SPORT

Završen malonogometni turnir Tenja 2018.

Duže od mjesec dana trajalo je jubilarno 10.izdanje malonogometnog turnira

    Objavljeno 23.07.2018
    Tea Pakšec

    Nakon rekordna 33 dana završeno je 10. jubilarno izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira “Tenja 2018. uz Osječko”.

    Zbog lošeg vremena, ali i nastupa Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu ovaj turnir produžio je svoje trajanje na duže od mjesec dana, ali ipak sve što je lijepo kratko traje pa tako je sinoć odigrana i posljednja utakmica u izdanju ovog turnira. Oko 700 gledatelja podržalo je nogometaše koji su imali svoje nastupe.

    Odigrani su zanimljivi susreti u finalu u obje kategorije. Kod veterana u vrlo čvrstoj i utakmici s dosta prilika vidjeli smo samo jedan pogodak koji je bio dovoljan da AB Skripta postane pobjednik turnira, a strijelac je bio Aleksandar Stojković koji je ujedno proglašen i za najboljeg igrača turnira u veteranskoj konkurenciji.
    U finalnoj utakmici kod seniora između ekipa AutoKelava Đavo Tapu i MNK Saponie vidjeli smo 5 pogodaka i rezultatske preokrete. Auto Kelava je povela pogotkom Duvančića, ali su igrači Saponie preko Saborčića uspjeli do poluvremena poravnati na 1:1. Odmah početkom nastavka Miroslav Horvat dovodi Saponiu u prednost od 2:1. Ipak nisu dugo uspjeli zadržati vodstvo jer je Lešić ponovo vratio rezultat. Samo tri minute prije kraja Jovan Lazarević postiže svoj prvi pogodak na turniru, ali njime osigurava svojoj ekipi prvo mjesto na turniru.

    VETERANI POREDAK

    1. AB SKRIPTA
    2.SPORT 4PRO.NET
    3.LIMUNČIĆI KRČMA MILIĆ
    4.CB 5 GRAVIA
    NAJBOLJI IGRAČ: Aleksandar Stojković (AB SKRIPTA)
    NAJBOLJI VRATAR:Krunoslav Šimić (AB SKRIPTA)
    NAJBOLJI STRIJELAC: Igor Šmit (LIMUNČIĆI KRČMA MILIĆ)

    SENIORI POREDAK:

    1.AUTOKELAVA ĐAVO TAPU
    2.MNK SAPONIA
    3.MURSA VBK
    4.AUTODIJELOVI GAS
    5.PEKARNICA BIOPAN
    6.SALASPORT CAFETERIA SJENJAK
    NAJBOLJI IGRAČ:Miroslav Horvat (MNK SAPONIA)
    NAJBOLJI VRATAR: Boris Bolšec (AUTOKELAVA ĐAVO TAPU)
    NAJBOLJI STRIJELAC: Bojan Pušelj (MURSA VBK)
    Nagrade pobjednicima uručili su Župan Ivan Anušić,predsjednik MO Tenja Josip Mihaljević i predsjednik NK Slavonac Anđelko Popek.
    FOTO izvor: facebook
    turnir tenja
    Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

    VIŠE IZ KATEGORIJE

    Zaslužio je to Marin odličnim nastupima i ove sezone, pa se zasluženo našao na popisu hrvatskih reprezentativaca za njegovo dosad najjače natjecanje.

    Županović će nastupiti na Svjetskom prvenstvu!

    Mačevalački klub Dmitar Zvonimir Osijek uživa status ponajboljeg organizatora mačevalačkih natjecanja kako u zemlji tako i u cijeloj regiji

    7. Osijek Fencing Cup ponovo okuplja mačevalačku elitu u 7 kategorija: U9, U11, U14 EFC, U17, U21, seniori i veterani 

    Na natjecanju je sudjelovalo 28 plivačkih klubova sa gotovo 500 natjecatelja. Odličnim nastupima isplivani su osobni rekordi i norme za nastup na Kadetskom prvenstvu Hrvatske.

    PK Osijek na “Festivalu plivanja” u Zagrebu