SPORT

(Ž)bicom do trice

Novi koševi stigli u dvoranu Doma

  Objavljeno 19.12.2020
  Darija Kovačić

  Dugo očekivani koševi stigli su u dvoranu Doma za odgoj djece i mladeži iz Osijeka. Nakon uspješne akcije prikupljanja sredstava u kampanji „(Ž)bicom do trice“ korisnici Doma za kraj godine moći će zakucati tricu.

  Prikupljenim sredstvima financirani su novi koševi te njihovo postavljanje. Košarkaška utakmica na novim koševima morat će pričekati neke bolje epidemiološke uvjete, a tada će na parket Doma biti pozvani svi koji su sudjelovali u kampanji.

  Podsjetimo, u akciji je prikupljeno 21.100,00 kuna, čak 4.000,00 kuna više od postavljenog financijskog cilja, a ukupan broj donacija iznosio je 255. Ostatkom prikupljenih sredstava obnovljeni su koševi i na vanjskom terenu.

  Igor Toman i Ivica Lenard 15. i 16. rujna vozili su 24 sata te obišli nekoliko većih Hrvatskih gradova, a odvezenih 400 kilometara donirali su za potrebe kampanje. U kampanji su sudjelovali poznati sportaši, umjetnici, glazbenici koji su na različite načine podržali Igora&Ivicu i povećali vidljivost kampanje.

  Kampanju su podržali Zaklada Slagalica, Zaklada Srce grada Osijeka, Volonterski centar Osijek i inicijativa Lege za djecu superjunake čiji su članovi Igor i Ivica.

   

   

   

  Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

  VEZANE VIJESTI

  Franco Filipović: "Ponosan sam na sebe i ekipu kako smo igrali, dali smo sve od sebe i to nam se na kraju isplatilo."

  22. kolo HT Premijer Lige Vrijednosnice Osijek – Sonik Puntamika 92:86

  Sinoć su u maloj dvorani Gradski Vrt Vrijednosnice Osijek pobijedile ekipu Sonik Puntamike. KK Vrijednosnice Osijek – KK Sonik Puntamika Više…

  Bjelica: "Ozračje u momčadi je najbolje i maksimalno ozbiljno pristupamo Varaždinu. Vjerujem da smo u stanju pobijediti protivnika i doći do tri boda"

  Nakon serije derbija slijedi Varaždin

  Nogometaši Osijeka otvaraju 23. kolo HT Prve lige susretom u Varaždinu. Utakmica se igra u petak (26. veljače) od 18 Više…

  Kapetan reprezentacije Andro Bušlje izabran je za najboljeg odnosno najefikasnijeg igrača utakmice

  Barakude slavile u posljednjoj utakmici trećeg dana turnira

  Posljednja utakmica trećeg dana predolimpijskog kvalifikacijskog turnira završila je porazom Francuske u dvoboju s Hrvatskom reprezentacijom rezultatom 10:13 (2:3, 3:2, Više…

  VIŠE IZ KATEGORIJE

  Osijek je danas povezao naše sportaše s raznih dijelova svijeta. Donna Vekić javila se iz Geneve, Borna Ćorić iz Rotterdama, a Ivan Ljubičić sve prisutne pozdravio je iz Dohe.

  Donna Vekić najavila nastavak hvalevrijedne inicijative koja pomiče granice – Premier Tennis Show

  Franco Filipović: "Ponosan sam na sebe i ekipu kako smo igrali, dali smo sve od sebe i to nam se na kraju isplatilo."

  22. kolo HT Premijer Lige Vrijednosnice Osijek – Sonik Puntamika 92:86

  U subotu će se na trgu Slobode održati kratki sportsko-rekreacijski događaj

  ZZZZZZZumbaj sa „Zdravkom“