ŽIVOT

Zaviri u program Zemlje bez granica

Zemlja bez granica: Ovogodišnji Vremeplov vodi te u maštovite kutke dječjeg svijeta

Objavljeno 17.08.2019
Alan Srčnik

Još sitno brojimo dane do najzanimljivijeg obiteljskog festivala u regiji – Zemlje bez granica. Ovogodišnje izdanje festivala donosi maštovit program – 30ak aktivnosti za djecu, mlade i obitelj svoje će mjesto pronaći u Perivoju kralja Tomislava (Parku kulture) od 26. do 31. kolovoza.

Pod manifestacijskim nazivom Vremeplov zaključiti ćemo ljeto u najkreativnijem okruženju, a najmlađi i njihovi roditelji uživati će u pregršt radionica, prezentacija, performansa i glazbenih nastupa zanimljivih inozemnih i domaćih umjetnika.

Veliko otvorenje Zemlje bez granica počinje u ponedjeljak, 26. kolovoza od 17 sati velikim viteškim turnirom za djecu, a nakon toga Medieval trio odvest će sve posjetitelje u zanimljivu glazbenu priču. Radionice za najmlađe održavat će se tijekom cijelog tjedna, od utroka do petka u prostoru Parka kulture, a petak i subota rezervirani su za velik broj performansa i prezentacija. Detaljan program potražite na službenim stranicama Festivala.

Tijekom tjedan dana Park kulture postat će bezgranična zemlja koja putuje kroz vremeplov istražujući najmaštovitije kutke dječjeg svijeta. Prijave za radionice još uvijek su ovorene, a sve informacije možete potražiti na službenim stranicama Udruge Breza i Zemlje bez granica. Osim toga, želite li postati djelom kreativnog tima i tako saznati sve detalje o Zemlji bez granica, prijave za volontere otvorene su do 18. kolovoza, a klikom na prijavnicu postajete član najzanimljivjeg volonterskog tima u gradu.

Požurite s prijavama i vidimo se na Zemlji bez granica!

Tekst i foto: Organizator

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Zemlja bez granica ove je godine okupila velik broj djece, mladih i roditelja koji su tijekom šest dana bezgranične priče uživali u više od 30 programa :)

Završila Zemlja bez granica

Tjedan dana kreativnosti, mašte i stvaralaštva pretvorilo je Perivoj kralja Tomislava u mjesto na kojemu svatko želi biti. Zemlja bez Više…

... večeras Aklea Neon uz svjetlosni show Labora i umjetničke interaktivne instalacije DUO PLAY ART-a

Uživajte u posljednjem danu Zemlje bez granica

Jučerašnjom prezentacijom radionica i glazbeno-umjetničkim programom otvorili smo Zemlju bez granica. Putovanje kroz vrijeme odvelo nas je u neke kreativne Više…

Grafiterski dvojac – Armando El-Hag Hassan i Nenad Krahulec oslikat će jedan od zidova kod dobro poznatog OLT-a ... :)

Novi grafit Zemlje bez granica

Udruga za rad s mladima Breza i Udruga Hip-Hop Osijek i ove godine pripremaju zanimljive aktivnosti koje najavljuju najveći obiteljski Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

Iako je prošlo skoro dva mjeseca, Turistička zajednica primila je samo jednu ponudu za organizaciju ovog događanja

Ove godine ništa od Adventa u Tvrđi?

Ponovno pad temperature...

Vrijeme danas: Pretežno oblačno s kišom

Ujutro u unutrašnjosti uz slab mraz, a mjestimice moguće i maglu

Danas sunčano u Osijeku, ali bitno hladnije nego prethodnih tjedana