CRNA KRONIKA

Zagreb: Hitna pomoć 500 puta pružila pomoć kolabiranim navijačima

Svi su na vrijeme zbrinuti, dobili su vode i šećera kako bi se oporavili, a liječničkim timovima pomagali su dežurni redari, policajci i vatrogasci

    Objavljeno 16.07.2018
    Alan Srčnik

    Tijekom dočeka hrvatske nogometne reprezentacije na Trgu bana Jelačića timovi hitne pomoći pružili su 500 puta pomoć kolabiranim navijačima, doznaje se od ravnateljice Zavoda za hitnu medicinu Silvije Hunyadi Antičević.

    Pet ekipa hitne pomoći pružilo je po stotinjak puta pomoć ljudima koji su kolabirali zbog dugotrajnog stajanja na suncu bez pića i hrane, rekla je Hunyadi Antičević.

    Svi su na vrijeme zbrinuti, dobili su vode i šećera kako bi se oporavili, a liječničkim timovima pomagali su dežurni redari, policajci i vatrogasci.

    Ured za upravljanje u hitnim situacijama i Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dijele vodu navijačima na vrhu Praške ulice i kod kružnog toka u Bakačevoj ulici, no većina od oko 110.000 okupljenih na središnjem zagrebačkom trgu i okolnim ulicama ne može doći do tih mjesta.

    (Hina)

    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Pedesetpetogodišnjaku je na aplikaciju Internet bankarstva jučer došla obavijest o rati kredita, a kada je otišao u banku rečeno mu je da je kredit u iznosu 8.200 eura podignut 5. ožujka te da je s njegovog računa isplaćen iznos veći od 6.600 eura.

    Prevaren putem interneta za više od 6600 eura

    Poradi zarade u trgovanju s dionicama nepoznatoj osobi je u više navrata putem Interneta uplatio gotovo 10.000 eura i na taj način je umjesto zarade novac izgubio.

    Sedamdesetjednogodišnjak prevaren za gotovo 10.000 eura

    Od siline udara vozač koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom na mjestu događaja smrtno je stradao.

    U prometnoj nesreći u Čepinu smrtno je stradao 44-godišnji vozač osobnog automobila