Arhiva

Završio 3. Božićni sajam u Čepinu

  Objavljeno 21.12.2015
  OsijekNews redakcija

  Nikada ljepši 3. Božićni sajam u Čepinu započeo je u petak paljenjem lampica na jednoj od najljepših jelki u Slavoniji i Baranji. Načelnik općine Čepin Dražen Tonkovac je zaželio svima igodne i mirne blagdane te puno zdravlja i blagostanja.

  Ovogodišnji Božićni sajam u Čepinu, treći po redu, započeo je u petak 18. prosinca 2015., a trajao do nedjelje 20. prosinca 2015. u parku ispred Centra za kulturu (kod Knjižnice).

  Općina Čepin uključila je sve udruge i institucije sa područja općine koje su bile zainteresirane za sudjelovanje, pa se program sastojao od izvedbi djece iz vrtića, škola i udruga koje su prezentirale svoj rad na ovom sajmu.

  Osim glazbenih, plesnih i ostalih izvedbi, Općina Čepin je osigurala i besplatne štandove za sve izlagače koji su se prijavili. Ukrasi, kuglice i ostale kreativne rukotvorine našli među štandovima čepinskih udruga i obrta. Dio njih se pobrinuo i za hranu i piće, pa ste se uz program mogli grijati uz kuhano vino, čaj, ili pak toplu kobasicu ili hot dog.

  Program je u petak završio uz note 100% banda, a u subotu su posjetitelji uživali uz Akvarel i Silver band. Nedjelja je bila rezervirana za VIS Trinity i čepinska kulturno umjetnička društva. Kako se Općina svake godine trudi obogatiti program, 3. Božićni sajam bio je duži za jedan dan od prethodnih, a bila je osigurana i natkrivena pozornica, te mnoštvo detalja koji uljepšavaju i ovaj sajam.

  Više fotki pogledajte ovdje.

  cepin_BS2015

  cepin_BS2015_2

  cepin_BS2015_3