ŽIVOT

Zbog širenja koronavirusa uvodi se internet nastava u osječkoj gimnaziji Gaudeamus

Predavanja će se odvijati preko platforme Loops, a terenska je nastava za ovaj tjedan otkazana (odlazak u kino i školu kemije)

Objavljeno 26.02.2020
Mirela Belaj

Zasada je potvrđeno da je dvoje ljudi u Hrvatskoj zaraženo koronavirusom, od kojih smo o jednomu i danas pisali. Riječ je o bratu mladića kojemu je jučer dijagnosticiran koronavirus nakon što se vratio iz Milana gdje je s djevojkom bio na nogometnoj utakmici Lige prvaka.

Povodom toga, osječka privatna gimnazija Gaudeamus od danas je uvela internet nastavu za svoje učenike. Predavanja će se odvijati preko platforme Loops, a terenska je nastava za ovaj tjedan otkazana (odlazak u kino i školu kemije).

Iz Gaudeamusa ukazuju i na potrebne mjere opreza prikazane na fotografiji.

2020_02_25_korona_virus_simptomi_osijeknew

„Naglašavamo kako posebnu pažnju treba obratiti na predmete koji se učestalo koriste, poput mobilnih uređaja i kartica te molimo da, uz redovitu higijenu, vodite računa o dezinfekciji tih predmeta”, zaključuje njihovo priopćenje.

Imate više informacija o ovoj temi, želite li komentirati, napisati reakciju ili želite prijaviti pogrešku u tekstu?

VEZANE VIJESTI

Jučer su testirana 102 uzorka, imamo osam pozitivnih. Šest je iz Osijeka, jedna iz Višnjevca, a jedna iz Bilja. Ukupno je 89 pozitivnih osoba. U KBC-u trenutno se liječi 26 pozitivnih bolesnika"

VIDEO U Osijeku od koronavirusa umrle četiri osobe starije životne dobi, nema zaraženih liječnika

U Osijeku su od koronavirusa jučer umrle četiri osobe s područja Osječko-baranjske županije, a sve su bile kronični bolesnici, izvijestio Više…

Božinović: "Tražite propusnicu samo ako vam je zbilja potrebna, u sustavu ostaje zabilježeno sve - tko je kome dao propusnicu i zašto"

Beroš: Sve je pod kontrolom epidemiologa

Koronavirusom je u Hrvatskoj zaražena 1.079 osoba, što je 68 više novozaraženih u posljednja 24 sata. Nažalost preminula je još Više…

"Od danas poslijepodne firme koje traže e-propusnice će to moći napraviti skupno. Firma u tablici to dostavi nadležnom ministarstvu putem aplikacije"

Novih 68 bolesnika u Hrvatskoj, 1079 ukupno, još jedna osoba umrla

U Hrvatskoj je novih 68 slučajeva koronavirusa, rečeno je na konferenciji u 14 sati, prenosi Index. Ukupno je zabilježenih 1.079 Više…

VIŠE IZ KATEGORIJE

od dana 21. ožujka 2020. godine, Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske donio je Odluku kojom su uvedene protuepidemijske mjere strogog ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima na kojima se može istovremeno kretati i zadržavati veći broj osoba, u trajanju od 30 dana

Policija će tijekom vikenda provoditi mjere ograničavanja zadržavanja na ulicama i drugim javnim mjestima

Jučer su testirana 102 uzorka, imamo osam pozitivnih. Šest je iz Osijeka, jedna iz Višnjevca, a jedna iz Bilja. Ukupno je 89 pozitivnih osoba. U KBC-u trenutno se liječi 26 pozitivnih bolesnika"

VIDEO U Osijeku od koronavirusa umrle četiri osobe starije životne dobi, nema zaraženih liječnika

Zapuhat će i umjeren vjetar, ali bit će divan dan za prozračiti malo domove :D

Prognoza danas: Sunčano uz 15 ugodnih stupnjeva