' - u tim trenucima ponovno smo proživjeli ljeto čekajući dolazak tog velikog čovjeka.

Zlatko Dalić u Vinkovcima: O knjizi i ljetu koje je ujedinilo Hrvatsku